Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nia86

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnapi sztorinkra jött a válasz. Ez mondjuk nagyon durva: nem lennének, mert víziszonya van, utálja a halat, nem ért a pénzhez, nem tud vezetni, allergiás a kutyaszőrre, recskázni egyszerűbb, mint dugni, üres, mint egy heinekenes doboz főiskolás buli után, soha nem tett semmit a NAGY…..
nia86 2009.04.18 12:25:32
@Sztravinszka: Így is van, verd csak ki minden este, egyedül; amikor beteg vagy, rendelj házhoz futárral házi tyúkhúslevest; beszéld meg a problémádat a kutyáddal, amikor egyik haverod sem ér rá; karácsonykor és ünnepnapokon ücsörögj egyedül, max anyáddal (ja, bocs, vele sem, mert ő is NŐ, így tehát apáddal); takaríttass férfi házvezetővel, mert biztos futja a keretből; ja meg ha szeretnéd, hogy valaki továbbvigye a neved, akkor ültess spermát egy másik férfiba, az majd úgyis kihordja a rühes kölyköd! Te idióta barom!
nia86 2009.04.18 12:26:33
Jajj, bocsi, ez @LyukasBogrács: nak lett címezve.
 Pedig milyen harmonikusnak indult a kapcsolat, ugye. Kedves Párok, Pártalanok! Évek óta rendkívül harmonikusnak idnuló kapcsolatban élek. Azóta a kezdeti összhangnak nyoma sincs, két neveletlen külyök tapossa két lábbal, üvölti szét teli torokból egykor volt nyugalmam…..
nia86 2009.04.18 11:42:58
Bár már elhangzott, de azért mégegyszer, hátha elolvassa a posztoló: Hogy te mekkora egy fasz vagy!!! A feleséged tán puskát a homlokodhoz nyomva kényszerített arra, hogy vedd feleségül?! Szeretted őt valaha is, vagy éreztél iránta valamit, ha ilyeneket képes vagy leírni róla, miközben még tart a házasságod? Asszed te vagy az übermájer antikrisztus, aki reggel 8-ra elmegy dolgozni, 5-kor már otthon van, és te megtettél mindent, a többi az asszony dolga?? Az ilyen parasztot felakasztanám! Cserélj a feleségeddel egy hétre, beszarsz attól, amit ő nap mint nap véghezvisz! Mikor ő otthon volt a gyereketekkel (hatalmas tiszteletet táplálsz irányukba is), neki nem 8-tól 5-ig tartott a napja, hogy aztán a fehér kanapéra tegye le kimerülten a fenekét, hanem 0-tól 24-ig dolgozott. Azért, mert azt a munkát nem fizetik (max csak GYES/GYED címszó alatt), és a családi ház falai között zajlik, az attól még munka, te barom! Ja, és apuci utána még szexet is akar, anyuci nézzen is ki valahogy, mert máskülönben megcsalja, plusz főzni is valami kaját apucinak, mert apuci éhen hal, ha nincs meleg vacsora az asztalon, stb... És ha végre apuci hazaér, és anyuci beszélgetni akar vele, hát ne akarjon! hogy jön ahhoz a feleség, hogy a férjéhez szóljon, nem?! És te a vitorlásodon keseregsz, te idióta barom! Hát kívánom neked, hogy legyen meg a vitorlásod, és fordulj bele a Balatonba az első széllel és rothadjon évekig a hullád a vízben! És még gyereke is van...pfff....
Csak tök gáz, hogy a normális lányok, akik hűségesek és mindig azon vannak, hogy tökéletes legyen minden, azok ba*nak rá a legjobban! A kép innen Sziasztok, Sorstársak!=) Hmâ026 először is kezdeném azzal, hogy egy elég friss szakítás után ráakadtam a blogról készült…..
nia86 2009.04.12 12:29:40
@Chesnutpuppy: Ha olvasod a blogot, akkor rájöhettél volna, már mikor megírtad, hogy itt senki nem fog sajnálni, és minden apró helyesírási hibádat kipécézik. Tipp: Mentsd le a posztot és néhány hónap múlva, esetleg 1-2 év múlva olvasd el újra, és rájössz, mekkora hülye voltál, meg milyen ideges, halál feleslegesen! Még hatásosabb, ha akkor olvasod el, mikor már boldog párkapcsolatban élsz újra valakivel. El se fogod tudni olvasni, annyira szégyelled majd magad.
