Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WildBear

0 bejegyzést írt és 1152 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha azért akarsz harcművészetet vagy küzdősportot tanulni, hogy ha kell, meg tudd védeni magad, ezeket kerüld, hogy ne ess pofára:   (https://fineartamerica.com/featured/woman-practicing-tai-chi-at-sunset-outdoors-awen-fine-art-prints.html)   1. A technikák végrehajtásához nem kell erő Külön…..
Nehezen engedte át a technológiát a vasfüggöny. De vajon hány évet késett nálunk az első viedómagnó vagy kvarcjáték?..
Gyalázat, hogy a pedagógusokkal már annyi évtizede mindent meg lehet tenni. A pedagógus lassan a társadalom kisebbsége lesz, az örök sündenbock - aki mindenért hibás, akinek fát lehet hasogatni a hátán. Filléres éhbérrel háláljuk meg nekik azt a törődést, azt a sok jót, azt a mérhetetlen szeretetet,…..
Vajon inkább a kormányra vagy inkább az ellenzékre szavaznának a határátkelő magyarok április 3-án? Hány mandátum sorsa dőlhet el és (ami még izgalmasabb) dőlhetne el rajtuk keresztül, különösen, ha döntő többségüknek nem kellene nehezített körülmények között, személyesen szavazni? Ezeket az…..
MLM átverés Botanoo 2011.05.30 22:38:00
Botanoo, a Carbon Credit kereskedelemre építő újabb lehúzó Multi Level Marketing csoda. Újfent a környezetvédelemre érzékeny és egyben hiszékeny embereket akarja valaki jó rászedni és más kárán gazdagodni. Miről is van szó? A marketingduma az, hogy vegyél Carbon Creditet,…..
WildBear 2014.05.13 16:24:15
@Vargáné Csorba Judit: Igen, vizsgálják az ügyet.
Biztosan vannak Debrecenben is feljelentők, de nem ismerem őket.
Itt kell feljelentést tenni:
Vas Megyei Rendőrfőkapitányság, Gazdaságvédelmi Osztály
9700 Szombathely, Petőfi Sándor u. 1/C
Tel: 94/521-114
Szőllősi Árpád alezredes
szollosiar@vas.police.hu
WildBear 2014.05.22 11:45:54
@Vargáné Csorba Judit: Kedves Vargáné,
akkor van esély a pénz visszaszerzésére, ha minél többen feljelentést tesznek, és "hajtják az ügyet".

A Zsaru Magazinban szokták keresni bűncselekmények (csalások) sértettjeit, érdemes lenne itt is megtenni. Ha sok sértett jelentkezik, akkor nem fogja a rendőrség elfektetni az ügyet.
Péteri Terézt kell keresni (email, vagy telefon) a Zsaru M. szerkesztőségében. Előtte beszélni kell a nyomozást vezető Szőllősi alessel.

Tett már feljelentést ?
WildBear 2022.02.07 13:49:12
2009-ben, bár az a Parlamentben azt ígérték, hogy Magyarországot nem fogja érinteni, de keményen hatott a gazdasági válság. Az építőiparban - ahol a cégem dolgozott - a bankok kivonultak a kivitelezői és a vásárlói oldal finanszírozásából, a beruházók sorra dobták be a gyeplőt, sok-sok…..
Korunk egyik nagy találmánya a villanybojler. Hozzáteszem, hogy népszerűségén sokat dobott a Star Warsban nagyot alakító R2D2. Legalábbis nálam a bojler volt a sztár a háztartásban. Tekintve, hogy távfűtéses lakásban nőttem fel, csak a nagymamámnál volt lehetőségem…..
Az egységnyi seggre jutó vécécsésze számát hogyan lehet növelni? Nos, mivel egy segg alá (normál esetben) max. egy vécécsésze fér, így kijelenthető, ahány újabb lakás, annyival több vécécsészét lehet értékesíteni. Nem bonyolult a matek, igaz? Az atomizálódó = ilyen-olyan okból szerteszét költöző…..
Jó kis Csopy volt pedig még egyszer, olyan ígéretesen indult (akárcsak ez a blog úgy 12 éve), csak hát... szar lett (akárcsak ez a blog úgy 12 éve), ellepték a 0 teljesítményért kedvezményes ingyenlakást követelő, egymásra rálicitálni próbáló népségek, és ez lett belőle. Nos, kedves, "G*ci drága…..
WildBear 2021.12.19 21:23:58
Azt tudtam, hogy kemény lesz és megszenvedjük a felújítás minden mozzanatát, de azt álmomban sem gondoltam volna, hogy mikor vége lesz, a fellélegezés és az öröm helyett, a csalódottság és a kétségbeesés lesz rajtunk úrrá… Pedig milyen szépen elterveztük: lesz új konyhabútor, csempe, járólap, szép…..
WildBear 2021.09.09 17:24:00
@Androsz: Nem tudom hogy mondhat-e, de általános elterjedt: számla nélkül X ezer Ft, számlával 1,27X.
Sajnos minden jónak, így a párkapcsolatoknak-házasságoknak is végük szakad egyszer - és amit Isten összekötött, azt az ember - természeténél fogva - imádja szétválasztani: modern társadalmunkban pedig már mindkét félnek ugyanakkora joga van a házasságtörésre meg a kapuzárási pánikolásra. Hogy az…..
WildBear 2021.09.07 12:45:51
@Burgermeister:
"A gatamat szejjelkurtak a legutobbi szulesemnel, amig nem teszik rendbe addig nem akarok semmit."

