Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KeeperBp

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemigen vették észre az úgynevezett elemzők - vagy nem akarták észrevenni - de a legutóbb megjelent kutatások szerint a LMP kiesne a parlamentből. Gyakorlatilag minden kutató cég ezt méri. Schiffer András útelágazódáshoz érkezett... Nem csak az a tanulsága az évkezdetnek, hogy az Együtt, a PM, a…..
Nem volt ilyen 1997 óta!!!!!!!!!!!!!!!!! Jó sokan vártak erre!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én is! Pláne, hogy életem legjobb szigetes koncertje a Faith No More legutóbbi fellépése volt, igaz, osztoznia kell a dobogó tetején Robert Planttel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szóval, itt az új…..
KeeperBp 2014.11.21 19:58:39
@rez: új sexepil? bocs, le vagyok maradva. tudd be kérlek hajlott koromnak. belinkelnéd ezt az új sexepilt?
Véleményünk szerint az LMP egy igen egyszerű ígérettel került a politikai játékba. Elképzelte és kihirdette: Lehet más. Csupán az nem volt világos, hogy a történet miként végződik: kérdőjel, avagy felkiáltás. A 2010-es parlamenti képviselő választásokat sikerrel zárhatta,…..
Szóval miről is van szó. A három kocka karakter az X-aktákból, név szerint Langley, Frohike és Byers kapott egy külön sorozatot, egy spin-offot. A széria 13 részt élt meg mikor is el lett kaszálva, valamint az anyasorozat nyolcadik évadával párhuzamosan futott 2001-ben. A történet…..
1. Először azért utasította el a szerződés-kérelmemet a nemzetközi mobilszolgátató német filiáléja, mert nem volt bankszámlaszámom. Ez még érthető is, jó, elintéztem. Ja és legközelebb ne személyigazolványt hozzak, mert oké, hogy magyar, de azért útlevél legyen. (EU, az…..
B.Bóher Az új fészek 2013.09.28 22:07:49
Baromi jól sikerült az első lépés (‏الحمد لله‎): míg minden más újonnan érkező diák izzadva keresi a lakást/szobát az abszolút túltelített Berlinben, addig nekem tulajdonképpen tálcán kínálták. (De azért baromi szolidáris vagyok, nyilván, ahogy a németről…..
KeeperBp 2013.10.02 20:08:48
Sose dőlj be annak a srácnak, aki ingyen laptoppal csalogat fel magához, mert általában csak meg akar… kapni. Következő történetünk mesélője is ezt a filozófiát vallja, de elsődleges üzenete mégis inkább ennyi: ha megcsalod a párodat, legalább ne áruld el neki,…..
A lány a fiúkat hülyíti a fiúk meg őt? Nehéz eldönti, hogy ki szerelmes igazán és ki nem akar mást, csak szexet. Kép innen. A történet meglehetősen egyszerű, mégis rengeteg érzelmet váltott ki belőlem. Volt itt könny, nevetés, szánalom és még ecsetelhetném.. Tehát, a…..
retro gastro Paprikás kifli 2010.02.15 07:18:00
A paprikás kifli hűségesen kísérte végig a ’70-es évek iskoláséveimet. Egyszerűen finom volt a maga egyszerűségével. Édesanyám naponta szorgalmasan csomagolta nekem iskolába a szalámis szendvicseket, amiket én tudta nélkül szorgalmasan cseréltem el osztálytársaimmal a…..
KeeperBp 2010.02.15 12:36:36
Paranoid Android Van-e diplomám? 2010.02.10 12:39:14
   Ha olvasom, hogy valamelyik közéleti csávóról vagy nőciről kiderült, hogy nincs diplomája, kettő se, érettségije se, sőt a szakmunkás-bizonyítványát is a Stencer Matild Virágkötő Szakiskolában szerezte, mely intézmény tudvalevőleg csak valamelyik vicces kedvű…..
Kedves Munkahelyi Terror! Felháborító dolog történt velem a legutóbbi állásinterjún. Egy elég komoly céghez jelentkeztem egy középvezetői állásra, kellő ambícióval és több mint 10 éves hasonló munkakörben töltött tapasztalattal. Negyed órával a megbeszélt interjú…..
KeeperBp 2010.02.09 14:02:36
@Despota: Nem szabad egyszerre elrágni mint egy rendes rágót. Kicsit rágod, kicsit szopogatod, nyelv ala teszed, aztan megint ragod, stb. Le van irva a dobozban.
Nem hasznal ha nem akarsz leszokni. Egyszer mar leszoktam vele, mert le akartam szokni, es segitett abban, hogy csokkentse a nikotinhianyt. Aztan vissza szoktam egy no miatt, mert nem tudtam maskeppen kezelni a stresszt. Most, hogy vegre sokadszorra vegleg kirugott, le kene szokni megint, de nincs meg az elhatarozas, ezert nem sokat segit. Nem baj, holnap ujra kezdem, es sikerulni fog.
