Regisztráció Blogot indítok
Adatok
debrejo

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog A modoros autóvezető 2012.06.21 06:00:00
Autósmodor! Körültekintő, farolva parkolás, motorfék, tuti egérutak, mp3-válogatások, udvariaskodás. Megköszönés, egyéni villogtatások: nagyon gyors elakadásjelzőzés a gomb félig lenyomásával, vagy villanásos "szívesen" helyett lámpa pillanatra lekapcsolás és vissza =…..
debrejo 2012.06.21 10:12:53
@bekbórd!: mégjobb: faluban 70-el, megelőz, falun kívül is 70-el, kénytelen vagy visszaelőzni ha normális tempóban akarsz haladni. A következő településen újra az egész.
Modorosblog Az őszinte randi 2012.06.11 13:10:00
-Imádok kirándulni, táncolni, jókat főzni, elmerengeni a világ dolgain, bámulni a felkelő napot - én, ha megkérdezem valakitől, hogy hogy van, azt nem formalitásból teszem, hanem tényleg érdekel. (...) A személyes találkozás többet mond ezer szónál.Na itt álljunk meg,…..
debrejo 2012.06.12 11:47:52
@tea fan: olyasmi, igen. Mármint a ki fog rám főzni-mosni-takarítani és a megbántanám vele a páromat. Így hirtelen el nem tudom képzelni melyikből lehet több.
Pick one.

@Ernoke: Persze hogy nem sörhas a +3, viszont a pa-dö-dö tagjai sem úgy ébredtek egyik reggel hogy vazeeeee, ki szart bele a bőrömbe?! Méghogy a férfiak nem hiúk, eh..
debrejo 2012.06.13 08:23:36
@Emmanuel Goldstein: Tudományosan bizonyított tény hogy a nők egyáltalán nem kakilnak és rózsaillatút pukiznak, nem kell aggódnod amiatt hogy az aktuális partnered lefossa a fájánszot :)
Amúgy szerény tapasztalatom szerint az értelmes nőnek nem kell nizonyítania e téren, sokkal jobban ügyelnek az olyan apró dolgokra mint a vécé illatosítása, nem ül veled szembe terpesztve amikor épp intim helyen epilál, nem fog sört inni már a negyedik randin, fingva-böfögve nyugtázva a minőséget, mindezt az arcodba mosolyogva.
Ez inkább a férfiakra jellemző. Az értelmesebb nő mindig ad annyit magára hogy ilyenek ne történjenek meg vele. Mindig.
debrejo 2012.06.14 11:07:02
@j.gabi: viccből szoktam én is ezt, illetve hasonlót a csajoknak mondani annó, fapofával, már ha bírtam:
"ha majd komoly lesz köztünk a dolog, rászarok a melledre és szétverem vietnámi strandpapuccsal".
Kár hogy nem dokumentáltam őket. Voltak érdekes reakciók, de aki vette a lapot annak nyert ügye volt :)
Belsőség Heti merítés 2012.06.03 11:57:00
Frissült a Digó Limó! Még régebben eldöntöttük Decsúnya Bélával, hogy elmegyünk Bukarestbe. Az említett reggelen bevágtuk gizda testünket az autóba és elindultunk. Adja magát az obligát kérdés: minek megyünk Mordorba? Ha nagy leszek, Lada leszek! Sokan úgy hiszik, hogy a…..
Belsőség Heti merítés 2012.05.27 09:08:00
Álom autó (Rémálom) Autó látszólag hibátlan, jobb oldali tükör nem hajlik fel automatikusan és később kiderült hogy a tempomat sem működik. A sötét erő Az elején elmesélném,hogy miért is vettem meg a Bravomat... Nem tudom... Nem vagyok normális Pár embernek ismerős lehet…..
TComment Jövő 0.9 beta 2012.05.29 06:10:00
Szédületes műszaki megoldások, hihetetlen fogyasztás és fura félreértések egy teljesen átlagos édesvízi élőlényben. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
debrejo 2012.05.29 13:16:24
@karlmann: sokkal inkább egy 2.0 szívó mint egy 1.6 turbó. Már csak ha a fenntartását nézem is megéri.