Nem baj drágám, akkor addig a seggedbe fogom rakni!
Beszerezhetetlen iskolai és kisdobos kellékek, menő diplomata táska. Így kezdtük az iskolát az előző rendszerben.  Iskolatáska és tartalma a 70-es években - Forrás: Fortepan/Bauer Sándor..
A magyar textilipar zászlóshajója bejárta a világtengereket. Volt idő, amikor a párizsi Lafayette áruház egyik emeletén csak Goldberger termékeket árultak. A Goldbergerek generációról generációra léptéket léptek, míg aztán az ötödik generációval, a zseniális és erőszakos Goldberger Leóval fölértek a…..
WildBear 2021.08.09 16:39:44
@tatárfejű kutya: Moldova: A szent tehán c. könyve: én kb. 10x olvastam el az elmúlt 40 évben.
Szinte előttem van, ahogy Jankovich az arcát a műbőr tekercsre hajtja.
Tipikus Moldova riportkönyv. Nagyon szeretem.
Lakásbérlés kapcsán jellemzően arról lehet olvasni, hogy mennyi veszély leselkedik a bérbeadókra, mert a bérlők nem fizetnek, lepusztítják a lakást stb. Sajnos vannak ilyen esetek. Jó néhány bérbeadó tud szomorú történet mesélni. Vannak azonban olyan bérlők, akikkel nincsen probléma. Nekem is volt…..
WildBear 2021.08.01 09:57:52
@pukancs:
A társasházunkban lakott egy bérlő, akinek volt egy öreg, és beteg kutyája. Amikor le/fel ment a lépcsőn, akkor nekisúrlódott falnak.
Évek alatt nagyon decens, sötétbarna zsíros csík lett a falon, végig a lépcső mellett. Guszta.
Persze eszébe nem jutott volna lefesteni. Előbb persze zsírtalanítani, szóval lekaparni, majd leglettelni, és úgy lefesteni.

Én szeretem a kutyákat-macskákat, de valami újkori dolog ez az állatbuzulás.
Nem tudom, mit pótolnak az otthon tartott állattal, de néha ijesztő, hogy valakinek kutya a profilképe, kutya a mindene, kutyával fekszik, kutyával kel.
HRDoktor Miért ájulunk el? 2021.07.12 07:00:57
Az ájulás látványos jelenség, ami komoly ijedtséget tud okozni - mi okozhatja, milyen betegségeket jelezhet, és mi különbözteti meg az eszméletvesztéstől?..
  Ingatlanközvetítői megbízási szerződés fajták A legtöbb cég, háromféle megbízási szerződéssel dolgozik, ehhez jön a plusz egy, ami a szívünknek a legkedvesebb, de ezt a végén. KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS ( cselesen hívják exclusive, privát, ki tudja még milyen módon) Soha,…..
Csak illúzió, hogy a Kádár-korban minden olcsóbb volt? Nézzük egy 45 évvel ezelőtti és egy mai vasárnapi ebéd árát...
WildBear 2021.06.25 16:25:25
@Mdeve: "Vidéken a vasárnapi ebéd a posztban leírtak töredékébe került, mert minden megtermett. "

Most is ugyanúgy megteremne.
Szokj le a bagóról, dugdosd a vécépapírt, ne ülj le senki ágyára, mert pofán vernek. Ha nem vigyázol, már az első nap lelopják rólad a ruhát. Mr. Phe megfontolandó jótanácsai első bűntényes börtönbe vonulóknak: Szinte semmit ne vigyél magaddal, aminek a legkisebb értéke…..
WildBear 2011.05.03 12:58:06
@becari: Ne aggódj, már a sitt sem olyan, mint régen.
Ha bántalmaznak, vagy meglopnak, afelett már nem mennek el az őrök szó nélkül.
Mindenesetre kitartást kívánok.
WildBear 2013.01.27 08:51:11
@becari: Szerintem írd meg dióhéjban a tapasztalatokat; illetve mennyiben tapasztaltál mást mint Phe ?
Erőszak, verekedés van még ? Állítólag az sokat javult.
WildBear 2021.06.25 15:54:35
@becari: Na milyen volt..?
Te is megosztod a társasházi lakásod egy (vagy több) kutyával? Akkor erről a veszélyforrásról tudnod kell!..
WildBear 2021.05.13 13:29:10
@232323: Nem tilos, ezért tartják orrba-szájba a kutyákat a XIII. kerületben (Kuszaszaros Kerület), meg a lakótelepeken..
Szomorúan tapasztalhatod, hogy nap mint nap újabb hírek érkeznek katalizátorlopásokról. A némi nemesfémet (platinát, ródiumot és palládiumot) tartalmazó alkatrészt pár perc alatt gyerekjáték szinte hangtalanul leszerelni a legtöbb autótípus alól. A katalizátorok lopása egyébként Európa nyugati felén…..
WildBear 2021.05.11 14:24:32
@az_igazi_trebitsch:
Nyilván kamu, a megfélemlítésre épül az egész, hogy te ott vagy egyedül, ők meg tizen, és agresszíven ordítanak.
Ez nem a bíróságra van célozva, hanem arra hogy ott helyben megijedsz, és fizess.
Hiába mutattak jól a hatvani asszonyok munkássisakban a híradóban, a kimerült bányák gombaföldjei hamar megbuktak...
WildBear 2021.02.24 18:08:24
@Arcade Macho: Budafok-Tétényben jelenleg is több működő gombapince van, ahol kilóméter hosszan(!) termesztenek elsősorban csiperkét, kevesebb helyen laskagombát és shitakit.