Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Noda10

0 bejegyzést írt és 144 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict Jobaddict 2009.05.25 09:25:00
Úgy tűnik, hogy érdemes volt elindítani ezt a kis szolgáltatást itt az addicton, mert máris többen jelentkeztek, akik állást szeretnének találni, és már állásajánlatokkal is megkerestek bennünket. Ezentúl ehhez a poszthoz fogom beilleszteni az egyes ajánlatok részleteit…..
A Jobbik elkezdené megkeresni a tökeit radikalizmus jobboldali heregolyóját, de mivel mostanában nem nagyon zavarognak a cigányok, így már csak Gonosz Unió maradt. Vona Gábor és a Jobbik szombatra szervez egy tüntetést az Unió ellen: "Szerdán Brüsszelből megjött az ukáz.…..
Vastagbőr Háromból három se 2012.01.07 10:31:00
Szerintem kipróbálták, mit használnak a szemét brókerek...... szerintük, aztán....hát ez lett belőle. Vagy tényleg meghirdették köztük a Nagyotmondó Versenyt. Akárhogy is, Giró-Szász mérföldekkel lekörözte Gabikát. "A kormányszóvivő a bankbetétek biztonságáról…..
A legújabb farokméret-helyettesítő mérőszám cégeknél a Facebook oldalukat követők, a Like-olók száma. Ez bizonyos határok között teljesen érthető, hiszen egy-egy cég esetében egyfajta sikeresség mérés az, hogy hányan szeretik, hány rajongójuk van. Igaz, nagyon sok múlik…..
Rájöttem! Geszti Péter 2011.08.08 17:07:00
Szövegíró, énekes, üzletember, ötletgazda. Geszti Péter az egyik legtehetségesebb magyar ember, túlzás nélkül arannyá válik, amihez hozzányúl. Remekül bánik a nyelvvel, szellemes szóviccein egy egész generáció nőtt föl. Pillanatra sem tud megpihenni, láthatóan sosem az…..
Idegesít a zsíráfot fejő feka raszta, aki kiöregedett a Sport szelet szpotokból? Akkor ezt a filmet még csak véletlenül se nézd meg, mert biztosan meghaladja a toleranciaszintedet. Az egyetlen mentség csak az lehet rá, hogy nem a Skittles hivatalos ügynöksége keészítette, sőt még…..
Félévente egy rendes adok-kapok, már nagyon vártuk! A januári Orbán - Cohn-Bendit verbális párbaj második menete ma zajlott le ez Európai Parlamentbe. A szópárbaj részletei itt. Mindez elég kellemetlen, mivel a hivatalos program a magyar uniós elnökség értékelése lett volna:…..
Folytatódik a város legjobb reggelizős helyeit felkutató sorozatunk, ezúttal egy pékséget látogattunk meg, ahová reggel beugorva, az ablaknál, egy pulthoz támaszkodva tömhetjük tele magunkat. Sokszor elhangzik egyes olvasók részéről az adag, hogy nekik még egyetlen nálunk…..
Amerika kedvenc chipse, a Doritos méltán híres arról, hogy a hagyományos média megjelenések helyett a fogyasztók aktivitásaira építve, felhasználók által generált tartalmat építsen be a kampányaiba. Minden a két évvel ezelőtti Super Bowl alkalmával kezdődött, amikor a márka…..
Noda10 2011.03.07 13:33:40
 Gallianot felfüggesztette a Dior Ház. Zéró tolerancia a zsidózás ellen!Azaz igazság, hogy ilyen ügy még nem volt. Miért is lett volna, gondolom fel sem merült, hiszen a divatszakma képviselői között egyszerűen nevetséges lenne rasszizmusról, vagy másságról beszélni.…..
Noda10 2011.02.27 11:33:34
@Noda10: szuehéli lehet, hogy csak nyelv van. :) mindegy
Noda10 2011.02.27 14:56:43
@Plumper_: Az utolsó mondatod alapján tippelnék: vagy zsidó vagy, vagy pedig hitgyülis. Egyik sem izgat engem különösen, csak nekem is vannak innen ismerőseim és tőlük hallom ezt a dumát. Kérlek erősíts meg, ha így van.
Gulyásdemokrácia Megsértettek? 2011.01.19 13:37:00
Orbán Viktor szerint az EP-ben megsértették a magyar népet, amikor a kormányt diktatorikus hajlamokkal vádolták. Nem tudom, megkérdezte-e erről az egész magyar népet, én személy szerint mint a fent nevezett csoport egytízmilliomoda, a következő klasszikus politikai idézetet fűzném…..
Noda10 2011.01.19 19:40:39
 A vérvádakat a néprajz, a történelemtudomány és a szociológia is tárgyalja a bűnbakképzés történelmi mechanizmusának tükrében. Ebben a kontextusban leggyakrabban a boszorkányperekhez hasonlítják (például feltételeit tekintve), ugyanazon mechanizmus közösségi…..
A Médiahatóságot nem hagyta hidegen, hogy mennyire kiröhögték a Zemberek a Tilosnak írt levele miatt.Tegnap este közleményt adtak ki az üggyel kapcsolatban. Nehéz bármit is hozzáfűzni.Jópofa, frappáns....akar lenni." A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság…..
