Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Swmacaroon

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Üssek, vagy fussak? 2010.01.15 07:29:00
  Na, gyere csak ki! Szelíd emberek sanszot szereznek forró helyzetek kezelésére. A Suzuki, mint vagyontárgy és fegyver. Bónusz: verik Angélát, de tetszik neki. Vélemények azonos című írásunkról...
Swmacaroon 2010.01.15 15:22:07
@gnme: de röhögtem ezen a Fairlane idézeten! Meg az egész cikken amúgy.
[16:41] Zolcsi [67]: hugom most jelölt ismerősnek[16:41] Zolcsi [67]: de ilyen adatlappal bazdmeg subban lesz pénteken[16:41] _Nec: :))))))))[16:42] _Nec: azert ez mar egy jelzosszerkezet, hallod[16:42] Zolcsi [67]: juj[16:42] Zolcsi [67]: megnyugodtam[16:42] Zolcsi [67]: ez nem is a…..
Vajon mekkora csapás érné a földet, ha Esztergályos Cecilia és Steiner Kristóf párzásra adnák a fejüket? Megszületne a hajtűdobálós pinokkió?..
Igen, péntek van. Viszont nyár is, ilyenkor valahogy lassabban rezeg az idiotizmus az interneten. Tessék hát ennyivel beérni. - Én- Légi spagesz- Luxurious taxis- Wiw cameltoe- Lányom, ha ha baja esik a Lamborghinimnek, letöröm a derekad...
Swmacaroon 2007.07.08 22:31:42
"Rosszindulatú Vászka · hemar.freeblog.hu 2007.07.07. 14:32:55
Kedves ifjú Jónapot Úrhölgy!"

Beletrafáltál, fasznak sem kellett ez a fene nagy egyenjogúság. Nekem nincs gyerekem, de el sem tudom képzelni, hogy lehet életben maradni normál korig gyerek, napi és otthoni meló mellett is. Akkor már inkább no puja, jön a takinéni és a hétvégémet a megérdemelt pihenéssel töltöm. Ehhez mondjuk partner is kellett, expasi, akinél kb 2* többet melóztam, éppen ilyen volt, elvárta, hogy berepüljön a szájába a zaba, éttermet 3 év alatt akkor láttam, ha elmentem a csajokkal, takarítónőt azonnal lemondta, mikor velem megismerkedett, JÓ JÓ okké, én voltam a hülye:-) Én komolyan mindenkinek fizetnék egy bejárónőt, ápolja a lelket és a kapcsolatokat. Valamit azt is jobban át kellene gondolni, hogy valaki szül-e gyereket vagy sem. Mert nem mindenkinek kötelező, ezt is olyan sokat el képesek felejteni...brrr.
Hétfőn kifejezetten jó napja volt Friderikusz Sándornak, műsora kiemelkedő nézettséggel futott, hiszen az éppen tévé előtt ülők 2,3 százaléka választotta a Friderikusz most című produkciót. (Ezek a négy évnél idősebb, televízióval rendelkezőkre vonatkozó adatok az AGB…..
Subba Tessék kézzel dolgozni! 2007.06.20 19:04:00
Kedves fiatalok, előre szeretnénk szólni, hogy az alábbi filmet kötelező végignézni. A Szerelem második vérig című, egyébként borzasztó alkotás ugyanis tele van olyan gyöngyszemekkel, amelyek nekünk eddig egyáltalán nem tűntek fel. Rögtön az elején a szuperlaza Alföldi…..
Subba Random kínzó kérdés 2007.06.12 18:16:00
Na vajon melyik az a hivatalos sztori szerint ma már lecsillapodott magyar botrányhősnő, aki rendszeresen akkora adag kokainnal jár és kel, hogy az egész egyszerűen meg-döb-ben-tő?Annyit segítünk, hogy egy Centrum vitaminos doboznban tartja a cuccot, boldognak…..
Sajnos tisztában vagyunk azzal, hogy a lifttel küzdő rendőri vezetők után néhány szimpla parki hülye már nem sok meglepetést tud okozni, de azért tessék, itt a heti termés.- Azt se tudjuk hova kapjunk, "bicigli", A torta, és a gyerekek - Különös…..
