Adatok
burgonya
0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Kajatéma, de fontos, illetve jó: Molnár B. Tamás a Magyar Nemzet hétvégi mellékletében A 100 legjobb magyar étterem című Népszabadság-kiadványt és a magyar Decanter étteremkritikáit ekézi súlyosan. Kitűnő cikk, mint Molnár B. minden írása. Természetesen ebből is süt, hogy…..
burgonya
2007.03.31 18:05:06
Igen, sajnos tragikus a helyzet a gasztronómia terén. Szerencsére a borászatban sokkal jobb a helyzet. Nem fenékig tejfel,de összehasonlithatatlanul jobb mint az éttermi fronton. Molnár B-nek minden sora igaz, Én a nagy különbséget abban látom, hogy a borosüvergre rá van irva ki csinálta a bort, ki a gazda. Az éttermekben azonban van egy tulaj akit csak a pénz érdekel és van a jobb esetben szerencsétlen, tehetetlen, esetleg jobbra érdemes chef. Ez a feje tetejére állhat akkor sem tud semmit sem tenni. Erre a szerencsétlen kulimászra még rárakódik a valóban "müveletlen", tudatlan, vendég, akit csak az érdekel, hogy telezabálhassa magát jó olcsón. Ha belegondolna, hogy azért a pénzért mit kap, talán meggondolná. Az egész éttermi világ nálunk egy 679 Ft-os 3 puttonyos aszú, karácsony elött a Tesco-ban. Szörnyű!
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz