Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gastro vazze

0 bejegyzést írt és 1747 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előrebocsátom: rühellem, amikor a kommerekből lett vadkapitalisták, meg a maoistákból, polpotistákból, anarchistákból lett liberálisok kommunistázzák a Fideszt. De mi a francot tud tenni az egyszeri jobbos, ha a kormánypárt időnként tényleg egy az egyben úgy viselkedik, mint az…..
Amerikáról sok esetben hallhatjuk, hogy nincs nemzeti étele. Magyarországról ugye mindenkinek a gulyás, vagy a töltött káposzta jut eszébe. Ezzel szemben Amerikáról rögtön a hot dogra, a hamburgerre, vagy a pizzára, természetesen sok ketchuppal asszociálunk. Ez azonban téves, mert…..
gastro vazze 2014.01.03 22:06:22
@vladimir964: el kellene mar felejteni ezt a grandiozus adag maniat! Inkabb legyen meg a 3-5 fogas kisebb adagokbol, es a grandiozus az legtobbszor a koret miatt az.
Meg lehet nezni mekkora segge van az amerikaiak nagy tobbsegenek, rettenet.
From: v.attila@mtva.hu To: h.arpad@kormany.hu Subject: felavattuk bazdmeg! Kedves Árpád! Mint láthattad A Tévében, az előzetes egyeztetéseknek megfelelően levezényeltük a Félmilliomodik akciót. Remélem minden stimmelt kívülről, és a Vezér is kielégítőnek találta a népnemzeti…..
Már századszorra keseregtem azon, hogy Heller Ágnes miért nyilatkozik olyan gonoszságokat Magyarországról, aztán gondoltam: legjobb lesz, ha írok neki és megkérdezem. Kaptam választ is, ami nem válasz, de legalább egy kommunikációkezdemény. Megkerestem a Facebookon a Heller Ágnes…..
gastro vazze 2013.11.23 14:21:51
@Kandeláber: a Fidesz MÉG nem fogja, de Simicska emberi mar bent vannak a cegben es folyamatosan nyuljak le belole a kozpenzt. Tobbek kozott az iranyitott hirdetesi piaccal, meg jonnek vissza a szerver alapu felkaru rablok, amiket Simicska fog szallitani.

Az a baj, hogy fogalmatok sincs mi folyik a hatterben.
gastro vazze 2013.11.23 14:32:53
@Lucky Larry Silverstein: a tiedet nem, de a kozvetlen kornyezetemben 2 vallalkozast is, nincs jobb szo ra, kinyirtak.
A mienket 93-ban az MDF kormany mar megtette. Onnan kellett ujra felepiteni az egeszet.
gastro vazze 2013.11.23 14:34:40
@feketeesfeher: igen, ez tokeletesen igaz, viszont az a valaszom Kandelabernek kifejezetten a Szerencsejatek zrt.-rol szolt;)
Az egykori Hannah Montana, a gyereksztárból lett tiniikonból lett botránydíva a tegnap esti MTV European Music Awards-gála alatt megint gondoskodott arról, hogy a bulvárlapok címlapjára kerüljön. Az Amszterdamban rendezett díjkiosztón Cyrus először is pont úgy twerkelt, azaz…..
gastro vazze 2013.11.11 11:21:13
@koimbra: csak a Jónások tartják magukat, mert puhapöcsök
gastro vazze 2013.11.11 13:30:57
gastro vazze 2013.11.11 17:05:12
@GERI87: szivni jo, eeeertem?!
"XY egy heves vita utan befuvezve agyonverte/szurta XZ-t"

"XY egy heves vita utan ittas allapotban agyonverte/szurta XZ-t"

Szerinted melyik allitas lehet igaz? Melyikre hallottal mar peldat? Melyik az uldozendo?
#293 Ozzy Osbourne a nyolcvanas évek elejére nőtte ki az európai piacot és menedzsere/felesége (Sharon) tanácsára elindult meghódítani az államokat. Leszerveztek egy megbeszélést a CBS-szel, Ozzy állatias hírét tompítandó frissen mosott hajjal, vasalt ruhában érkezett a…..
Nem leszünk gyarma-a-at!Multikám húzzá má el má! Magyarország az idén augusztusban teljes egészében visszafizette a 2008 és 2009 során felvett IMF-hitelt. A lehívott hitelek összesen kb. 7,64 milliárd SDR-t, azaz közel 11,6 milliárd dollárt tettek ki. Jelenleg a Franklin…..
