Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eyesis

4 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben az évben is van Golden Joystick szavazás, amit szokásosan a GreenManGaminggel karöltve rendeztek. Ahogy megszokhattuk a dolgunk annyi, hogy végigmegyünk a szavazólapon és megadjuk az adatainkat. Ezután türelmesen várunk pár hetet (nincs pontos dátum) a GMG kuponra, ami majd az emailünkre…..
Az egész a Kickstarterrel kezdődött még 2009 körül: fizess be egy kis pénzt, támogasd a nemes célt. Szinte minden KS kampány egy adott pénzösszeghez kapcsolódó céllal indul, amit ha elérnek, akkor adott dolgot majd teljesítenek, de mondjuk inkább úgy, hogy beígérnek. Az egyik leghíresebb példa, a…..
A játék nagy hype-nak örvend és megjelenése óta töretlen a sikere. Én is nagy izgalommal vártam a hivatalos megjelenését Google Play-en, mert számomra sem közömbös a franchise. Látom a játékban a potenciált, ennek ellenére én másfél hét után meguntam a játékot. Hogy miért történt ez, alább…..
Pataki Norberttel és László Gergellyel alias ’Skyland’ beszélgettem a Blackening Stout bemutatóján. Norbi némi huzavona után drámai fejest ugrott a nagy sörforradalomba és csak a szerencsén múlt, hogy nem verte be. Értsd úgy, hogy a kész sörrel a Főzdefesztre mentek volna terv szerint -a return to…..
Imádom a hamburgert és mindig élvezettel vetem magam a budapesti street food kínálatba. Hála Istennek és a versenynek a választékra igazán nincsen panaszom. Ami viszont nehéz: a legjobb, vagy a legjobbnak ítélt helyeket megtalálni.       Két dolog szembetűnő számomra a nagy budapesti…..
Eyesis 2016.06.01 22:20:48
@EQMontoya: csak épp taplók a felszolgálók. Amikor az ízhibás sörre azt mondják, hogy annak olyannak kell lennie, még egyszer belefér. Amikor szülés előtti napokon hamburgert szerettem volna vinni Neki ebédre és nem, hogy nem kérhettem elvitelre, de utána már ki sem adták, mondván, hogy biztos elvinném. Azóta nekem fekete listán van a hely. Mellette a Lopó viszont pöpec kézműves sör lelő hely! Szerencsére a könyéken egyre több a kézműves söröket is tartó kocsma, és a jó hamburgeres, pl a Bajor, W35..
Már korábban is mutattam be olyan játékokat, ahol játszva volt lehetőségünk programozni. A HRM is ilyen, bár itt alacsonyabb szintre viszik a készítők a választott nyelvet, ugyanis amiben a ránk váró puzzle-szerű feladatokat el kell végeznünk, az nagyon hasonlít az assembly nyelvre. Lássuk hát mivel…..
Villámposzt csehsörkedvelőknek. illetve azon belül is Staropramen-fogyasztóknak. A minap egy Facebook csoportban valaki figyelmeztetett, hogy a barna Staroprament is elkezdték Bőcsön főzni és egyelőre a boltokban mind az importált (még?), mind a hazai (már) kapható. Nem gondoltam, hogy pár nap…..
Illata fa és zsíros illatos komló, hatalmas sötétbarna hab (a plafonra is jutott:) - amúgy tökéletes, kiegyensúyozott könnyen iható és mégis haragos stout. A faalkatrészeket könnyed vizes test teszi barátságossá, a mélyben pont egy kevés édesség és pont egy kevés…..
Ady Endre tökéletes tesztpilóta lett volna az új Corsához, csak a Harc a Nagyúrral című verset kellett volna kicsit átírnia, és az Opel navigációját helyezni a disznófej-középpontba. Ha pedig még nem látta, hogyan próbálják átverni a Becsületesneppert német kollégái, ezt a…..
jateknaplo.blog.hu Warface 2013.10.21 10:29:28
Mától mindenki számára elérhető a Warface, jelen pillanatban a legjobb böngészőből játszható ingyenes FPS. A játékot a CryEngne hajtja, ebből következően gondolom mindenki kitalálta, hogy nem kis név, hanem egyenesen a Crytek csapata gondoskodott a minőségről. Én utoljára…..
Ez a különleges akció már egy ideje tart, de úgy vettem észre, hogy még mindig kevesen tudnak róla. A rövid ismertető mellett egy kisebb kezdeményezést is indítok, amiről a poszt végén olvashattok. Az ArtsCow weboldalán kupon segítségével szállítással együtt összesen 1…..
IttForgott Hol is van Twin Peaks? 2014.03.25 12:17:44
  Laura Palmert 1989. február 24-én ölték meg Kanadától öt km-re délre, Idahotól tíz km-re, a Washington állambeli Twin Peaksben, legalábbis Cooper FBI ügynök (Kyle MacLachlan) ezt mondta legendás diktafonjába a Twin Peaks egyik epizódjában. A jellegzetes észak-amerikai környezetben játszódó…..
Eyesis 2014.03.26 14:01:52
@mrbloodbunny: Hát nem osztom a véleményed. Tény, hogy akár jó is lehetett volna az 1, de nem az lett. Pl. kár volt mindenkinek a szájába rágni az amúgy sem túl nehezen megfejthető, klisés mondanivalót... Annó nagyon vártam, de csalódás volt.