Egyébként meg szerintem csak az olyan emberek írnak ilyen dühösen és rágalmazóan a volt párjukról, akik még mindig táplálnak valamilyen érzelmet a másik iránt, és ezekkel az ideges, frusztrált írásukkal a poszt olvasóját is kikészítik. (Lásd: Volt egy vagy kettő lány, aki vagy 5000 felkiáltójelet tett a posztba, nagybetűkkel írt, teli helyesírási hibákkal.)
Egy félrekefélő, piáló csajjal kezdődött minden.   Sziasztok! Kicsit „ never ending story” lesz, bocs mindenkitől, azért remélem érdemes lesz elolvasni. 2007 májusában ismertük meg egymást az akkori barátomon keresztül. Én akkor 16, ő 32. Rögtön nagyon jóban…..
nia86 2009.04.04 11:49:06
@Greenapple: Az én húgom 17 éves, de a nyakát tekerném ki, ha megtudnám, hogy megdugatta magát egy 32 éves pasival, és még ráadásul pitizett is nála mindenfélével, hogy nála lakhasson. Hozzáteszem, nem tartom magam maradi embernek, 22 éves vagyok.
"Rajtam gyakorolt" - mondta a lányt, majd megírta a történetét. Fél éven belül, szinte napra pontosan, kétszer dobott ugyanaz, úgyanúgy. Saját bevallása szerint én voltam az első, akivel ő szakított. Örülök, hogy rajtam gyakorolhatott. LOL Szakíts, ha bírsz I.…..
Azt mondta nem muszáj nekünk azért együtt lennünk, mert épp nincs senkink. De azért előtte lévő nap még jól megfektetett, akkor még jó voltam.   A kép innen   Kedves Szakítósok!   A történet kb 4 éves, én lány akkor 21, ő fiú akkor 28. Közös munkahely,…..
nia86 2009.03.28 12:41:18
@Cukormáz: na jó:)
nia86 2009.03.28 13:03:49
@Borsószem: Az ilyen nőket én sem értem egyébként, hogy alapoznak egy olyan kapcsolatra, amiben egy ilyen mondat hangzik el, hogy "Baby, beszéljünk. xy helyen xy-kor. I love you". Ennél még az is jobb, ha azt mondják nekem, hogy "Annyira kedvellek, de igazán!" És azt nem kell szótárazgatni, vajon mit is mondhatott... Miért nem beszéltek csak angolul?!
nia86 2009.03.28 13:08:05
@Rebelde: :))))) Ez nagyon komoly:)))
A megcsalásban az a legundorítóbb dolog, hogy az állandó partnert teszi ki a nemi betegségnek az olyan csávó, mint akiről most szó lesz. Halihó Szakítósblog, küldök nektek egy szinte még harmatosan friss sztorit, bár csak másodkézből, így nem tudom garantálni, hogy minden…..
Mai történetünk a férfiúi büszkeségről szól, arról, hogy a közösségi oldalakon oltott férfiak miért nem tűnnek el. Kedves Szakítósblog! Már jó ideje nézegetem a blogot ! Nagyon durva történeteket olvastam! De most leírnám az enyémet is! Éppen egy nagy szerelemből…..
Havi egy szexre is kevés volt a csávó, ami nemcsak teljesítménynek, de időtöltésnek is kevés volt. Sziasztok! Régóta (szinte a kezdetek óta) olvasom a blogot, de csak most jutottam el odáig, hogy klaviatúrát ragadjak. Az én történetem kb. 4 és fél évvel ezelőtt kezdődött,…..
nia86 2009.03.19 15:08:33
@gernika: Én is használok igazából mindenféle kifejezést rá, de nyilvánosan nem. (Láttam és hallottam már nagyon sokszor olyan nőt, aki csúnyán beszélt és taszított, azóta fokozatosan próbálok róla leszokni.)@꒐ʃʈʊᓈᘣ: Lehetett volna, de a matek továbbra is sokat nyomott a latba.
nia86 2009.03.20 09:18:41
@Cukormáz:
Úgy szeretem az ilyen embereket, akik a kákán is csomót keresnek... A saját tökéletlenségüket palástolják ezzel. Amúgy meg nem is értem, mit pécézed ki az elvárásokat. Nem azt írtam, hogy legyen gazdag, hívjon meg, izmos legyen, meg zselézett a haja, stb., hasonló picsás elvárások. Nem hiszem, hogy az kurva nagy elvárás, hogy egy férfi legyen okos és igényes, mert én ilyenekre gondoltam. De valószínűleg olyan kibaszott alacsony az IQ-d, hogy azonnal arra gondoltál, "Milyen egy pénzéhes kurva lehet!" De biztos Te tökéletes vagy minden kapcsolatodban, és egy 25 éves boldog házasságot tudhatsz magad mögött!