Két újságíró minden idejét és energiáját arra összpontosítja, hogy mindenféle sajtóeseményeken a munkáját tisztességgel végezve hajnaltól egészen estig igyon. Közben feltárul az alkoholban úszó Magyarország. Az idén dokumentumfilmmé vágott, 2009-ben készült…..
gastro vazze 2013.10.28 09:59:19
hogyvolt VV4 - 4x100 2011.03.27 15:25:00
Száz szónak is egy a vége, itt a századik poszt. Lilu, mintha csak sejtette volna, hogy a mai nap különleges, kiöltözködött, mint szarospista Jézus neve napján, strandkorlátkék blézer a nyolcvanas évekből, öklömnyi tüllös-láncos kitűzővel, diszkrét tevepata,…..
gastro vazze 2011.03.27 20:26:09
@Hódos Hajnalka: Tevoltál? Tevoltál? TEVOLTÁL? :D
gastro vazze 2011.03.27 23:15:15
Na idefigyelj Hajnika!
Kurva jól írsz, jókat mosolyogtunk rajta. Ez, és a VV országos ismertsége idehajtott sok embert, akik kommenteltek és olvastak, vagy csak olvastak (vagy csak kommenteltek, de nem ovastak:), viccelődtek egymással, KIALAKITOTTAK itt maguknak egy nyelvjárást is és simán jól érezték magukat.
Amiből kialakult egy OFF-oló kommentáradat, amit először nem néztél jó szemmel, ha jól emlékszem. Ezt meg is értettük és eltakaródtunk OFF-olni egy erre megfelelő felületre, ami magával hozta azt a tényt, hogy itt lényegesen kevesebb komment lett.
Igenám! De megjelentek a VV-t más fórumokon végigkisérő rasszista és abszolút kikacsintó kommentek is - ezért szóltál egyszer-kétszer (aki támadta őket azt is lebasztad), ki is baszkodtál egy-két fazont, de ez nem érte el a hatást, mert újratermelődtek (mostanában szerencsére kevesebben vannak). Viszont ez sok volt annak a 44 főnek, akik OFF-oltak az OFF helyen, de ide pont a fentiek miatt, nem szívesen jöttek be.
Mivel nagyon jól tudod, hogy mik mentek az OFF felületen, ezért jól tudhatod, hogy pár embert kivéve (akiknek nem jön be a néhol alpári stílusod - istenem van ilyen, na bumm), szeretettel nyilvánultak meg rólad, meg persze Pötyiről is, egyébként teljesen más témák kerülnek ott szóba nap, mint nap. VV csak érintőlegesen téma...
Pont az irántad érzett tiszteletből terveztük el, hogy meglepünk egy kibaszott nagy kommentáradattal, (4000), hogy lásd bírunk azért, mégha kevesebbet is jöttünk már ide.
Az igazság az, hogy igen, nem spontán volt, el volt tervezve, hogy itt zúzunk, de volt valaki, nem tudom, hogy ki, különösebben nem is érdekel (szarja ki Éva haját, belakkozva!), hogy ki, de szépen leadott neked mindent, vagy te voltál álnéven ott mindegy. Mindenetre nagy kárt csinált - de leginkább neked. Mi továbbra is jól érezzük magunkat a fácsén, a 44 fős "szűk" mag megmaradt azután is, hogy kibaszkodtam vagy 15 embert önhatalmúlag a csoportból - pont azokat, akik nem nagyon szóltak hozzá semmihez, csak kémlelték, hogy mit írunk. Na bumm. Túléltük.
A kérdésem az, hogy neked ez így jó most?!
Sokaknak ez egy búcsúként volt betervezve (a 4000-es csúcsdöntés), de fogadni merek, hogy, ha nem történik, ami, akkor még mindig visszajárnának...
És igen, a csúcsdöntés után ÉN írtam ki a fácséra, hogy megérte, mert kinyalják a seggünket érte (név szerinti felsorolás), sőt gyerünk az 5000-re ezután.