Noda10 2011.01.02 12:11:40
@Horizont: sztem a valóvilágon nagyon rajtavannak. Itt nem betiltani akartak semmit, csak a figyelmeztetést hiányolták. VAlóvilágban végig kint van
Noda10 2011.01.02 12:21:25
@Horizont: ezek szerint nem olvastad el ezt az egész dolgot. Igen, csak az volt a baj, hogy nem volt figyelmeztetés. ÉS igen, este ha kiírják, hogy 16 éven aluliaknak nem ajánljuk, meg dugás előtt a 18as karika, akkor mehet a törvény szerint.
Noda10 2011.01.02 12:27:02
@Kartal (fekete mellényben): dehogynem. De látom te csak szélsőségekben gondolkozol. Igen kifinomult logikával jössz azzal, hogy minden szart el kell takarítani, bezzeg most sírsz, hogy egy kicsit megdorgálták a szarót. Hogy van ez barátom?

Emberek! Még mindig arról beszélünk, hogy betartattak egy törvényt! Ez nektek ennyire fáj gecc? IGen, lehetne a törvény durvább, igen megnézhetnének mindent, de az egyetlen logikus kritkai érv jelen esetben az azon való felháborodás, hogy miért nem szívatnak meg mindenkit ezen az alapon. Károgni a törvény enyheségén, miközben ezt az enyhe büntetést is kifogásolni nem túl logikus...
Amikor először átfutottam az Apple I árveréséről szóló cikket, meglepődtem, hogy alig 200 dollárról indul a licit - újkorában is 666.66 dollárba került a gép, ami azóta az informatika egyik mérföldköve lett, tehát inkább jelentősen drágulnia kellett volna, de elintéztem…..
Rettenthetetlen oknyomozásunk során kiderült, nemcsak a szélsőjobboldalról eredő atrocitások lengik be hazánk "fura" politikai légkörét, hanem deli leventéinknek is nap mint nap meg kell küzdeni a jogért, hogy választott eszméjük örve alatt eláraszthassanak bennünket…..
Különös szociális érzékenységgel bírhattak idén a Golden Drum reklámfesztivál első öt kategóriájának zsűritagjai, a csütörtök este kiosztott hatvan díj között ugyanis rengeteg volt a társadalmi célú kampány. Hajléktalankérdés, éhezők, gyerekek, AIDS - ezek taroltak…..
  Akár képrejtvénynek is fel lehetne adni azokat a fotókat, amelyeket Peti, a Horánszky 1. bloggere küldött. Na de jöjjön inkább a megoldás:   Tegnap a Hajós utcában jártam, s az alábbi gyönyörű városrendezési megoldásra lettem figyelmes (fotók csatolva). A Hajós utca…..
EDIT: Tegnap levették, egy kommentelő most beküldte. Közkívánatra.  Vége van mindennek. Képtelenek vagyunk bármi egyebet hozzáfűzni ehhez a vírusvideónak szánt szarhalmazhoz. Hivatalos, sajnos nem hekkelték meg őket. ..
Trendlabor Online filmes kampányok 2010.09.16 07:37:00
Hollywood a közösségi média egyre kiterjedtebb eszköztárát használja, mert a filmgyártók rájöttek, hogy be kell vonniuk a közönséget, még mielőtt azok egyáltalán beteszik a lábukat a moziba. Az emberek tartaloméhsége hatalmas, ráadásul megvan az igényük arra, hogy…..
Az erzsébetvárosi jegyző aktivizálta magát és határozatot hozott, mely ellen fellebbezésnek helye nincs: a Szimpla-kert (romkocsma a Kazinczy utcában) nem lehet nyitva 00:00 és 06:00 óra között. Az üzemeltető a Fővárosi Bíróság Közigazgatási Kollégiumához intézhet…..
Tehát ott hagytam abba, hogy a New Kids on the Block 1995-ben végleg feloszlott, azonban ekkor már a lányok többsége nem is értük élt-halt, hisz 1992-ben robbant a bomba a Take That személyében.Take ThatMindig is szerettem a posztereket, főleg a szobám falán, ajtón és a szekrényen.…..
A franc essen a pofájukba! - dühöngött Lacika a fotelben és töltött magának még egy kis sört, mert már lement a hab a korsóban. A meccs elején felolvasott antirasszista nyilatkozat borzolta a jámbor szurkoló idegeit. Ez a jóember azonnal a plafonon van, ha a rasszizmus kerül szóba,…..
Noda10 2010.07.04 16:15:09
@Csehszlovák Kém:
te mégi miről beszélsz, hogy nincs közfelháborodás???? Hát nincs kiplakátolva az index címlap, nem erről varnyákolnak a liberális értelmiségiek, nem ezzel lesz tle rögtön a kertévé? Az lehet, hogy az emberek már leszarják, mert tudják, hogy nem eszik ám olyan forrón és tudják, hogy a másik oldal hasonló tetteit meg nem jeleníti meg a média, mégis tudja, hogy rengeteg van... Ne legyél már naiv. Vagyis a hozzád hasonlók nem is naivak... Nem tudom mi van veletek, de valami nem stimmel az tuti. Szemellenzőt le!