Jó ez a kocsi, jó a fogyasztása, punktum. Kéne, nem kicsit. Honda Jazzet hasonlítani ehhez?! Jézusom... Várom mikor hoz fel valaki egy Lupo 1.2 pumpedüset...
TComment Spárta győzött 2012.05.07 06:00:00
Flancolni máskor kell. Hét ülés, játszótérnyi raktér, fájdalom nélkül, kisautó-áron. Ide vele! Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
debrejo 2012.05.07 12:51:45
@Szamiz67: sok embertől hallottam, pont clio 1.5 dci-k kapcsán hogy mekkora fosok. Pár jóbarátomnak is volt, ugyanezt vallották. Megkérdeztem, miért, a válasz nem volt egyenes, hímezték-hámozták. Kiderült kannáztak. Jó egy év után amikor porlasztócsúcsokat kellett benne a rossz minőségű gázolaj miatt cseréltetni és megkapták a számlát, hanyatt-homlok menekültek a kocsitól, mind eladták, utána meg fikázták hogy mennyire szar. Tipikus magyar mentalitás, 10-15 forinttal olcsóbban vett gázolajnál hajlandóak annak a kétes eredetét is elnézni. Aztán sírnak ha odakozmál a technika.
Remélem nálad nem ez volt a baj...
TComment Pénzért nem kapható 2012.04.18 10:41:00
Korábban a japánok, most a kínaiak mindent lemásolnak, ha kell, hivatalosan, ha kell, törvényen kívül. Anyagminőség, mérnöki terv, nem lehet kérdés, ha elég pénz áll rendelkezésre. Van azonban, ami nem kapható. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Az Akira még azoknak is ismerős lehet, akiktől távol áll a japán képregény és rajzfilm-kultúra. A legendás piros motor sokakhoz eljutott, sok más mozira hatott – még a zenei világban is megvannak a rajongói Otomo munkájának. A főhös, Kaneda Sotaro gépéből egy igazolt,…..
Vroom Divat lett Rossit alázni? 2012.04.09 19:52:00
Futam után mindig érdekes látni a nyilatkozatokat, hogy ki mire fogja a kudarcot (azt most hagyjuk, hogy jogosan, avagy csak alibiből). Katarban Stoner izomlázra, Pedrosa influenzára, Spies az esések miatti vibrációra, Crutchlow pedig arra panaszkodott, hogy a startnál egész egyszerűen…..
Vroom Szögön marad a sisak 2012.03.03 00:59:00
Úgy tűnik, hiába reménykedett az egész motorsport világ és a rajongók hada: Troy Bayliss nem fog Imolában motorozni a Superbike futamokon. Pedig a héten a Ducati is megszólalt, miszerint készek motort adni, egyes források pedig azt is tudni vélték, hogy melyik csapatnál.A…..
Sokan nem tudják - és nem is hangoztatom sehol - de nagy rajongója vagyok mindennemű motorversenynek is. A MotoGP-t ugyanúgy követem, mint a Superbike világbajnokságot, sőt, a dolgok jelenlegi állása szerint néha-néha már az utóbbit jobban is kedvelem. Múlt vasárnap sem bántam meg,…..
debrejo 2012.03.02 12:50:11
@==T==: egy "mezei" újságírónak egy sbk motort kipróbálni olyan lehet mint mondjuk nekem, aki 600-asnál nagyobb géppel még nem ment ráülni egy ezredesre. Márkától függetlenül valszeg összesz@rnám magam rajta az elején és ódákat zengenék az erejéről. Ami a linkelt cikkből nekem lejött az az hogy míg a Yamaha és a Ducati közepes fordulaton erősebb, addig az Aprilia még a magasabb fordulaton sem fogy ki a szuflából, sőt.
Igen, Biaggi még a Dukit hajtotta amikor bemutatták az RSV4-et, de túl sok a véletlen egybeesés, legalábbis nekem. Persze hogy nem reklámozzák, hogy esetlegesen már a tervezésekor felmerült Max neve, mint lehetséges pilóta (nem beszélve a szerződéséről ill. annak tartalmáról)...De ezen nem veszünk össze, van tehetsége, nem is kevés, nekem viszont nem szimpatikus mint ember.