Lereagálhattad volna poénosan is, mint az egész kurva VV-t, amit egyébként is viccként fogsz fel. Ez a komolykodás nem annyira áll neked jól, ez a véleményem.
gastro vazze 2011.03.27 23:22:37
@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: na tessék! és össze sem beszéltünk:)
Ettől még Alekosz marad egy nagy fasz ám! :DDDD
Lakáshirdetés bikinis csajokkal - képeket már levették, screenshot fent és itt. szövegéről már volt szó itt. (tipp: Zoltán) Vécécsésze a kádban [6. kép] (via Lovely Listing) Életlen képek nagymamával és egy lencsén felejtett ujj (tipp: Péter) "több részlet…..
gastro vazze 2011.03.27 15:28:27
gastro vazze 2011.03.27 19:51:04
@F1 Like: Be! Eszternek hívják és 33 éves:) iwiw linkem nincs, mert törölte magát róla:)))
Régen nagyon jó csaj volt nagyon, de azért még most is firkálandó :)
hogyvolt VV4 - 4x98 és 4x99 2011.03.26 10:15:00
Bízom benne, hogy minden hogyvoltkatona magához tért a tegnap esti Torkosborz-Hollandia labdarúgó mérkőzés után, én nyertem egy üveg cídert, tippelni tudni kell. Meg focizni is, ugye. Nagy nap ez a mai, ez az utolsó kétszámjegyű poszt, a dupla foskilences elnevezésért nem engem…..
gastro vazze 2011.03.26 11:10:23
@Hódos Hajnalka: Tisztelettel jelentem, a poszt elolvastam, az abban foglaltakat megertettem es az informaciot, ha velemenyeznem kellene, akkor a jokedvre derito jelzovel illetnem!
Jelentem ugyancsak egy laza 4-0-t tippeltem a szobanforgo labdarugojatek vegeredmenye szempontjabol, kedden azonban az ellen meg fog elegedni ketto darab dugoval is. Ugymond.
Na megyek tevekenykedni!
gastro vazze 2011.03.26 11:16:21
@fran7: Akkor coming out... Egyszer kirobbantottam egy tomegverekedest a muraui snowboardbajnoksag esti bulijaban, amint egy masik magyar nyakan elnyomtam egy Marlbi lightot...visszakezbol kaptam egy briost es akkor elkezdodott... Szoval lehet ego cigivel tamadni, de valoban veszelyes - annak, aki a cigit tartja:)))
gastro vazze 2011.03.26 20:01:34
Ma este hétkor lesz tehát a launch, amin én is részt veszek majd valamelyik APR-nél, és beszámolok nektek a részletekről. Addig is itt vannak a magyar árak, az Apple hivatalosan csak mától engedélyezte az APR-eknek, hogy meghirdessék:Ezek tehát a hazai árak, ugyanezeket találhatjuk…..
Hogyan lett egy évezredeken át használt, a dél-amerikai indiánok túléléshez való alkalmazkodását segítő növényből egy világviszonylatban függőséget okozó illegális kábítószer? A kokacserje levélének rágcsálása az Andokban, Kolumbia, Bolívia, Peru vidékén az…..
gastro vazze 2011.03.25 19:01:26
@sbarrett: nekem csak a hoffmannal jött be:D
na, viccen kívűl, azt hittem, hogy lesz itt egy térkép a tipikus útvonalról :S
hogyvolt VV4 - 4X97 2011.03.24 15:00:00
Sokszor nehéz egyértelműen megfogalmazni, mit érzünk, mit gondolunk, mi az, amit valójában szeretnénk, és mi az, amit nem. Nekem tegnap este az összefoglaló második percében sikerült egyértelműen, tömören és velősen megfogalmaznom. Ha valamit kurvára nem szeretnék, akkor azt,…..
gastro vazze 2011.03.25 18:10:58
@Hódos Hajnalka: faszom....a tegnapi volt az ELSŐ a VV4-ből amit nem láttam, jellemző...:D
hogyvolt VV4 - 4X96 2011.03.23 15:25:00
Megy itt kérem a sivalkodás meg a picsogás, pedig még csak a katonai hét első napján vagyunk túl, nem szeretem, ha így beszélnek velem, nyifinyifi. Velem éveken keresztül beszéltek így, oszt itt vagyok. Igaz, nem kiképzőtisztek, hanem pénzügyőrök, úgy látszik, aki…..
gastro vazze 2011.03.24 14:32:16
@K.Tomoceusz: erre mondtam, tegnap, hogy nekem épitkezésen kellett dolgoznom, meg boy voltam az Atrium Hyattben, de sokkal inkább árultam volna műfaszokat...annak ciki, aki megveszi nem annak, aki árulja ! Ezt valahogy senki sem érti meg....
