Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chrisT

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már vagy két hónapja annak, hogy eltettem télire a Simsonomat, azóta csak ritkán néztem felé, egy-egy kis járatás erejéig. Mikor legutóbb hosszabb útra indultam vele, hibátlanul elvitt Bánkútra, sőt haza is hozott. Sajnos arra nem jutott már időm a téli leállás előtt, hogy a…..
„Tiszta por a műhely, mindent takargatok, de így is legalább egy perc, mire eltörlöm a kezemet, és a telefonomat fel tudom venni” – szomorkodott Csabi egy hét java részében szinte minden nap, amikor felhívtam. Nem lehet könnyű neki, a lemezek mágusának, a…..
chrisT 2012.12.24 01:12:07
Egy hónappal ezelőtt úgy éreztem, a Svédben vett Ponton-Mercim – ez a bizonyos Dezső névre hallgató egyén – a szakadékba viszi a családot. Játsszunk most kicsit Onedin-sorozatot, összefoglalom, mi történt a korábbi részekben. Kimentünk érte a messzi északra,…..
chrisT 2010.12.22 18:43:50
Lassan másfél éve megy a vita Nagy Laci válogatottal kapcsolatos szerepvállalásáról, de semmi előrelépés. Semmi. Vallom ezt a világklasszis kézilabdázó nyílt levelének elolvasása után is. A szurkolók mindössze 5572 karakterrel, megannyi (megválaszolatlan) kérdéssel,…..
chrisT 2010.11.03 15:09:39
@Androsz:

Teljesen egyetértek.
Ha még egyszer meglátom játszani a válogatottunkban, azonnal ki fogom kapcsolni a TV-t.
Véres jelenetek zajlottak le csütörtökön hajnalban a szerb fővárosban: a belgrádi rendőrség egyik járőre üldözőbe vett egy Peugeot 307-es gépkocsit, miután annak vezetője áthajtott a piroson. Rövid üldözés után a rendőrök a kocsi elé kerültek, megállásra…..
chrisT 2009.03.20 14:40:32
@Rav Antal: Ilyen büntetést. Hogyne. És akkor már mind hullák lennénk te kretén.