Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MembraN.para

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Folytassa, Mohaman! 2016.09.21 18:39:15
Újabb gyöngyszem gondolatok kedvenc a rapper lámámtól.   "Szar amit csinálok? De rájöttem, hogy a szar az mi. Hát szarral locsolják a füvet, és attól lesz szép"..
Subba Wtf: Műelőbőr 2015.10.22 20:18:16
Ah, izé, ne már :D Akinek nem bőre, ne vegye magára B) ..
MembraN.para 2015.10.24 02:06:32
@Katz Dávid: fekete vagy fehér?
Kérem, forduljanak el egy kicsit, míg szabálysértően lehajtok az úttestre! Vigyorognak a rendőrök, akárcsak én. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
MembraN.para 2015.03.06 19:01:15
@Tippszmix: az a helyzet, hogy a világ, de főleg a nagyvárosok csak bicajjal élhetőek.

néhány példa: münchen, brüsszel, amsterdam, oslo, stockholm, bécs, stb...

én is autókázok, ha szállitok (gyereket, szerszámot, bevásárlás) de a hab testem szállítására nem kell 2 tonna acél, és havi fél tonna co2.
Újabb fordulat a Normafa felé fogaskerekűzés közben durvuló downhilles és a biciklis körökben alacsony népszerűségnek örvendő sértett történetében: kiderült, hogyan született az önfeljelentő levél. Az előző részek tartalmából: G. Éva több budai internetes újságot…..
MembraN.para 2014.03.27 13:13:04
@Nikotin: Verbális agresszió alatt NEM az anyázás, stb, hanem a kulturált logikai sarokbaszorítást, sőt, bizonyos egyedekkel szemben a mega-udvariasság is el tudja érni a célt. természetesen elvetendő, sőt, lealacsonyodó tett ilyen értelmi szintü emberekhez leereszkedés, 'ringbe szállás', de ha rossz napja van az embernek, néhanapján megteszi.

El is fogtam egy levelet, a fogason zajló beszélgetésről!

