Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fhb_nyuszomuszo

7 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tekintettel arra, hogy újra letelt egy év, az FHB küldött egy levelet, miszerint újfent módosítani kívánja a havi törlesztőrészlet összegét. De hogy ne legyen ennyire egyszerű a helyzet, egyből azt is közölte, hogy - a szerződés szövegével ellentétben nem most, hanem - két…..
Váratlan fordulat! A bankok nem arra vannak, hogy az ember félretegye a megtakarított pénzét, vagy hitelt vegyen fel, hanemhogy jól megszedjék magukat! A fájdalmas igazságra mai versenyzőnk egy svejci frank alapú lakáshitelen okosodott ki. A bank szerződésben kötötte ki a…..
Pilu Sírós Sziget 2009.05.27 12:36:14
A Nagyszínpad előtt egy tócsa közepén, mikor a négyszázadik szembejövővel vívtam közelharcot, hogy eljussak a budiig, rájöttem: ez már nem nekem való. Persze, ennek is van már vagy nyolc éve, és azóta csak célirányos látogatást teszek a Szigetre, ha véletlenül egy-egy fogam…..
Úgy látszik az elmúlt 50 év drogellenes propagandája megtette a hatását. Mi mással lehetne magyarázni, hogy az FHB kisiskolásoknak osztogat hitelfelvételre buzdító, gyógyszernek (also known as "drugs") látszó cukorkákat az oktatási intézmények környékén? Netalán…..
Bár a PSZÁF egyetértett a bankkal, azért akadnak rajtam kívül szakemberek, akik szerint mégsem teljesen megalapozott a törlesztőrészlet felhizlalása.http://bankweb.hu/cikk.php?id=1090&uz=5..
Van úgy, hogy egy bonyolultabb ügyben az ügyfélszolgálatossal nehéz eljutni a megoldásig, mire minden részletet és adatot tisztázunk, de Maci most rendesen beletenyerelt. Egy egyszerűnek tűnő lakcímváltozás és csekküldés jutott el odáig, hogy begépelje nekünk a teljes…..
fhb_nyuszomuszo 2009.04.27 07:57:49
vajon honnan ismerős nekem ez a történet?
(
csuffhb.blog.hu/)

Mellékesen nekem a Merkantil Car-ral sosem volt gondom. Csak a többivel.
Mint megtudtam, az ilyen típusú szerződéseket a kötelmi jogról szóló törvény szabályozza.Íme néhány részlet: Általános szerződési feltételek: egyik fél több szerződés megkötése céljából egyoldalúan meghatározhatta és a másik fél nem működhetett közre benne…..
http://nyitottegyetem.phil-inst.hu/kmfil/KMKT/Benczik_book/6_2_2_1.htm..
Jó rég nem szekáltuk a rendőreinket, idő közben persze jött pár levél, köztük Tamásé is, aki tanúja volt, amikor a rendőrök megálltak vészvillogóval ügyeket intézni, egyikük számlát fizetett be, egy másik pedig - mint azt lenti levele után kérdésemre elárulta - pénzt…..
fhb_nyuszomuszo 2009.03.18 14:19:02
@big_mike: nem alkalmatlanok, nyilván le tudnának vizsgázni. De kultúráltságból nem kell, azt nem is tudják.
BUKSZ A gerinctelenség csúcsai 2009.01.18 16:00:00
Miközben számos üzletembert körülrajong a gazdasági sajtó, sokszor megfeledkeznek a rendszer hibáit szisztematikusan kihasználó, sőt, sok esetben ezeket a hibákat éppen előidéző „elit” tagjairól. A Marketwatch éppen ezért ezúttal a legetikátlanabb üzletemberek és…..
fhb_nyuszomuszo 2009.03.18 10:28:47
fhb_nyuszomuszo 2009.03.18 10:53:12
Bát tulajdonképpen azt is illene idemásolni, de tekintettel arra, hogy álláspontjuk teljes mértékben megegyezik az FHB által írottakkal, nem teszem ki. ..
FHB a hiteles bank A válasz 2009.03.17 13:32:46
  Tisztelt Ügyfeleink! Hivatkozással 2009. január 08-án Bankunkhoz elektronikus úton érkezett levelükre, az alábbiakról tájékoztat juk Önöket. 1.  A hivatkozott levélben Önök kifogásolják, hogy a ....... hitelazonosító számú…..
FHB a hiteles bank Panasz 2009.03.17 13:28:34
Az alábbi levelet küldtem el az FHB banknak valamint a PSZÁF-nek.  Tisztelt PSZÁF!Legutóbbi levelemben jeleztem, hogy félreértés történt köztem és az fhb bank között egy szerződés kapcsán. Önöknél a beadvány a .......... számon található.Sajnálatos módon azonban -…..