Persze akár már csak egy újravágással is egy sokkal jobb filmet lehetne varázsolni belőle.
Eyesis 2014.03.26 14:31:17
@mrbloodbunny: Nem is inkább mondanivaló, hanem magyarázat, túlmagyarázat, az a sok régi archív felvétel. Szerintem túl hosszú, lapos, már már unalmas volt, pedig nagyon jól kezdődött.
Eyesis 2014.03.26 15:01:35
@mrbloodbunny: Valóban nem volt rossz film, sőt számos olyan jelenet, ami kifejezetten hangulatos volt. Ügyesebb vágással szerintem jobb lehetett volna, ami kvázi ingyenes. Ha esetleg elékszítenék angol szinkronnal, ahhoz újra lehetne vágni a filmet, amivel sokat lehetne dobni rajta.
Szerdán megmutattuk a Lángoló Gitárok első éves szerkesztőségi listájának utolsó harminc helyezettjét, most pedig jön a legjobb húsz. A tegnapival ellentétben most minden egyes helyezetthez fűztünk valami kommentárt is, raktunk bele linket, hogy könnyebben utána lehessen járni a jó zenéknek.…..
Eyesis 2013.12.19 15:48:08
@IKDFA: szerintem ne sajnáld őket, nem azért szeretik, hogy Te örülj.
Daft Punk - Random Access Memories
Queens Of The Stone Age - ...Like Clockwork
ezeket én piszkosul szeretem, és sajnálom, hogy a The Dillinger Escape Plan - One of Us Is the Killer nincs a listában.
Eyesis 2013.12.19 15:52:50
@sajó d.: hú tényleg :)
A Beatbuddy: Tale of the Guardians egy egyszerű ötletre épít. Beépíti a zenét a játékmenetbe, ezáltal egy egészen egyedi hangulatot kölcsönözve a játéknak. Főszereplőnk, Beatbuddy egy hallhatatlan lény, aki társaival Harmony-val és Melody-val együtt biztosítják a zene…..
Gratula mindenkinek! A nyertesesek időrendben: Gusztáv Knezsek - Hearthstone Beta Hajdara András - Ignite Thar Trisztán - Brütal Legend Zone - Legend of Dungeon Vasenszki Zoltán - Bronze AMD Never Settle Rembeczki Zoltán - Dungeon Defenders Collection Mihály Tóth - State of…..
Eyesis 2013.12.11 19:01:59
Eyesis 2013.12.11 19:11:30
in English Nyakunkon a számítógépes kártyajátékok kora. A stílus rajongói kedvükre válogathatnak, míg a tradícionális körökre osztott stratégiákat hiányolók tömegei ébrednek rá hogy a két műfaj közelebb áll egymáshoz mint gondolták.Néhány ismertebb név az évente…..
Eyesis 2013.12.10 11:04:36
Eyesis 2013.12.10 11:13:41
@ayo: köszönöm, ez gyors volt :)
A GreenManGaming a Golden Joysticks-al karöltve nagy akcióba fogott. Minden Golden Joysticks szavazónak ingyen Mafia II vagy Civilization V játékot ad. Egyszerűnek hangzik, de sajnos ennél picit nehezebb lesz a kulcs megszerzése: UPDATE: Initial batch of codes for Civilization V and Mafia…..
Szeptemberben 25, most pedig 32 címmel döntött rekordot az újabb bejelentés. Lássuk a lényegesebbeket: AdventurOS: különlegesen ötletes rpg platformer, amelyben a merevlemezünk lesz a random generátor. Egy mappa új kaput nyit, az .xls fájlok meg kígyókká válnak és a többi.…..
jateknaplo.blog.hu Be Mine 9 2013.08.21 12:32:38
Első ránézésre nem győzött meg, de ahogy egyre jobban végig néztem rájöttem, hogy ezt a pakkot nem érdemes kihagyni: 1$-tól: The Whispered World (PC Steam): klasszikus point & click kaland játék a Daedalic Entertainment csapattól - Deponia, A New Beginning, Edna &…..
Eyesis 2013.08.22 11:54:58
@ayo: Tényleg :) Csak kattintani kellett a játékokra :)
jateknaplo.blog.hu Nem lesz FEZ II 2013.07.28 08:01:02
Tegnap Phil Fish azt írta a Twitterre, hogy nem lesz FEZ II és ott hagyja az egész játékipart, mindezt egy kisebb netes összeszólás után. Nagyon kommentálni nem is szeretném az egészet, mert Fish-nek volt már elég netes vitája, a lényeg: FEZ nem folytatódik tovább. Twitterét…..
Nem akarunk nagyon ünneprontók lenni, mert ugye a Compact Disco bejutott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe, és ennek persze örülni kell, hiszen minket képviselnek, de a nótát magát nem muszáj szeretni. Mi már leírtuk a véleményünket a Sound of Our Hearts című…..
Na, ezzel is megvolnánk, megvan az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója, a Compact Disco, aminek egyik tagja a műsor közben azzal biztatta a nézőket szavazásra, hogy majd ők felteszik Magyarországot a térképre, ha eljutnak Bakuba. Nem ez volt az egyetlen otromba megjegyzés a…..