Regisztráció Blogot indítok
Adatok
démoni tyúklábminta

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindent elkövettem, hogy az alábbi produkciók az élő adásba kerüljenek, mert tagadhatatlan minőséget, valós értéket képviselnek. Ha nem ismerném a magyar kultúra hallatlanul torz kiválasztódási logikáját, akkor azt írnám ide, hogy csak idő kérdése, mikor ütik át ezek…..
Minthogy hasonló sztori már volt néhány, igazából az a kérdés, hogy van olyan hely, ahol nem diszkriminálják azokat, akik előre fizettek nekik? A Louis Prima Pizzériában 2 asztalnál pörgetik a "kuponosokat", így általában "telt ház van". Kedves Kuponvilág! A tegnapi napon…..
démoni tyúklábminta 2012.03.30 17:19:20
@azulejo: Részben igazad van. Ez akkor ütne igazán, ha még menne a sorozat. Viszont a Szomszédok- féle rettenet mindannyiunk tudatában és tudattalanjában tovább él, ilyenformán időtlen alkotás.
Az AHM-et anno aki hallgatta, az sem hallotta az összeset, ráadásul most, hogy ismert lett, nagyobb eséllyel kattintanak az aymenéses blogjaira, így sztem valid, hogy egyet- egyet újra feldolgoz.

Én örülök, hogy van ez a blog, engem szórakoztat, ami ritkság, mert jórészt marhára untat már minden. :)
A Lethia Paris művésznéven ismeretlen Tóth Richárd az országos sajtó nyilvánosságának széles körében azt terjeszti, hogy homofób vagyok. Ez a személy, akinek volt bőr a sminkje alatt kiállni egy ország elé és rátátogni egy gépről bejátszott számra, most nekiáll a…..
démoni tyúklábminta 2012.03.28 00:02:13
@hamisnero:
írod: "ugyanakkor ezer szar, vagy szarabb produkció ment le, amire simán nemet mondtál, erre meg még nemet sem akartál. " meg "de teátrális megnyilvánulásoddal - miszerint ez a nőimitátor hisztérikus, és erre még csak nemet sem mondasz (ti.: annyira alpári) - túljátszottad a szereped."

Szerintem nem sikerült értelmezni a hallottakat/leírtakat.
NEM a hiszti miatt "még csak nem se", hanem amiatt, hogy NEM produkció.
Vagy produkciónak minősíthető a sminkelés és az öltözködés?
Ezzel az erővel a bél perisztaltikus mozgása, vagy a nyálelválasztás is az.
Hogyan lehet minősíteni, pontozni a puszta létezést?

Hogyan lehet bármit is mondani az öncélú, nárcisztikus magamutogatásra, amihez semmi de semmi hozzáadott érték nem köthető?
démoni tyúklábminta 2012.03.28 00:19:56
@fehéregér:
Ott nem stimmel a dolog, hogy Richárd ugye úgy döntött, hogy megméretteti magát. Könnyűnek találtatott. Ez ezzel a kockázattal jár.

Puzsérnak is többet kell elviselnie, mert ez a tv-s szerepléssel jár.

Csakhogy lehomofóbozni valakit azon az alapon, hogy az a valaki a dolgát végezvén ítéletet mondott az előadő(nem)művészi képességeiről (NEM a személyéről, és legkevésbé sem a nemi orientációjáról), a legdiplomatikusabban fogalmazva is minimum véleményes.
Azzal tudnám összehasonlítani, hogy mondjuk egy történetesen néger (jaj, már ezt sem szabad, akkor legyen mondjuk afroeurokaukázusi) diáknak karót adnak matekból, mire lerasszistázza a tanárát.

A kettőt összekötni sérült vagy ostoba lélekre vall, terjeszteni meg nettó rágalmazás.

A sérültséggel irány a pszichoterápia, az ostobasággal nincs mit tenni (a teremtés ugyebár nem demokratikus).

Amúgy a píszí hozzáállás éppen olyan ostoba, torzult lelkiállapotokat eredményez, mint a sovinizmus. Mindkettőt olyanok gyakorolják és áldoznak neki, akik képtelenek a saját gondolati sémájukat meghaladva önálló véleményt alkotni.
(Bizonyítva, hogy milyen baszott plurális társaság vagyunk, vitába szállunk önmagunkkal. Egyébként meg mint látható, a nácik nem tudnak németül*)   Állítva volt e blogon, hogy a Jobbik – mint minden más radikális, szélsőjobboldali, fasiszta, náci (mivel magunk sem…..
démoni tyúklábminta 2010.02.06 22:14:26
@mokkaczuka: "Az ország kirobbantott egy világháborút, aztán még volt oly fasz, és el is vesztette."

MELYIK ország?
démoni tyúklábminta 2010.02.06 22:25:29
démoni tyúklábminta 2010.02.06 22:33:18
@Kanóc:egy ezrest teszek a parasztokra.