Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yarisugi

0 bejegyzést írt és 878 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 És még azt mondják, hogy vannak szakmák, ahol nem lehet lopni. Naivak vagyunk nem vitás.Habár bizonyára nem elegáns a sajtószabadság pusztulásának napjaiban azok viselt dolgaival foglalkozni, akik legelöl hordozták mindenkoron az erkölcs el-el lobbanó mécsesét,…..
yarisugi 2011.01.09 10:48:14
@Astronomy Domine:
Jaj, én is hadd ismerjem meg az ostoba fasz barmot! Nálunk nincs ilyen az utcában. Ki az? Kinek írtad és miért? Léccilécci!
Az interneten folytatott információs háború az emberek véleményének befolyásolásának érdekében napjainkra a modern politika fontos részévé vált. Izraelben pedig lépést tartanak a fejlődéssel, és az általános célú trollhadosztályokon túl most felállítottak egy…..
yarisugi 2010.08.22 20:41:30
@Martian:
A Wikipedia objektív marad ezután is. Tökmindegy hogy honnan indítanak milyen aktivistákat mert a WP-nak vannak szerkesztési szabályai.

Ha ezeket valaki megsérti akkor származástól és egyéb jellemzőktől függetlenül kivágják mint a taknyot. Akár izraeli harcos, akár turbószittya, akár mélyszlovák. Egyszerű dolog ez.
Az 11points.com nevű vicces oldal gyűjtötte össze azt a 11 dolgot, amit a huszonegy éve műsoron levő Simpsons-család egyik, 1995-ös epizódja sikeresen jósolt meg a jövőre vonatkozóan (jövő héten meg azt a 11-ret ismerjük meg, amikben tévedtek). Az epizód Lisa esküvőjére ugrott…..
Félrefordítások Ripping 2010.08.03 10:59:00
Régi rutinos versenyzőnk, herbivore nyitott szemmel jár a világban szerencsére.Ezt a budai várban találtam. Először nagyot röhögtem, de aztán látom, hogy a Sztaki szótár szerint az omlás az ripping. Komolyan?..
yarisugi 2010.08.10 08:35:00
@thirteen m.d.: @pocak:
:) Köszi, kedvesek vagytok.
Azért csak óvatosan offolnék, ha épp apropó adódik rá.
Szűk két hónap múlva ismét választ az ország, a politikában azonban egyelőre az uborkaszezon dominál. Mindez jó lehetőség arra, hogy egy kicsit a napi események fölé tekintsünk; s bár Schmitt Pál első államfői tévés interjúja számos tanulságos mondattal szolgált, a…..
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
yarisugi 2010.07.27 13:44:01
@sirdavegd:
Pontosan ez a megoldás. Nem is kell sokat pörögni ezen a témán. Rárakta a magáét, na, te ráraksz még kettőt.

Másik megoldás tönkre tenni a tolvaj lakatját hogy ne tudja kinyitni. 1 tubus pillanatragasztót a zárjába belenyomni, kívülre elosztani a 2. tubust.
Nem tagadom, én kifejezetten rühellem Jimmy Jumpot. Legszívesebben Batmannek öltöznék, és akárhányszor le akarja varrni az asszonyt, beugranék az ablakán, és odapisálnék a hálószoba sarkába. Ebben ugyanis a világon semmi jó nincs senkinek. Nem vicces, nem érdekes, nem hasznos.…..
yarisugi 2010.07.25 19:06:04
@rizla:
Mittomén. Szarok is rá, kurvára nem ez a lényeg de kössél bele mint a beton :)

Gondolom egy TWÁ, egy Török Gábor, egy Leiter Jakab, egy addict, egy kocka meg az ilyen blogok és bloggerek az első vonal beliek szal akik nem szökő évente kerülnek ki címlapra és akkor is csak azért mert pont belehúztak valami kurrens témába.
yarisugi 2010.07.25 20:12:15
@rizla:
Budapest tehát Baszomfalva és te nyilvántartást vezetsz arról hogy hány emberrel találkozunk (kik?).

Témában valami érdemlegeset esetleg? Vagy csak a kis szaros blogodat védelmezed?
yarisugi 2010.07.25 20:20:06
@Mr.AT:
irod ezt a szánalmas gyerekes baromságot:
" tobben olvassak es kommentaljak rendszeresen, mint ahany embert ti eletetekben osszesen lattatok "