-Fiatalember, hogyképzelihogyabiciklijétidetámasszamenjenodébbjajdeutbavankérem nyönyönyö... (stb)
-Csókolom, bocsánatot szeretnék kérni, hogy nem fürödtem, két gurulás között. A gyermekeitől elnézést szeretnék kérni, hogy a kedves, udvarias, jó stílusu, a konfluktusmentes utazásért és békés egymás mellett élésért mindent megtenni akaró anyukájukat bosszantom a szines ruhámmal, a szagommal, a morcos ábrázatommal, és még a kerékpáromat is nekitámasztom az övének!
-Maga élcelődik! Nyenyenyenye...(stb)
- Elnézést, hogy elnézést kérni próbáltam! Esetleg leszáljak a következő megállónál, hogy ne zavarjam? Szivesen lukasztok még két jegyet, hogy önnek ne kelljen indenféle szagot, és biciklinekitámasztást elviselnie!
- Maga gunyolódik! Huligán!
MembraN.para 2014.03.27 16:31:49
@Sobo: Igazad van. Viszont, NEKEM is lehet véleményem, nem sak az ilyen vinnyogó baromnak. És azt gondolom, az én idegrendszerem mélyebben ágyazott, mint ezé a nőstényé, igy egy tettlegességig NEM fajuló, NEM anyázós, csak észosztós vitában lazán a küszöbérték főlé tudom vinni a cukorszintjét/vérnyomását. DE ezt sem tartom 'etikusnak'. El kell kerülni és kész...
MembraN.para 2014.03.28 00:33:14
@Sajtos Pufi: Jól szólsz! Aki felfogasozik, az eleve kiteszi magát a kofliktusnak. Normális hétköznapi emberek utaznak a fogason. Hétvégén lightosan sportoló nyugdijas párok számára találták ki a fogasra-biciklit dolgot, a szivük nem birja ki a 300m szintet, de fenn szivesen kerekeznének egyet a tvtorony-viztorony-normafa-erzsébet kilátó vonalon, esznek egy bablevest vagy egy rétest, aztán legurulnak a kisutcákon. A fogas alapvetően NEM a DH pálya felvonója...
Saját Facebook-oldalán jelentette be egy budai downhill-biciklis, hogy megtámadott egy nőt a Fogaskerekűn, mert nem tudta kezelni indulatait a kialakult vitában. S. Dániel a Kerékagynak is elküldte a levelét, amelyben azt is bevallja, hogy egyszer tettleg is bántalmazta G. Évát. Az…..
Itt a blogon ritkán kerül elő autós téma. Vagy 20-25 évvel ezelőtt, amikor még egy lakótelepi parkolóban szinte mindenki maga bütykölte az autóját, és az akkori autók összes extráját jórészt a tulajdonosok barkácsolták a járműbe utólag, nyilván jobban kapcsolódott még az…..
Legutóbb akkor hallottunk az Ozone Mamáról, mikor a múlt héten megnyerték Az év hazai felfedezettjének járó Fonogram-díjat. Ennek örömére a rockzenekar nulla forintból, egy nap alatt összedobott egy klipet a tavaly megjelent lemezük Red Hot Lovin' dalához, amit a hajtás után…..
Subba Geci érdekes 2012.03.30 13:02:20
           ..
Subba Na, ki a király? 2012.01.23 08:13:00
MembraN.para 2012.02.08 23:14:08
Subba Yes Oké 2012.01.24 15:56:53
Aki ilyen ügyesen beparkol, az viheti is a helyet...
- Te, figyelj, van egy kis gond a papírokkal. Szívemben nagyot moccant a rozsdás kés, a következő pillanatban pedig éktelen harag öntött el. Most ülök autóba, verem pépesre a szemétláda fejét, kicsinálom, ütöm, amíg meleg, megtaposom, a korláthoz csapkodom... Nyugalmat…..
MembraN.para 2011.03.14 11:59:40
@karlov:

Sajnos még nem költöztem ki, csak sok időt töltök ott. De nem csak ott, németország, ausztria, románia, moldávia.

tudod mit vettem észre? ahogy megyünk kelet felé, egyre miniszteribb autóval járnak egyre szegényebb emberek... mi ugy középen vagyunk, sajnos.

jujdejo: Egy átlag német a megtakaritásának az 5-10% án vesz autót..
Az átlag magyar pedig behitelezi. Remélem érted mire gondolok.
2010. december 28-án, kedden a Szeparéban lép fel a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb magyar rockzenekara, a Warpigs. Az idén 15 éves zenekart talán a Monte Carlo című sláger miatt ismerik leginkább, az ironikusnak szánt Riviéra-életérzésről szóló számot a mai napig…..
MembraN.para 2010.12.01 13:50:21
@shitgun2: Olvastam, hogy viszont boldogan szaladsz a Kyuss koncertre. Hajrá!
MembraN.para 2010.12.01 13:54:32
@busoka:

Biztos te sokkal eredetibben interpretáltad 18 éves korodban a feldolgozásokat :D
Megbízott a 13 ezer 500 forintos széfben Egy Rendszeres Olvasónk, és hogy, hogy nem, megbánta. A széf ugyanis bármivel kinyitható, ami ki is derült a gyakorlatban. Betörés hajtás után. Több mint egy évvel ezelőtt vásároltam egy értékszéfet, ezt:…..
MembraN.para 2010.09.07 20:22:05
@Xezs: Majd az ablakon bemásznak.. :D
Egy nem publikusnak szánt jelentés került napvilágra a német sajtóban, amiben részletesen elemzték a kínai és a német napelemgyártók költségszintjeit, és ez alapján meglehetősen borús jövőképet jósolnak a német gyártók hosszú távú túlélési esélyeiről.Egy német bank…..