Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cesare

0 bejegyzést írt és 116 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Durva Nem értem a rinyát 2011.01.07 21:16:00
Mindenféle állampolgárok könnyei fürdetik Magyarország utcáit, tereit, amióta a Fideszes többségű kormány bejelentette, ráteszi a kezét a magánnyugdíj-pénztárakban felhalmozott zsetonra. Nézzük sorba, hogy az isten adta nép miket pityereg..."A Fidesz ellopja…..
 Azt hiszem, ezt a dalt mindenki ismeri. Gyerekkorunkban megtanultuk, hogy ilyen egy család. Apa mosdik (megjött végre a melóból, ráfér a pihenés) Anya főz (dolgozott Ő is, de a háztartást akkor sem ússza meg) Együtt lenni jó. (legalább így este, meg hétvégén talán,…..
Cesare 2010.08.24 09:31:05
Minden idők legnagyobb külföldre irányuló országimázskampányát indította Izland, hogy visszarántsa az országot az Eyjafjallajökull vulkán kitörése miatti turisztikai mélyrepülésből. „Néhányan azt hiszik, hogy az egész országot hamu borítja, és Izlandon…..
Izrael hadserege nemzetközi vizeken megtámadta és meggyilkolta a Szabad Gázát Mozgalom (Free Gaza Movement) jogvédő szervezet által indított hajóflotta 16 utasát. A flotta segélyszállítmányokat akart a Gázai Övezetbe juttatni, mindezt a 2007 óta tartó izraeli blokád ellenére. Az…..
Cesare 2010.06.01 19:36:47
@bass.gitár: Köszönöm, hogy minden szavaddal igazolsz. Örülök hogy így ismered a családomat. Igaz nem te hanem én fröcsögök törlöm a cipőmet más emberebe akarom őket bezáratni és állítok fel diagnózis a kezelhetelenségemről. Valóban érzem hogy az iq-d magasan felettem van. Tündöklő csillag vagy a taplóság egén és még büszke is. Ez így szép.
Szánlak. Nemes egyszerűséggel szánlak.
Cesare 2010.06.01 19:37:38
@anyad2: az jó:)
Cesare 2010.06.01 19:47:21
@Balango: de miért nem igaz.
mert azt mondani hogy nem igaz az olyan kevés.
És a csak sem elfogadható válasz.
Nyilván unalmas, hogy én mindig mindenről az ellenkezőjét mondom, de itt van néhány megfontolandó szempont a Gázába tartó segélyflotilla esetéről. Ezek szerint nem teljesen egyértelmű Izrael bűnössége.  1a. Hogy a rajtaütés nemzetközi vizeken történt, abból a…..
Cesare 2010.06.01 18:52:00
Cesare 2010.06.01 19:15:50
@tony zionist: köszönöm. Hozzászólásod velős és keresztényi. Igazi kúltúremeber vagy. Csak gratulálni tudok. Remélem éléggé idegesít a gaz zsidó összeesküvés. Szar egy életed lehet ha ez benned ilyen indulatokat vált ki. de nekem elég ha ilyen kis mérges vagy. csap is rá kalviatúrára. És legalább anyámat is szidd hisz anélkül nem az igazi.

Szép estét neked:D
Még a sokat látott vén ingatlanos rókáknak is leesett az álla egy múlt keddi hong kongi aukción. A 82 éves mágnás Lee Shau-kee, a Henderson Land Development ingatlanfejlesztő vezére ugyanis 1,82 milliárd hong kongi dollárt, vagyis mintegy 52 milliárd forintot fizetett ki egy…..
  Ha azt mondom legalább négyszáz éve nem épült mecset Magyarországon, biztos nem lövök nagyon mellé. Érdekes kanyar, hogy az Állatkert egyik legizgalmasabb épületének, az elefántháznak minaretet formázó tornyát 1915-ben lebontották, mivel a török diplomáciának nem…..
Cesare 2010.05.13 16:54:51
@pill: "A vallásszabadság, más kifejezéssel szabad vallásgyakorlás azon alapvető alapvető emberi jogot jelenti, mely szerint az embereknek megengedett a hitük szerinti vallásos tevékenységek gyakorlása illetve ezek hirdetése (amennyiben az mások személyiségi vagy egyéb jogait nem sérti). Tágabb értelemben a vallások és bizonyos (a fenti alapvető emberi jogokat tiszteletben tartó) világnézetek (beleértve akár az ateizmust is) egyformán hirdethető, képviselhető és az állam szempontjából egyforma elbírálásban részesülő állapotát értik.

A vallásszabadság, mint állapot ellentéte szélsőséges esetben a vallásüldözés, enyhébb esetekben a vallási, egyházi diszkrimináció. Ennek ellentéte a vallási tolerancia. A vallásszabadságba beletartozik a vallások szabad birálhatósága a szólásszabadság és a valláskritika is."