Erre forrás, statisztika, pontos adatok? :)))
Ja hogy nincs? Akkor kispofádat befogod és húzol vissza a homokozóba :))
“Az elmúlt két hónap „forradalmi" törvényei és konkrét személyi döntései lényegében kiiktatták az alkotmányból a hatalommegosztás szervezeti biztosítékait, és ezzel az emberi jogok garanciáit” – írja Búcsú a jogállamtól című cikkében Halmai…..
Ebben a melegben metrón utazni nem egy leányálom. Tömeg van, büdös van, mindenki izzad és hisztis. Ha nagyon sok ember utazik, elkerülhetetlen, hogy összeérjenek a karok, a lábak vagy időnként a hátak. Nyáron mindebből a csupasz is. Ám pontosan tudom, ki az, aki…..
yarisugi 2010.07.24 18:44:43
@kalapácstollú:
Szerintem is. Ez megint egy kanos pasas által írt vágyálom.
   Még hogy nem a ruha teszi. Magyarországon nem is olyan régen még egy fekete mellénnyel tematizálni lehet a közbeszédet, Nyugat-Európában ma ennél egy kicsit több kell: a nikáb és a burka, amelyek betiltásáról épp a napokban szavaztak igennel a francia…..
yarisugi 2010.07.20 13:12:12
@total eclipse:
Az iróniát pedig az I betűnél találod a lexikonban :)

A vicces illetve nem az hogy ennél sokkal ostobább okokból is büntettek már emberket Európában, a törvény rendelkezése pedig egyértelmű.

Jogban nincs olyan hogy hóviharban sállal eltakarhatod, nyáron burkával meg nem. A törvény nem ismer se évszakokat, se időjárást. Jól ki is néznénk.

Szóval amit leírtam az vicc volt, annak is szar de ettől függetlenül simán elképzelhető hogy elkapnak és pépesre vernek a rendőrök hóban, sálért is. Semmilyen garancia nincs rá hogy nem történhet meg.
Bigyóblog Hordozható dinnyehűtő 2010.07.20 10:49:02
Imádom a dinnyét, nyáron szinte csak azt ennék. A dinnyét pedig hidegen kell enni. Ez otthon meg is oldható, csak félbe kell vágni és betenni a hűtőbe. De dinnyét enni piknikezés közben is jó, de a nagy melegben nem lehet lehűteni. Hacsak nincs egy ilyen hordozható dinnyehűtőnk. A…..
yarisugi 2010.07.20 13:02:44
@Öltönyös rabszolga:
Szárazjég vagy jégakku, barátom!
A jópofa kupola csak dizájn :)))
Sárdobáló A Jobbik zsenialitása 2010.07.15 07:00:00
A tegnapelőtt botrányt kavart eset, hogy a Jobbik szelektív táplálással próbálja kitenyészteni a "színtiszta magyar" fajt, valójában komoly politikai manőverként is értelmezhető. Maga az akció mit eredményezhet az árvíz által sújtott faluban? Az…..
yarisugi 2010.07.15 14:02:02
@Droidfigyelő:
Remélem hogy nem ilyen párhuzamok mentén gondolkoznak az illetékesek.
Amerikában több száz éves múltja volt a feketék rabszolgaságának, a kisebbségek elnyomásának, egészen az 1950-es évekig.

Felsorolnád hogy nálunk a cigány kisebbség mikor volt rabszolgasorban dolgoztatva és a modern korban mondjuk a 20. században milyen diszkriminációs törvényekkel nyomták el őket? (pl mint az USA-ban a közlekedési eszközök vagy a vendéglátó helyek használatánál)

Én ilyesmiről nem tudok. Elítélem azt az aljas és rasszista húzást hogy valaki az európai cigányság európai szintű problémáit képes párhuzamba állítani az amerikai feketék sorsával. Semmi köze a kettőnek egymáshoz. A cigányok sem az etnikai migráció, sem a társadalomban elfoglalt pozíció, sem a jogok, sem az önszervező törekvések, sem a felemelkedés motivációja terén nem kapcsolható az amerikai feketékhez. A Porajmost ide se hozza senki mert az nem itt nem érv.

Arról viszont tudok hogy a cigányság nagy része a többségi társadalom szemében szinte már indokolatlan mértékben kap kedvezményeket, támogatásokat, olyan dolgokat amiről a többségi állampolgár nem is álmodhat és ezt a kiemelt figyelmet sajnos a cigányságnak csak töredéke hálálja meg szorgalommal, eredményekkel. Teljesen logikus hogy a társadalom a többiek hálátlansága miatt felháborodik. A társadalom ad, cserébe nem köszönetet hanem sokszor bűnözést kap és letolást hogy mért nem ad még többet. Ez a hozzáállás simán kitermelheti a szélsőradikális mozgalmakat amit nagyon nem kéne hagyni.

