Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csiiik

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Game, Gadget, TV Harmadik 2010.04.08 09:35:00
Adásunk a Konnektoros srácokkal közösen a harmadik résszel jelentkezik, ez már sorozat nincs mese. Ráadásul titkos terveink is vannak a következő adásokra.A hard-core RPG-kről ejtünk szót általánosságban, van benne Dragon Quest V kis Final Fantasy (kiderül miért nem fejeztem…..
Minden ötödik magyar netező napi rendszerességgel lóg a közösségi szájtokon, és 12 százalék legalább havonta vásárol is a weben. A csetelés pedig leginkább az egyedülálló férfiakra jellemző gyakori elfoglaltság - ezek a legfontosabb állításai a KutatóCentrum friss,…..
Elsősorban Kínában lett nagy divat a Tuángòu (团购), azaz a csoportos vásárlás. Ennek lényege, hogy az egyéni vásárlások helyett az azonos terméket vásárlók együttes erővel próbálnak minél nagyobb kedvezményt elérni a kereskedőnél.   Magasabb árengedményt felénk…..
2009. május 6. New York City, USA - Kevesebb mint két hét leforgása alatt sikerült elérnie a Nagy Twitter Verseny egyik versenyzőjének a lehetetlent: magyar létére több mint ezren követik Twitteren. Mint ismeretes, a Nagy Twitter Verseny eredeti célkitűzése az, hogy a három…..
Futóblog A lányok beindulnak 2009.03.17 12:10:00
Megtörtént az első két feltöltésem a nikeplus.com oldalára. Nem mondom hogy zökkenőmentesen, mert ha kütyükről van szó akkor nem vagyok egy technikai zseni, még jó hogy van egy informatikus a családban. Jobban szeretem egyébként az iPodot használni mint eszközt a sportband-nél.…..
csiiik 2009.03.18 07:27:05
@pkrisztike: direkt erre a célra van nálam egy marék csillogó bizsu, amit csak leszórok a földre, mire a hölgyek halk sikkantásokkal megállnak mazsolázni. :) nem nyerhettek.
(adhatna valaki egy teljes felszerelést, mert így sajnos nem tudom erősíteni a férfiakat)