gastro vazze 2011.03.24 14:42:08
@csicserierika: a feleségem gyönyörűen ki szokta takarítani a konyhát, de 5 perc alatt akkora dzsuvát tudok ott csinálni, hogy csak fogja a fejét:)
gastro vazze 2011.03.24 14:45:01
@pushpang: és ki védte meg? Bernáth Cecilia kivénhedt playboy prosti és drogfüggő p.csa barátnője :D
Érdemes megnézni, hogy néz ki a csaj most és, hogy nézett ki a playmate választáskor...szeretik ezek a kólát na!
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
gastro vazze 2011.03.24 09:38:31
@beacska: mert nem akar vele senki, jobb palinak hiszi magát, mint amilyen
gastro vazze 2011.03.24 10:16:48
@beacska: Norbi szerintem még maradni fog:)
Voltak, akik felhördültek, másoknak mosolyt csalt az arcára, amikor jeles politikusaink közül egyik-másik megemlítette, hogy ingyenessé teszi a fővárosi tömegközlekedést. Bár az intézkedés nem lépett életbe, számos utas kész tényként kezeli az ígéretet és jegy nélkül…..
comment:com A nap képe 2011.03.23 10:00:00
Legjobb magyar retró evör: a Lays chipek zacsijában voltak ilyen kártyák, bárcsak gyűjtöttem volna őket. Scullynak köszönjük a találatot. Klikkre nagyobb lesz. ..
Úgy létszik, az RTL Klubnál kezdenek rájönni, hogy annak semmi értelme nincs, ha a Rácz-tesók jutnak a döntőbe Alekosz mellett (jelen állás szerint ez a legvalószínűbb felállás), így szépen lassan, de biztosan nekiláttak az egyik szereplő kigolyózásának, mégpedig a lehető…..
gastro vazze 2011.03.23 16:08:46
@kamuszutra: big lájk:D
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
gastro vazze 2011.03.23 15:08:28
@neccharisnyás útonálló: pedig a karja majd kitört a perecben, arról igazán beugorhatna neki:D
gastro vazze 2011.03.23 15:09:06
@Savafan: én is bírom, a celebesdzsungelharcban ő volt a legszimpatikusabb...
hogyvolt VV4 - 4X95 2011.03.22 16:20:00
Olyan tanácstalanul ücsörgök a monitor előtt, mintha arról kéne döntenem, melyik kezem vágják le, mert hiába kezdődött meg a katonai hét a Villában, a tegnap esti összefoglaló olyan durvusul volt unalmas és semmitmondó, hogy inkább írnék az Önök kértékről, vagy az…..
gastro vazze 2011.03.22 17:50:10
@bévé: @genevieve: és ezen nem nagyon változtatna az sem, ha Olivér bent lenne, ezzel meg is dől az a teória, hogy Olivérrel kiment a show, ebben biztos vagyok...
A Hotel Éden sokkal inkább az a fajta reality, amit érdemes nézni - meg olvasni is. Na ott van a természetes kiválasztódás, nem itt a VV-ben a 4-es, amit Alek hajtogat mindig:)
Tényleg érdekes is lenne lejátszani, mi történt volna, ha nekik egymást kellett volna kiszavazniuk, mint egy nem nézőkön, nem is egy emberen múló realityben!
gastro vazze 2011.03.22 20:14:32
@Hódos Hajnalka: Csúszunk Tata?! Mászunk Tata?
Akkor inkább Ra-Ta-Ta-Ta!
:D
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Évek óta hajtogatom, hogy a sikeres amerikai reality-formátumok közül egyet mintha a hazai piacra szabtak volna, de egyik tévé sem meri bevállalni az istennek sem. A Beauty and the Geek-ről van szó, arról a bentlakásos realityről, amiben ostoba jónőket és okos, de lúzer külsejű…..
hogyvolt VV4 - 4X93 2011.03.20 16:00:00
Hat óra múlt tíz perccel, jó reggelt Magyarország, jó reggelt Villalakók! A Morning Show a villából jelentkezik. Szép délutánt, hogyvoltlakók, délután három négy óra, Hajni Bajáról jelentkezik, igen, halászlé volt az ebéd. A vízállás-jelentés előtt halljuk, mi történt…..