Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zakeus

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Megasztár negyedik szériájának győztese most éppen a The Voice című tehetségkutatóban vitézkedik, és a magyar idő szerint kedd hajnalban befejeződött párbajkört is túlélte, mit túlélte, simán továbbjutott. Egy Cassandra Robertson nevű nővel közösen énekelték a Nobody…..
  Gólem és a szerkesztők nem sokat szaroznak a mai rész felvezetésével, egy kis dzsungel, egy kis szürkés ég, és menten megmutatják Botoxot, ahogy ott áll a villa előtt kis kék miniruhában, a lehetőségekhez képest széles mosollyal (értsd, nehogy szétrepedjen a szája sarkában…..
Zakeus 2015.04.08 09:43:56
@Mildi_Bp: Nézd meg, hogy hogy tántorog, amikor Bejgli felviharzik a lépcsőn. Ott "áll" a lépcső tetején. Abban a kifejezett 45 fokban biccentős felfelé nézős állapotban van, hulla részegen, valószínűleg ezért nem volt képes Snezit vigasztalni.
A Bejgli táncos gifben meg Botox-Loki "tini ropievést" látok?
1 órája ért végett Budaörsön egy átlagosnak tűnő esemény sajtótájékoztatója, amin a kereskedelmileg rendkívűl fejlett város 98-ban létesült legelső bevásárlóközpontja (a francia Auchan) átadta diszkont árazású benzinkútját. Bevallom elgondolkoztam, hogy eleget tegyek e…..
Zakeus 2014.12.19 09:45:32
@Kaptabakta: Jól látod barátom, csak egy éljük túl bt- beltagja vagyok, soha nem volt alkalmazottam, nem is tervezem hogy lesz. Túl nagy felelősség. Minden tiszteletem a munkaadómé és más munkaadóé. De! Ha adsz egy e-mail címet elküldöm a SPAR elmúlt 5 évi pénzügyi beszámolójának Opten fotóját. Ha beruházol és aktiválod, ha bevásárolsz raktárba, vagy céltartalékkal élsz ezek a sorok nőhetnek a nyereség terhére. De nem teszik. Jelentősen csökken a befektetett eszközök értéke, a forgóeszköz stagnál. Nem hiszem, hogy a mélyen tisztelt menedzsment feleslegesen fizet többszáz embert, már seggberúgták volna őket. Nem a munkaadókkal van bajom, hanem azzal, hogy a nyeurópai anyacéggel való számlamozgásokkal nem hagynak adózandó nyereséget a magyar leányban. Nem fog elmenni, mert kurvára megéri neki itt lenni. Csak annyit szeretne szerintem a kormány is, hogy az adókedvezményes (olcsó telek, munkahelyteremtő támogatás, iparűzési adókedvezmény) időszak után járuljanak hozzá a közöshöz. Én is ezt akarom. Meg hogy a magyar magántulajdonos munkaadóm sokáig éljen és szolgálhassam becsülettel, mert ő becsületesen adózik. Ennyi!
Zakeus 2014.12.19 14:50:46
@KUHULIN: Belém fojtottad a szót pajti, fogalmam nincs milyen összefüggésben lettem náci. Gondolom ne próbáljalak észérvekkel meggyőzni ezen kijelentés valótlanságáról. Átmegyek liberálisba, azt gondolsz és mondasz amit akarsz. Remélem most már jobb. :P
Szabolcs megtalálta a legtirpákabb ügyfélszolgálatost, akiről eddig hallottunk. Az Indesit garanciális hibabejelentését végző hölgy nem hogy nem volt segítőkész, de többször is lekúrta a telefont, vagy egyszerűen fel sem vette. Szerencsére nem ő az egyetlen, aki ezzel a…..
Zakeus 2009.06.26 09:11:47
hu.wikipedia.org/wiki/Tirp%C3%A1kok

csak hogy tudjátok mi az a tirpák