Még valami: sokan beszéltek itt pozitív diszkriminációról. A Magyar Köztársaságban a diszkrimináció tilos, tehát MINDEN diszkrimiáció tilos. A pozitív diszkrimináció a kedvezményezetteken kívül mindenki más számára negatívan diszkriminál ezért tilos.
(Igen, a csak romáknak szóló programok rasszista alapú, alkotmánysértő kezdeményezések, akkor is ha ez furcsának tűnik.)
OurFashion Enikő fürdőruhában 2010.07.05 11:12:00
Együtt a két kedvencem: Mihalik Enikő és a brazil Vogue. hogy miért tetszik?Enikőnek itt olyan gyönyörű Bambi-arckifejezése van, hogy szinte megsajnálom.A fotózás helyszíne kísértetiesen emékeztet a Lukács fürdőreA egyetlen kérdőjel a fejemben az, hogy ki visel ekkora méretű…..
yarisugi 2010.07.05 17:30:20
@a nyugalom megzavarására alkalmas:
Ravasz vagy de a soraid végét fentről lefele összeolvasva azért kibujik a titkos szándék :)
„Menj már el hozzá, próbáld ki! Nagyon klassz keze van, utána kicsit fáj, de két nap múlva, mintha kicseréltek volna.” – ezekkel a szavakkal ajánlottak valakit, aki gyógymasszőr. – „Ja, és ne lepődj meg, bugyira le kell vetkőzni!” – jött…..
A Zsámbéki-medence civiljei az elszámoltatóbiztoshoz fordultak, hogy a pátyi ingatlanpanamát is vegye fel a feketelistájára. A nyílt levelet változtatás nélkül adom közre.Tisztelt dr. Papcsák Ferenc! Páty, Telki és a Zsámbéki-medence lakói nevében kérjük a Tisztelt…..
yarisugi 2010.06.19 13:26:05
@OkoskaTo:rp:

Válasz: voltak köztük fideszesek de őket ezért az aljasságért, a térség akkori (és mostani) ogy. képviselőjének, Gulyás Dénesnek (Fidesz) a kezdeményezésére még a választások előtt kirúgták a Fideszből.
Megannyi ismerős, emlékeink mélyén elraktározott, fura autó. Mind egy célra készült. Felkavarjuk a kondér alját, nagyot búvárkodunk, jöjjenek velem, jó lesz. Vélemények az azonos című írásunkról...
Itt az ideje, hogy mindenféle szemforgatás, képmutatás nélkül kerek perec ki merjük mondani: A vidék, a vidéki emberek 500 évvel le vannak maradva a múltban, egy feudális világban, feudális értékrend szerint élnek, az egyetlen dolog amit egy korhű középkori film forgatásához…..
Pokorni megígérte, megcsinálja: megmenti a Turult. Az egész ügy a a szobor 2005. október 22-i felavatásával kezdődött. Mivel a volt XII. kerületi polgármester, Mitnyan György a Fővárosi Közgyűlés hozzájárulása, építési engedély nélkül építette fel a Turult, a bíróság…..
yarisugi 2010.05.26 20:27:06
@Anselmo:
Büdösistenfaszát az a lényege. Az az anarchia amire te gondolsz.
A demokráciában mindenki akkor teheti azt amit akar ha azzal a többieknek nem árt nincs terhére és ha betartja a játékszabályokat törvényeket. Azok pedig előírják bizony hogy mit kell és mit lehet tenned.
Abban viszont tök igazad van hogy a demokráciában mindenkinek joga van hülyének lenni XD
yarisugi 2010.05.26 20:29:05
@suski:
Na te is jól ismerheted a környéket baszod. Fasznak szólsz bele olyanba amihez nem értesz.
Végre teljesen eltitkolhatjuk az internetes kereséseink tartalmát, (vagy nem - lásd lentebb) így aztán a túl kíváncsi társaink maximum annyit hallgathatnak le, hogy a Google keresőjénél jártunk. Az újítás engedélyezi az SSL-t a Google keresőjén, amelyet - ha biztonságosan…..
Kapitális politikai hibát követett el tegnap az MSZP, amikor nem törődve a döntés körülményeivel és következményeivel, a parlamenti bizottsági pozíciók elosztása körüli vitában belement egy olyan kompromisszumba, amely után ma – Szanyi Tibortól Cser-Palkovics Andrásig -…..
yarisugi 2010.05.12 16:24:26
@Henry78:
Ezek érzelmi dolgok amiket irsz és ezek lófaszt se számítanak se a jogban, se a házszabályokban.

Érzelmei, téveszméi bárkinek lehetnek bármelyik pártról de az abszurd hogy egy X-nek nem tetsző döntés vagy eredmény esetén azonnal újra akarja játszani a meccset, hátha más eredmény lesz ami neki majd jó.

Ez szánalmas és undorító civil obstrukció amit az ilyen semmi kis csoportocskák összehisztiznek. A most sipákoló Ungár Klára és az Erzsébet hidat lezáró ujraszámolós hülye Budaházy egykutya. Jól valagba kell rúgni az ilyeneket.

A másik baromság ez a folytonos Hitlerezés meg párhuzam a Jobbik és az NSDAP között. Bazmeg. Ez itt az EU és nem Weimar, és 2010 és nem az 1920-as 30-as évek, a Pincér Gárda meg nem SA és SS. Huzzuk ki már a fejünket a fasisztázós rettegő seggünkből basszameg.
A Pirates-cikk alatt két játékot, az Időrégészt és az Impossible Mission II-t szavaztátok meg. Egy paraszthajszállal az utóbbi nyert, mégis az előbbi jön, mert az Impossible Mission II-höz mindenképpen szeretnék meginterjúvolni egy magyar fejlesztőt, csak nem olyan könnyű…..