Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matyesz

11 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Stuck Mojo myspace oldala szerint az együttes október-november folyamán rövid Európa-turnét bonyolít le, melynek keretében november 2-án a Dürer-kertben adnak koncertet, bár itthonról még egyik koncertszervező cég sem tett hivatalos bejelentést. Az együttes legutóbbi, The Great…..
Matyesz 2010.07.30 16:39:18
Vissza a jövőbeImmáron tizenegyedik alkalommal zarándokoltak a hegy lábához a tisztelt egybegyűltek, hogy hedonizmusba fojtsák a július közepi, végi napjaikat. Tavaly 10.-ik jubileumi születésnap volt, és repkedtek a rekordok (80 ezer nézőről szólt akkor a fáma), és olyan húzó…..
Matyesz 2010.07.19 16:16:53
Egy hét nyaralás után játékkal térünk vissza. Nyerhettek egy 320 GB-os külső merevlemezt, amit az iOmega ajánlott fel. Mivel még tart a focivébé, a játék is ezzel kapcsolatos. Kommenteld ide, mi volt szerinted a legviccesebb pillanat, esemény, beszólás, mez, sapka, szurkoló,…..
A Subscribe a hazai rock/metál élet egyik élcsapata mostanság, lendületes színpadi alakításuk és változatos zenéjük (metal, funky, reggae és jazz keveredése) hatására egyre nagyobb sikereket érnek el határon innen és túl is. 2010 június 8.-án Lotz Dániel hallgatta meg őket a…..
Matyesz 2010.06.10 14:41:19
Lángoló Gitárok Jeee! 2010.03.06 14:15:00
Volbeat, The Bulletmonks @ Diesel, 2010. 03. 05. Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Höj, höj, höj, höj! … TananananaVOL! TananananaBEAT!…..
Matyesz 2010.03.06 15:11:52
Hamarosan elkészül a Solution első nagylemeze, amit a zenekar március 12-én mutat majd be a Dürer Kert közönségének. A felvételeket Horváth Attila, Csongor Bálint és Nagyváradi Nelli felügyelték a Bakery stúdióban. A 2003-ban alakult zenekar korongján 11 dal lesz majd, köztük…..
Csütörtökön jelenik meg a Subscribe Contradictions című EP-DVD kombója, amiről a Lángoló Gitárok most bemutatja a Anxiety Found Shape In Contradictions - Act I. The Fall Of Mercia című 8 perces eposzt, amiben - most kicsit spoilerezünk - van egy olyan szimfonikus metál-téma, ami még…..
Matyesz 2009.12.16 02:34:34
@rizla: Mi a tököm az a Rhapsody ??
Szombaton, azaz december 12-én az A38 Hajón fellép a Realistic Crew és a Beat Dis, hogy megmutassák milyen is az, amikor magyar zenekarok játszanak világszínvonalon trip hopot. Előbbi zenekar ráadásul még vendégül is látja az Akkezdet Phiai nevű hip hop duót, úgyhogy ettől még…..
Matyesz 2009.12.09 17:23:15
Kallerblog! Lendületben 2009.11.28 16:26:59
A héten történt az eset, hogy módszer-átadómmal (érdekes ilyet leírni...) utaztunk az Örs vezér teréről Gödöllőre és készültünk átszállni a pótkocsiba Mátyásföld, repülőtéren. Láttam is, hogy a batyus dakoták cihelőnek fel. Kérdeztem, hogy valamiféle jegyük van-e,…..
Augusztus 19 és 24 között a nyírbátori termálfürdőben 6. alkalommal rendezték meg az AZfeszt névre keresztelt  zenei összejövetelt. Egy  időben arról is lehetett hallani, hogy a fürdő felújítási munkálatok csúszása miatt elmaradhat a fesztivál, ám erről végül…..
Amint arról már korábban beszámoltam (képekkel is alátámasztva) sikeresen megérkeztem a 10. Hegyalja fesztiválról. A képek után most jöjjenek a betűk, a szöveg. Pár részben leírnám nektek, hogy mi is történt a fesztiválon. Első részben az 1. nappal bezárólólag írnék.…..
Sikeresen megérkeztünk Tokaj és Rakamaz határán fekvő  kempingből, ahol idén a 10. Hegyalja fesztivál zajlott,de gondolom ezt mindenki nagyon jól tudja.  Ott jártunkkor készítettünk is egy-két képet. Ezekből láthattok most egy kis gyűjteményt, amihez nem kell…..
IV. Veréb Fesztivál  – 2009.07.30. - 08.01. Július utolsó hétvégéjén már negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Veréb Fesztivál. Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is barátságos árak várják a fesztiválozókat, 2500 forintért háromnapi felhőtlen szórakozás.…..
Egy gyors helyzetjelentést szeretnék küldeni nektek Zánkáról, ugyanis a  „Zene Hullám” végigsöpört a Balaton partján a Gyermek- és ifjúsági centrum-ban,  ahol először rendezték meg a Balaton Music Wave elnevezésű 3 napos fesztivált. Ha a helyszín neve…..
Néha ilyen kis színesekkel is fel lehet dobni a zember reggelét. A mutertől, ha lehet, az Ace of Spades-t kérjük jövő hétre. ..
Matyesz 2009.05.17 14:51:28
@Goose-T:
Mint az oviban :(
Ha eddig nem hallottál erről a fesztiválról, nem biztos, hogy benned van a hiba, hiszen először tavaly szerepelt(2008) ezen a néven eme nyári rendezvény. Persze ez nem azt jelenti, hogy a Cívis városban eddig nem volt nyári program a fiatalok számára, 2002 és 2006 között Vekeri -tó…..
Egyre jobban közeledik a nyár, hogy ezt megállapítsuk, már nem is kell a naptárra nézni elég, ha csak elindulunk pulóverben és hosszúnadrágban az utcán, a kora délutáni órákban, vagy ha megnézzük, hogy mi újság mostanság a Hegyalja fesztivál táján, mert bizony érkeztek új…..
Szépen lassan, de közeledik a nyár. Ennek előhírnöke az is, hogy a mai napon az óránkat is előre kellett állítani 1 órával, így kevesebb idő jutott a szombati buli(k) fáradalmainak kiheverésére, de ha beleolvastok az alábbi közleménybe, ami az idén 10. születésnapját…..
Eddig is biztató hírek szivárogtak ki az Azfesztről, és a pozitív információ folyam továbbra is folytatódik. Bizony érdemes odafigyelni az efféle hírekre, hiszen lassan el kell gondolkodnunk rajta, hogy melyik nyári fesztiválra váltsuk meg bérletünket, ha kedvezményes áron…..
Az Ektomorf egy magyar zenekar, ám mégis az számít mostanság kuriózumnak, ha hazánkban lépnek szinpadra.A következő hónapban erre  azonban sor kerül. Még ha nem is adnak túl sok koncertet itthon, azért megnézhetjük, hogyan is nyomja élőben a "magyar Soulfly", akik…..
Az idén ünnepli 10. születésnapját a Hegyalja fesztivál, ez alkalomból több meglepetés, akció és világsztárok fellépése is várható, de úgy tűnik a kisebb zenekarokról sem feledkeznek  meg a Tisza partján , legalábbis az alábbi hír, erről tanúskodik:    …..
Kicsit megkésve ugyan, de had számoljak be nektek a február 27-i Subscribe születésnapi buliról. Szóval ezt a napot is megéltük, a Subscribe zenekar 10. születésnapját ünnepelte. A modern metál magyarországi helytartói az A38as hajón már rendre telt ház előtt játszottak,…..