Na arról van szó hogy az iszlámmal mint vallással ezek nem összeegyeztethetőek. Mint ahogy az emberáldozó vallások sem engedélyezettek. Az iszlám mint vallás semmelyik másik vallást nem tolerál. Egyiket sem. Csak addig van minimális tolerancia amíg elég erőssé nem vállik a közösség(iszlám) hogy akaratát érvényesítse. Bármibe is kerül ez. Lásd iszlám országok elmúlt 50 év történelme lásd iszlám 1000 éves történelme lásd iszlám 1400 éves történelme. Ezen nem tudsz változtatni mert ez Allah akarata. Ez minden muszlim szent kötelessége. Mert ezt mondta Mohamed. Így nem a kisbetűs rész alapján nem akarják a gondolkodó emberek hanem mert nem egyeztethető össze a vallásszabadság eszméjével.
Cesare 2010.05.13 17:07:26
@beppe22: Capri? Grotta azzurra. Azt álítólag egyszer látni kell!
Cesare 2010.05.13 19:22:28
@beppe22: :D
Mára virradóra Oroszországban földbe csapódott Lech Kaczyński lengyel elnök repülőgépe. Nincsenek túlélők. Legalább 87-en életüket vesztették, köztük Lengyelország kormányának több magas rangú tisztviselője is. Ma este 20:00 órakor a budai Bem téren találkozunk, hogy…..
Ez az aranyos vérmedve csak 0:50-nél jön rá, hogy kivel baszakodott, de aztán szemmel látható a felismerés mélysége az arcán. ..
Piroslap Pofánvertek egy nácit! 2010.03.15 22:24:00
A Mandiner blog nem mindennapi fogása az alábbi videó. Bár a Piroslap is kint volt a Jobbik rendezvényén, de ők ügyesebbek voltak. Végre. Végre, valaki pofán vert egy nagypofájú nácit. Az enyhén fasisztoid fószer az Andrássy út sarkáról üvöltötte, hogy zsidó gyere át a…..
Cesare 2010.03.16 10:15:28
@Bitang Inas: Nem tudom de én úgy tanultam még hogy a magyarok jöttek őshazából itt lakókat átbaszták (a lóbiznisz) illetve legyilkolták, majd amikor már mindenkit kiraboltak a környéken is(kalandozások kora) és nem volt lehetőség visszavonulni sehova (Ausburgi csatát követő időszak) akkor gyorasn köpönyeget váltottak és keresztények lettünk.És akkor jött a szent Pista aki az akkor érvényben lévő ősmagyar törvényeket lezarva feldaraboltatta a jogos örököst Koppányt és megkínozta az összes rokonát akit csak ért. Nehogy az ő helyére törhessenek. Ténylegf tiszteletreméltó igazi szent ember.
Cesare 2010.03.16 10:18:27
@Logan Grimnar: kevert nyelvterületen élek kb 3-4 nyelvet kell használnom egy nap. Néha nem jó használom az angol nyelvtant. Így jártam, érdekes viszont hogy ezt eddig csak magyar tette szóvá. :) De köszönöm.
Cesare 2010.03.16 10:22:07
@kacce: mert a családom sajnos még ott él. És érdekel hogy vajon a szüleimet, rokonaimat mi veszi körbe. Kell e félniük mert nem lengetnek zászlót semmilyet és nem gyűlölnek semmilyen nemzetet, népet. Nem akarnak senkit börtönbe juttani nem akarnak sem az elmúlt 20 sem az elmút 50 sem az elmúl 1000 évért sem senkit megbüntetni. Ezért.
Az AOL.com szedte össze az amerikai televíziózás legnagyobb botrányait a South Parkos szcientológus mizériától kezdve az első fehér-fekete csókon át az NYPD Blue-ban mutogatott csöcsökig és seggekig. Őszre mi is összerakjuk a magyar tévék legemlékezetesebb ballépéseit. A…..
w A kurvára nemzeti oldal 2009.08.11 05:50:00
Volt valamikor, a békeidőkben – a 2009-es EP-választás előtt – ez a meghitt hülyeség, hogy nemzeti oldal. A jobb-bal dichotómia fideszes feloldása: mi vagyunk a nemzetiek, a többiek meg, khm, azok valami mások, vérmérséklettől függően. Globalisták, internacionalisták a…..
Cesare 2009.08.11 15:45:58
Magyaridióta Kollektív hazudozás 2009.08.10 18:24:00
Ma reggel Jon Urbanchekkel, az USA úszóválogatottjának edzőjével beszélgetett a riporteri szerepre egyébként teljes mértékben alkalmatlan Gyárfás. Volt szó mindenről, a magyar Himuszról, a magyar úszókról, a remek, de betiltott úszódresszről, persze a lényegről megint nem, de…..
w A szomszéd tehene 2009.08.04 04:30:00
Ma szinte minden kormányképes tömegpárt egyik legfőbb mumusa a társadalmi egyenlőtlenség, Magyarországon és azon kívül is. Holott már a probléma megjelölése is az ember aljasabbik énjét szólítja meg. A jövedelemkülönbségek elleni harcnak megvan a története legalább a…..