Eros dohanyos 4.-5. nekifutasra szoknak le vegleg. Nem szabad elkeseredni. Ha elbuktal, kezdd ujra. :)
Kitartas sorstarsam. :)
B-oldal Ganxsta Zolee a Neo FM-en 2009.11.19 11:37:00
Megvolt az első reggeli adás a Sláger helyén, a 100.8-on sugárzó Neo FM-en és a Danubius 103.3-as frekvenciáját elnyert Class FM-en. Politikáról egyelőre szó sem volt, érezni lehetett, hogy más rádiót hallgat az ember. Én azért kapcsoltam be reggel mindkét adót, mert meg mertem…..
KeeperBp 2009.11.19 21:24:45
@NGA: Tudod jól, hogy nem a borotválásra gondoltam. Igenis attól férfi egy férfi, hogy fontos neki a nő kielégítése, és az nem fél óra.
Az utolsó mondtara nem is mondanék semmit. Az a patriarchális társadalom gyöngyszeme. Viccnek jó, de ez egy férfisoviniszta hozzá állás, és tisztességes férfi nem is gondolhatja komolyan, már ne is haragudj.
KeeperBp 2009.11.19 21:45:24
@Samott: Nézd, én mindent megértek, és meg is értem azokat akiknek ezek a rádiók hiányonzi fognak. Viszont én nagyjából 1982 óta hallgatom azt ami az éterből ömlik, és nem az én zeném. Szeretek rádiózni, és azt a hátralévő pár évet úgy szeretném eltölteni, hogy bármerre megyek az országban jó zenét hallgassak. És ezzel nem vagyok egyedül. Ez nem réteg zene. A Cafet és a Petőfit sokkal többen hallgatták mint ahogy azt a statisztika mutatja. Ebben biztos vagyok, mert tevékenységemből adodóan sok emberrel vagyok kapcsolatban, és mindenki ezt a kettőt hallgatta az utóbbi időben. Persze, itt pesten.
Van miből válogatni. Ott az internet, ott vannak a helyi adók, és ezek az emberek nem mennek messzire. Nem adok egy évet, és megtalálható lesz ugyanez a "szemét" több adón is.
KeeperBp 2009.11.19 22:09:10
@Samott: Speciel én szeretem a Bartókot. :)
Nekünk nem volt eddig választási lehetőségünk, és nekik még mindig van. Ezt magyarázom. :)
comment:com Szétesett a Danubius 2009.11.19 01:19:00
Miért olyan megható, ha egy tucat részeg ember sírva vigad? Hát, ha zenét keverünk alá, ha kicsit felhúzzuk a basszust, hogy az elhaló suttogás a dobhártyánkban dübörögjön lágyan, akkor a szemek környéke rögtön kigyullad, mintha rákos kisgyerek kezei közt csendben haldokló…..
Van valami bájos abban, amikor felnőtt fériak egymás kezéből kapkodnak ki egy telefont, hogy horgászosdit játsszanak. Ez történt a Sony Ericsson F305 névre hallgató mobiljával. A mobil kifejezetten játékhoz készült, mindenféle gombokkal, vízszintes móddal és…..
Voltam a városban már pár edzőteremben, meglehetősen vegyes tapasztalattal. Amitől leginkább kinyílik a bicska a zsebemben, azok a puccos helyek (ilyen pl Palikék terme), ahova az arcok leginkább pofavizitre, smúzolásra és a részvénypiac szaunában való átbeszélésére járnak le.…..
KeeperBp 2009.06.23 15:31:10
@petijava: Sajnos nem sokat. Tényleg Kis Zoli.
Évek óta nem voltam ott. Elköltöztem és kiesik nekem.
Sajnálom, jól csinálta. Még az iskolába kezdtem járni hozzá a nem tudom milyen utcába. Előtte meg az Ikarusban lévő terembe dolgozott.
Emlékszem mesélték, egyszer bedurrant, hogy nem megy a zsírégetés, és egész karácsonykor nem evett semmit csak ásványvizet ivott. Körülötte a család meg tömte magába a beiglit. :) Király a csávó. :)
Olyan felemelő érzés elsőre megérteni valamit, legyen az dalszöveg, rádióreklám, vagy a szomszéd néni kiabálása. Gyerekkoromban pl. évekig nem értettem a Mennyből az angyal egy sorát, nevesen azt hogy "Szép ajándékot vivén szívökben", ugyanis ez a minden karácsonykor meghallgatott lemezen valahogy…..