Nem akarnánk mi a Subbát a csúnya pucér emberek gyűjtőhelyévé silányítani, izé, A FASZT NEM!!!! Ha rajtunk múlna, más sem lenne itt, mint méretes dákók bajszos férfiakon és elhízott nők amorf mellei. Csak az a baj, hogy az interneten az ember ritkán talál olyan…..
Subba Béres Zoo névnaptár 2007.05.10 12:42:00
Képzeljétek el, hogy van a világnak olyan része, ahol Béres Zoo még mindig sikeresnek számít. A 4FClub feloszlása után egészen vidékig futott, most műsort vezet az egyik rádiónál. Stílusában persze sikerül a Boros-Bochkor szint alatt teljesítenie, ami már önmagában…..
Subba Egyszerű arcú kisvirág 2007.05.08 14:21:00
Talán túl sokat láttuk eddig a képét (vagy túl keveset?), mindenesetre nekünk nem esett le egyből, hogy kinek az új produkciójához készült ez a promófotó. Pedig neki aztán tényleg egyszerű arca van...
Swmacaroon 2007.05.08 18:44:22
Subba Érettségiző nemzedék 2007.05.02 22:18:00
Ezt a középiskolai tablósdit soha nem értettük. Miért a matrózblúzok? Miért a béna öltönyök és nyakkendők? Miért az összes tanár, akiket senki sem szeretett? És miért kell ezt az egészet a helyi fodrászüzlet kirakatában közszemlére tenni ahelyett, hogy mindenki hazavinné…..
Subba Beteg amatőrpornó update 2007.04.25 14:32:00
A Subba olvasói közt egyaránt vannak pénzügyminiszterek és kéményseprők, és természetesen olyan is, aki a pornóbizniszben keresi meg a kenyérre valót. Ráadásul ez az olvasónk volt is olyan jó fej, hogy az egyik múlt heti bejegyzésünkben említett incesztusos film…..
Ismerkedjetek meg Szekeres Jánosnéval és Békefi Gábor Martinnal. Azt még nem tudjuk, miről lehetne velük dumcsizni, szóval most csak a vicces ábrázatukat méregessétek...
Nagyon ritka az, amikor a pár perces hírnevet szerzett emberek hajlandóak beletörődni abba, hogy a negyedóra letelt. Valójában éppen ez a legirritálóbb bennük. Valóvilág Katka például a mai napig esküvőkön haknizik, bár biztos van ennél durvább is. Mi…..
Subba Egy süti fiú a Zserbóban 2007.04.24 10:35:00
A városi legenda szerint ugye a Zserbóban ülő fiatal fiúk, akiknek a csészéje mellett két kockacukor van, idősebb férfiakra pecáznak? Vagy az máshol van, és itt öreg nőkre? És nem is két kockacukor kell, hanem három párhuzamosan kirakott kiskanál? Akárhogy is van, ez…..
Szolgálati közlemény: elkezdtük megunni ezeket a majmokat az iWiW-en, úgyhogy senki ne lepődjön meg, ha ezentúl nem lesz minden pénteken gyűjtés. De most még van.- A magyar Angelina Jolie. - Mrs.Christina bin Laden.- Akinek ijesztő feje és mellei vannak, az még viccesebben néz ki,…..
Subba Talán áprilisi tréfa 2007.04.18 16:05:26
Titeket nem idegesít, hogy ma már annyi minden történik, hogy alig fér bele az esti híradókba? Bezzeg a kilencvenes évek elején még az az egy csatorna is alig tudott összekaparni napi harminc perc híranyagot. Akkor még nyugodt férfiember volt a bemondó is, és mindannyiunkat rohadtul…..
Nem hagyunk benneteket hétvégére iWiW-válogatás nélkül. Sokáig csiszolták a blog.hu-t, de már itt is van a heti szemétség.- A torta - Életem egyetlen kincses szerelme - Tele 16 éves kiscsaj ismerősökkel - Ne fogazz - A másik torta - A mély…..