Elkezdődött a szájkarate Troy Bayliss ügyében. Az ausztrál Superbike legenda még múlt héten akadt ki, mert szeretett volna szabadkártyával indulni az első két WSBK futamon, de ez nem jöhetett létre. Az ok állítólag "politikai" jellegű volt - akármit is jelentsen, mert…..
Vroom Checa szépített 2012.02.26 06:35:00
Szépített az első futam kudarca után Carlos Checa, és megnyerte a másodikat Phillip Islanden. Persze ehhez kellett egyrészt az, hogy a csapat villámgyorsan összerakjon neki egy új motort, másrészt jól jött Biaggi orbitális bakija.A startnál megint Sykes bizonyult a legjobbnak az…..
Ellopnák az Audi vevőit, erre komolyan fel is készültek a Peugeot-nál. A végeredmény nem rossz, csak kicsit nehéz. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Tény, hogy a szabályok őket védik, a karosszéria viszont az autóst. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
debrejo 2012.02.22 11:21:15
@Sienam: az a baj a teóriáddal, hogy a magas benzinár nem csak az átlagsebességet csökkentette hanem a dugók számát is (lásd: nem mindenki ül már autóba aki korábban ezt megtehette). 40 másodperc alatt még nagyanyám is átmegy a zebrán, moonwalkba. nem kell túlzásokba esni, ha gyalogos megy át, megállsz, megvárod, nem idegeskedsz. Ennyi a titka.
gg81: az biciKli lesz és nem biciGli (ha lusta vagy utánanézni, nyiss egy word-öt és írd be mindkettőt majd nézd meg melyiket húzza alá...)
Ahogy Kazal László örökzöld slágere mondja: Megyen a hegyen a turista és meggörnyedve cipeli a cókmókját... nos, ezen a hegyen tényleg turisták ezek a gépek, de hogy meggörnyedve cipelnék a cókmókjukat? Nem úgy tűnik. Életem meghatározó élményét köszönhetem nekik - melyet…..
Vroom Majdnem halálos nyaralás 2012.02.07 23:26:00
Mivel közeleg a tesztek ideje, utána pedig az első verseny; a Superbike és Supersport világbajnokság mezőnyéből sokan már a helyszínen aklimatizálódnak és készülnek a munkára. Így van ezzel Jonathan Rea és Fabian Foret is, akik a nemrégiben visszavonult Andrew Pitt…..
Belsőség Ég veled cimbora! 2012.02.07 20:20:00
Meleg, nyári estén ültünk nálad az udvaron az olajos nadrágoktól megfestett kempingszékeken és röhögtünk Tie-on, azon a címeres ökrön, hogy micsoda trójai falovat kapott ajándékba, amikor a Velvet hasonmás versenyén megnyerte Jáksó ezüst Range Roverét, amit a kétállú még…..
debrejo 2012.02.08 08:40:05
TComment Qashqai V8 de luxe 2012.01.18 06:15:00
Jó ötlet a 350Z-ből terepjárót építeni, nemde? Ja, hogy két tonna? A V8-as motort ez nem zavarja túlzottan. Amúgy használtan már Qashqai-árban van. Mai cikkünk blogposztja...
debrejo 2012.01.18 08:33:23
@Gomulka Béla: SUV-okról beszélünk. Nem kell parkolási tudomány, úgy állsz meg velük ahogy éppen jólesik. Nem tudtad? Ergó a méret (itt) lényegtelen. :)
TComment Sörért rendszámot 2012.01.18 06:15:00
A fényhidas Focus kombi már a felüljárón bekapcsolta a villogókat, aztán egyre türelmetlenebbül villogtatta a reflektort is. Semmi baj, drágám... Mai cikkünk blogposztja...
Robogó Super Mario - robogóval 2011.11.15 12:58:00
A videójáték hülyeség. Otthon ülsz a szobában, nem kint a friss levegőn, a tested csak punnyad, és még akkor sem mozdulsz meg, ha befingasz. Távol-keleti sportolónk biztosan a fenti érvek miatt fejlesztette tovább a Super Mariót. Ő nem konzolon játssza, hanem motorizáltan,…..