Cesare 2009.08.04 16:02:15
@anyátok: mind ezzel mind az előző hozzászólásoddal értek egyett maximálisan. Ha mindenki aki azt hiszi és állítja hogy ő bizony komolyan, becsületesen és keményen dolgozik de nincs elismerve-megfizetve mert a gaz politikusok/sátán/kopasz/időjárás/stb. megakadályozza ebben igazat mondana akkor ez egy gyönyörű csodás ország/világ lenne. De az a baj hogy a legtöbben hazudnak (önmaguknak is) és pusztán irigyek. Ami önmagában nem akkora baj. A baj akkor kezdődik mikor mikor azt hiszi hogy az irigység jogot ad bármire. Lásd francia forradalom- jakobinus diktatúra-Napóleon császár. Nincs jó és rossz irigység csak irigység van.Szóval a poszt ugyan erősen fekete/fehér de nem is az a célja hogy elhozza az új evangéliumot, hanem hogy vitára, beszédre késztessen embereket(minket)egy témában. Hiszen ha sokan, sokat gondolkodunk ilyen "ostobaságokon", próbálunk érvelni, észrevenni a hibáit előnyeit egy ilyen kis szöszenetnek és nem izomból ostobázni akkor elérte a célját. Szerintem.
8ker Lakcím nélküli 2009.07.28 13:32:00
 Néhány napja hete vettem észre, hogy a Körút Baross utcai részén két bevásárlókocsiban rengeteg cuccal egy fedél nélküli él. A nonstop bolt mellett , a görög kajálda lépcsőjén ülve tengeti napját. Le is fotóztam, előre dörzsölve kezem, milyen jó kis fricska lesz ez a közteresek munkájáról, ismét -…..
Budapesttel az utóbbi időben egyre több problémája van az itt élők egy részének. Minden nyáron dübörög a Sziget, egyesek este 10 után szórakozni merészelnek a belvárosban, egyre több utcát bontanak fel hogy aztán átadják őket a rohadék bringásoknak és a gyalogosoknak,…..
Terézváros polgármesterének igenis igaza van! Be kell zárni mindent este tízkor! Én megmondom az őszintét, nagyon sokszor gondolkoztam azon, hogy valamit csinálni kellene most már. Mert mégis, mi az, hogy jönnek ide ezek az emberek, és zajonganak, hallgatják a zenét, meg lent ott…..
Cesare 2009.07.20 22:09:14
@Parkőr: A szemeből vetted ki a szám. A kérdés jogos. A válasz sajnos nyilvánvaló : Igen! Ebben az országban mindenkinek joga van mindenhez. És mindenki vezér:)
Tegyük föl, hogy nem csak a szokásos promóciós álhírről van szó, hanem tényleg igaz, hogy az RTL százezreket költött Benkő Dániel renoválására eddig, ahogy Rényi Ádám, a csatorna kommunikációs igazgatója nyilatkozta a Borsnak (a bulvárlap szerint egyébként félmillió…..
A fanatikus természetvédők egyik rémisztő tulajdonsága a humortalansággal párosuló sokkolási hajlam. Ez azonban, egészen kivételes esetben, szórakoztató eredménnyel is járhat. Az mindenképpen egész kivételes esetnek számít, ha egy jó dudájú sztriptíztáncosnő jelentkezik…..
A híradások egybehangzóan arról szólnak, hogy ma délután a Szabadság téren újjáalakult a Magyar Gárda Mozgalom. „Amelyik odaáll majd a félelemben élő emberek mellé”, jelentette ki Morvai Krisztina jogvédő és EU parlamenti képviselő. Hát hiszen kezicsókolom épp…..
Cesare 2009.07.12 12:08:23
Egy modern kardforgató a főszereplője az alábbi videónak, aki katanájával tulajdonképpen MINDENT ketté tud vágni, mert nagyon gyorsan forgatja. A videó egyébként érdekes, a felirat alatta pedig zseniális. ..
Bizony, egyes tót atyafiak – vélhetően nem kizárólag saját turizmusuk fellendítése érdekében – tengerbe kívánnak minket.Meglehetősen lehangoló a magyar reakciókat olvasgatni a facebookon. (Meg nyilván az lenne a szlovákoké is, alaposabb nyelvtudás esetén.) Ezek az…..
Cesare 2009.06.29 23:15:48
  Elment Michael Jackson, a Pop Királya. A '80-as (és talán egy kicsit a '90-es) évek zenéjét megtestesítő ikon 50 éves volt.   Mi egy névtelen rajongó top10-es (pontosabban Top3+7-es) listájával emlékezünk Jackóra: 1. The Way You Make Me Feel (Bad, 1987) 2. Smooth…..
Tardai történetek Hatvankilenc 2009.06.02 20:00:00
A Kocka kajakra keveri a zöldet a kékkel. Nem is lehetett jogsija évekig, mer' a pöttynézegetős teszten kibukott a dolog; mikor kérdezték a szemészeten, mennyit lát, mondta, hogy ne szopasson má', doki, tényleg számoljam meg, vagy elég, ha megsaccolom. Aztán persze szerzett egy…..
Cesare 2009.06.02 23:57:38