Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr.eleven

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2014.02.23 08:28:58
Mizi Írta is a gyerek hogy tuti vétel gyere el nem fogsz csalódni, 0 kilométeres, svájci pap orvos apjának a felesége használta csak minden szökőév húsvétjakor - ő meg a második tulaj és hasonlóképpen törődött vele. Itt már tudtuk hogy egy fosch lesz, de mivel 60…..
dr.eleven 2014.02.23 10:32:03
A hetvenes években, amikor még ott lebegett a fejünk felett az atomháború réme, az USA-ban is nekiálltak szorgos magánemberek "ojjektumok" építésének. Akinek volt pénze, az persze itt is villanthatott. Ennek a Las Vegas-i kecónak a tulaja is felkészült rendesen, hogy sokáig nem…..
dr.eleven 2014.02.09 06:17:13
Múlt hét pénteken volt a Suzuki SX4 S-Cross ünnepélyes termelésindítója Esztergomban. Az efféle rendezvényen az újságíró csak másodrangú vendég a politikus után. Minket szűken kordonok mögé tereltek, ahonnan nem volt se ki, se be addig, amíg Orbán Viktor és köre el nem…..
Belsőség Egy ötlet, egy Kispók 2009.04.28 15:32:00
Hello, Lesd meg a csatolt képeket. Szerintem érdekes. Újjáépítők magyar módra, avagy: "pimp my kispolák" - összes idom lemezből, - hátfal heggesztve (blokkra úgy emelték rá a kasznit), - eleje-hátulja kiszélesítve, peres gumik/kerekek - eredeti kompresszor-blokk. -…..
dr.eleven 2009.04.28 17:13:27
Talán hat hétig jártam így, törött hátsó lámpával. A szerkesztőségi teremgarázsban tolattam még le, aztán jártam közben tesztautóval, motorral meg a Mazdával. A zúzás után nem sokkal megrendeltem az alkatrészt a netről, de pár nap után elkezdtek jönni a szokásos…..
A PriceWaterhouseCoopers meghívójában a következő állt:Tisztelt Szerkesztő, Újságíró!Ezúton szeretném tisztelettel meghívni Önt a "Autópiac - ahogy a kereskedők látják" címet viselő sajtótájékoztatóra.A rendezvényen a hazai autókereskedők körében végzett…..