Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pegazus :-)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hm, hm... Egyszerűen nem értem Bús Balázs döntésének okait. Politikai tőkének azért ez elég kevés, ráadásul az új parkolási rendet az ellenzéki kerületek is támogatják. Emlékeztetőül itt az Indexes összefoglaló, de a lényeg az, hogy június 1-től "átlagosan 27…..
Pegazus :-) 2009.05.11 23:53:56
@Konrad:
Igen, valószínűleg nem sokat autókázik :-S
De azért tényleg meg kéne tartani egy normális mértéket. Jó lenne, ha nem abban lennénk rekorderek, hogy a világon nálunk a legmagasabb a minimálbérhez vagy a nyugdíjminimumhoz képest a parkolódíj...
Pegazus :-) 2009.05.12 00:22:32
@EMU:
Mindenki jelleméről árulkodik a stílusa...

Óbudán születtem, itt nőttem fel és a gyerekeimet is itt nevelem. Örülök, hogy focizhatnak a barátaikkal és annak is, hogy érezhetően kevesebb részeg dülöngél éjszakánként és sokkal kevesebben hányják össze az utcát. Az nem nemes hagyomány, hogy kocsmák tömegeiben isszák betegre magukat az emberek! Az is biztos, hogy a többség kuplerájokat sem szeretne itt látni. Patinás éttermek viszont vannak és lehet színvonalasan szórakozni is. A Fő téren télen jégpálya van, ahol ingyen korizhatnak a gyerekek. Nyáron a fesztiválok, kirakodóvásárok, egész évben a hangversenyek, színházi- és táncelőadások, kiállítások még a kispénzűeknek is elérhetők. Ez is Óbuda! Erre büszke vagyok és örülök, hogy itt élhetek.
Pegazus :-) 2009.05.12 00:41:48
@bak-ponyva:

Köszi :-)
Leginkább úgy néz ki, mint egy krumpli és egy elcseszett plüssállat keveréke, pedig sün, csak egy tüskéje sincs. A buckinghamshire-i állatkórházban augusztus óta nevelik a Spud nevű egyedet, de egyelőre nem találtak magyarázatot az állapotára. "Tavaly hozták be,…..