Izgalmas percek, rengeteg érdekes vendég, sok kínos kérdés és Dömsödi Gábor, akit nem engedtek be a sajtóbeszélgetésre.Kapcsolódó cikkünk blogposztja...
debrejo 2011.11.12 12:57:46
@Ben Franklin:
az a lényege, legalábbis szerinted, hogy egy megszerzett majd megszellőztetett számla alapján kérdőre vonják hogy ugyan miért repültek Új Zéland-ra (megjegyezném hogy attól hogy az áll a számlán hogy Air New Zeeland az még nem jelenti azt hogy oda is mentek, én 1 hete repültem a flyNiki-vel, ebből remélem senki nem szűri le hogy Nikiland-be utaztam. Fail1. A videón azt mondják Ausztráliába mentek FIA kongresszusra. Kicsit rágugliztam, a kérdéses évben az éves FIA összeröffenés Párizsban volt mondjuk, de lehet volt az aussiknál is, sem cáfolni, sem alátámasztani nem tudom, mindenesetre mindkettő állítás legalább gyanus, minimum vicces). Igenis ha már fel lett hozva az A8, akkor legyen az is tisztázva, hiába szájkaratézol amiatt hogy csak azt látják a legtöbben. Megválaszolták, 98 óta EZT A TÍPUST kedveli, ezt az autót meg kapta valamiért az ADAC-tól (ez meg vagy igaz vagy nem). A nagy kérdés persze még nyitott, mennyibe fájt az új épület, amire megint csak mint tag kapsz választ (ha kapsz). Amíg ezek feketén-fehéren, BIZONYÍTOTTAN nincs prezentálva, addig mindenki azt gondol amit akar. Mint írtam, én csak azt nem értem, hogy jön ide a TC, milyen megfontolásból publikálták a finoman is szólva vádaskodó Dömsödi levelet. Nagyon remélem, hogy nem húzza rájuk senki a vizes lepedőt emiatt...
debrejo 2011.11.14 11:25:04
@ommm: Göteborgba annyira ritkán, hogy soha :) Viszont Stockholmba igen, Bécsből (tudom, szőrszálhasogatás, de hadd idézzek DG által írt, általatok premier plánban leközölt levélből: "A már említett 2 millió 500 ezer forintos repülőjegy-számla még ma is drágának számít Új-Zélandra." Annyira nem vette a fáradtságot hogy utánanézzen, hova repültek az említett légitársasággal, természetesnek vette hogy az csakis Új Zélandra utaztat. Lóherét.)
Az megint más kérdés, hogy a MAK elnök által megadott indok nekem sántít, 5 perces kutatómunkával a neten (a Google mindent tud, amit nem, az nem is létezik)az derült ki hogy a kérdéses évben az FIA éves összejövetele Párizsban volt. A sajtótájékoztatón, miután az ősz emberke benyögte a válaszát, Ausztrália, mindenki elfogadta, senki nem kérdőjelezte meg azt. Bele se merek gondolni, hogy az ott lévő szakujságírók ennek esetleg nem néztek utána...
Mint eddig is írtam, sárdobálásnak tartom az ügyet, a szokásos nekem nem adtak alevesből ezért addig mocskolom őket amíg belebuknak szaga van. Viszont nekem is az jött le, sokakkal egyetemben hogy a Dömsödi szekerét toljátok. Sajnálom a dolgot, ettől függetlenül ha nem bánjátok én továbbra is maradok hű olvasótok, de eztán csakis az autókról írt cikkeket fogom olvasni. (Azért ennek a végét még megvárom, mi sül ki. Mert folytatása lesz, ugye?)
Nyakunkon a biztosítóváltás, és bár nem hiszek a csodákban, annyian mondták, hogy nagyok lehetnek a különbségek, hogy vettem egy mély levegőt, és elkezdtem kitöltögetni a PBA kalkulátorát. A Tehén elég régi (1997), bár biztosítási szempontból elég erős (131 kW). Budapesti…..
debrejo 2011.11.12 11:00:46
@megszaLott:
gyere át ide te is! Itt majd román kecske leszel pár évig és/vagy az emiatt általad bevert vérző orrig! Az mellékes hogy világéletedben magyar voltál, vagy és leszel, az elismerést ki kell vívni. :)))