Szerintem ez életem első nekrológja. Ekrem-Kemál Györgyöt, a legújabb kor egyetlen, fegyveres államellenes szervezkedésért elítélt emberét jó tíz évvel ezelőtt, Zánkán ismertem meg, egy olyan horgászversenyen, ahol kettesével, csónakból folyt a móka, a párokat pedig az…..
Belsőség Wankel, de meddig? 2009.05.26 07:38:00
Remélem, kevesen olvassák majd ezt a blogposzt, mert bálványdöngetésbe hajlik a mondanivalóm, és igazából nem akarok senkinek rosszat. De mint mindenkinek, aki még a Liener György-féle Autótípusokkal szívta magába az autóbuzériát, amely szarrá sztárolta az NSU Ro80-at,…..
Modorosblog A budai Hegylakó 2009.05.20 12:45:00
Már több posztban előjött az a számunkra alapvető nyelvhasználati probléma, miszerint a "pesti" nem egyenlő a "budapesti"-vel. Most anélkül, hogy ismét állást foglalnék (megtettem már elégszer), inkább ismerkedjünk meg a budaiak klasszikus, de kevésbé ismert…..
KeeperBp 2009.05.20 16:46:04
@menyétkaka: egyetertek. ebben az otvarban nem lehet emberhez meltoan elni fuggetlenul attol, hogy budan vagy pesten laksz.
KeeperBp 2009.05.20 17:24:27
@sztrelnyikov: nem lehet altalanositani. laktam budan evekig, es nyaron ott volt a dilemma, hogy kinyissam-e a szobam ablakat ami a margit korutra nezett es az ablak alatti padon ultek es soroztek allandoan mindenfele emberek. aludni nem lehetett. mig most kispesten lakom es az ablakom egy jatszoterre nez, ahol estenkent ott ulnek az emberek... :)
ja, van kulonbseg azert. kispesten ejfel tajban haza mennek, a margit koruton maradtak reggelig. :)

nem szabad altalanositani, mert nem igaz a megallapitas. te jobban szereted budat. oke, nincs ezzel semmi baj, de a pestiek semmivel sem rosszabbak masoknal.
KeeperBp 2009.05.21 09:48:04
@semota: na, ez is egy altalanosito, sztereotip hozza szolas.
ahogy nem minden pesti bunko, igy nem budai ingyenelo.
Tibor, te tudtad, hogy ha ezt megirod, akkor megjelennek azok akikrol irsz es osztjak az eszt? :) zseni vagy :)
    !!!HOLNAP!!! MUNKAHELYI TERROR BLOGTALÁLKOZÓ Anna leveléből kiderül, hogy egy biztosítóból eljönni nem gyerekjáték (íme a 200. bejegyzés) Kedves Mindenki! Több éves hiábavaló álláskeresés, munkanélküliség után, az őrület határán, mivel már ennivalót…..
KeeperBp 2009.05.07 10:44:23
@Despota: Ha levélírót feljelenti a cég, a rendőrség eljárást indít ismeretlen tettes ellen, és a rendőrség kötelezheti a szolgáltatót, illetve a blog vagy az oldal tulajdonosát vagy üzemeltőtjét, hogy kiadja az adatokat. Gyakorlatilag a fórumban a kommentelő ip címét köteles vagy kiadni. Ha jó fej akarsz lenni, akkor szólsz neki, hogy tudjon róla. Ez a maximum amit megtehetsz.
Az amerikai televíziózás jelenleg legsikeresebb műsora, az American Idol nevű tehetségkutató egyik következő adásában az énekesek rocknótákat fognak előadni, melyekhez nem más, mint a Guns 'n' Roses egykori gitárosa, a Velvet Revolver-főnök Slash fog majd segítséget nyújtani.…..
Tegnap hatalmas maffiaellenes tüntetés volt Nápolyban, mintegy 150 ezer ember vonult ki - a helyi Il Mattino szerint - az utcára. A fő üzenet az volt, hogy legyen: ,,Kevesebb beszéd és több tett”, merthogy az összegyűltek számára egyértelmű, hogy az olasz intézményrendszer…..
 "A ma reggeli NapTV-s vitán éreztem azt, hogy itt vagyok annak a gusztustalan politikának a szereplői között, akik miatt ott tart az ország, ahol. Testközelből volt szerencsém hallani a pártok képviselőinek félrebeszélését, a szokásos acsarkodást, és alapvetően az…..
KeeperBp 2009.03.17 12:05:05
@br: Lesz rá lehetőséged. A HP indul az Európai Parlamenti választáson. Számíthatunk az ajánlócéduládra?
A carpaccio egy manapság egyre divatosabb fogás. Azonban ezúttal nem receptként kerül terítékre. Azért van az asztalon, hogy posztoljunk egyet nevének eredetéről. Carpaccio egy reneszánszkori festő volt és velencei, de ő legkevésbé sem sejthette, hogy névadója lesz ennek a…..