Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vernyul

0 bejegyzést írt és 266 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
L. Simon László, a Miniszterelnökség államtitkára "nehéz életet ígért" a Hír TV-nek, amiért a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó, és nyíltan Fidesz-barát tévécsatorna munkatársa kérdéseket tett fel a másodjára is átadott Várkert Bazárról. A hírt…..
Amikor házról-házra járva gyűjtjük a támogatói aláírásokat, a gondnokok általában nem szoktak repesni az örömtől, sőt, legtöbbször elküldenek minket melegebb éghajlatra. Tegnap azonban egy kifejezetten kedves gondnoknőbe futottam bele, aki még alá is írt nekem. Egy ideig…..
vernyul 2014.02.23 17:27:56
@lenoardo999: nagyon bölcs vagy. én 7 bank ajánlatát néztem át nagyon alaposan, amikor felmerült, hogy az évi kb. 150 ezres bankköltség növekedésem miatt váltok. váltottam is, sikerült spórolnom húszezret. érted? végül is csak 130 ezerrel fizetek többet csak a bankra, és akkor akkor még a telefont nem számolom.
vernyul 2014.02.23 18:34:29
@monddazigazatmar: lol, te legalábbis egy mikrovállakozásban gondolkodsz
Naiv ügyfél másfél évig várt a UPC hálózatkiépítési felmérésének eredményére, aztán újra megrendelte a csomagot. Ezután vette kezdetét az igazi küzdelem. Miután másodszor is megállapították, hogy nincs kábel kiépítve, naiv előfizető megmutatta, hogy van, de nem hittek…..
Keresetlen hangú emailben szólította meg Lovas István, a Magyar Nemzet brüsszeli tudósítója a Magyarországon akkreditált külföldi tudósítókat október 21-én, amiért szerinte elmulasztottak tudósítani a szocialisták újabb gigantikus botrányairól. Furcsa levelet kapott a…..
Az MTV Este című műsorának pénteki adásából megtudhattuk, hogy az angolok reszketve várják a telet, másfélmillió gyerek éhezik a rezsiköltség miatt és legszívesebben Orbánt most azonnal miniszterelnökként a szigetországba importálnák. 1984 szintű agymosás az…..
A monte-carlói tévéfesztiválon, nyáron aratott siker (első hely a dokumentumfilmes kategóriában) után az On the Spot című dokumentumfilm-sorozat készítőit ismét egy fontos tévés díjra jelölték, a Prix Europa 2013-ra. A Berlinben, októberben kiosztásra kerülő díjak közül az…..
A királyi tévé nem azonosul a kerékpárosokkal. Sőt, nemhogy nem azonosulni nem tud, hanem a közlekedésben résztvevők szabályszegő, visszabeszélkő söpredékének tartja. Ez az álláspont sütött a Ma Reggel csütörtöki kiadásából, amikor Gulyás István műsorvezető…..
vernyul 2013.09.05 17:32:31
@f renc: de a legjobb lenne, ha visszatérnénk a lovakhoz
Antal (Ferenc) János, az MTVA egyik rádiós hírszerkesztője felmondott. Ez eddig csak egy mínuszos hír, sőt, talán még az sem (nagy a fluktuáció a közmédiában), az viszont már az, hogy a levele egy bloggeren keresztül a Cink.hu főszerkesztőjének asztalán landolt, aki szépen…..
Hát ettől rettegett a Fidesz teljes vezérkara, a Nemzetgazdasági Minisztérium több emelete és persze a Magyar Nemzet szerkesztősége. Ez az imperialista baloldal titkos fegyvere, ami agyhalott, szoci szavazót csinál mindenkiből, aki csak odakapcsol. Ha az unió összehangolt támadása,…..
vernyul 2013.09.02 11:51:08
Régen kavart akkora vihart bármilyen alkotás, mint az elmúlt néhány napban az Alföldi Róbert rendezte István, a király. Az, hogy viták lesznek körülötte, már akkor borítékolható volt, amikor kiderült: a Szörényi Levente-Bródy János szerzőpáros Alföldire bízza a kultikussá…..
vernyul 2013.08.27 17:46:38
@Mordeháj: van, aki túllépne, de mindig visszarántják. meg lennék lepve, ha egyetemes igazság, mint olyan létezne a földön. működő, vagy annak látszó modelleket viszont azért nyomokban észrevenni. példának okáért, valahogy ritkán hallani sierra leone gazdasági sikereiről, illetve ruandának sem annyira jött be a népírtás. ugyanezzel a lendülettel hazánk belügyei sem annyira feltétlenül népszerűek.
A vallások – köztük a kereszténység – ésszerűtlenek, csak ötletszerűen az emberekre kényszerített tanok együttesei, amelyek szemben állnak a tudománnyal és a gondolkodással – hangzik egy gyakori vélemény. Persze aki komolyan elmerült például a keresztény gondolkodás…..
Ma lenne hetven éves Cseh Tamás, aki legendás albérletlakó volt egész életében, s nem is tudom hány ilyen témájú dalt írtak Bereményivel (nekem talán a fenti a kedvencem - kiváltképp a videóval együtt). Úgyhogy ma vegyünk elő mi is egy "jó kis" albérletes…..
vernyul 2013.02.01 16:40:02
Nekem csak pozitív példáim vannak, holott 12 évet albérleteztem Pesten 19 éves koromtól, mégpedig ha jól számolom, 9 különböző helyen. Ahol éppen dolgoztam, oda költöztem közel. Volt ebben 8. ker., 9. ker., 11., ker. meg 13. és 14. is. Nagyon megnéztem, hová megyek és kihez. Volt olyan, hogy a 8. lakást vettem csak ki, vadásztam három hétig, addig meg havernál hédereltem (dobozok pincében). Ha első percben valami nem smakkolt a tulajjal, hagytam a rákba.
Az egyik első albiban volt házinéni házibácsival, igyekeztem gyorsan összehaverkodni velük (mamának virág, papának sör, bor, némi dumálgatás, katonasztorik stb.) Nem is volt soha gond, mindig szóltak előre, ha jöttek, de bevallásuk szerint ilyet csak velem csináltak. (A többi forma tuti nem vett bort papának.) Persze pecó mindig rendben volt, tiszta stb. elvégre így élek.
Egy másik lakásnál úgy csináltam, hogy emelt díjas sms-sel megtámogattam a hirdetésémet, miszerint kéne pecó huzamosabb időre. Az is jól sült el. Mondjuk rohadt sok hívásom volt, már akkor is, amikor leszedtem a hirdetést.
A kb. 6. albérlettől már csak szerződéssel vettem ki lakást, amit jogász haver írt. Nem mintha addig bármi rossz tapasztalatom lett volna, de sok szart hallottam. Ja, és minden mérőórát a nevemre irattam, ebbe mindenki belement, persze. Egyszerűen nem akartam parát.
Az elképzelhetetlen volt, hogy váratlanul bárki megjelenjen ellenőrizni. Ezt nagyon előre kikötöttem. Persze lehet, hogy valamelyik csak besurrant, de nem vettem észre. De nem is volt mit takargatni mondjuk. Azt is ledumáltam, ha volt csajom, kérdeztem, kér-e érte pénzt, meg néha jönnek fel haverok is. Csak az egyik kért havi 5k-val többet, és megköszönte, hogy szóltam.
Szerintem minden albérlő álma én voltam. Uff.
A kérdés egyáltalán nem elméleti, hiszen már keresik is azt a béranyát, aki életet adna egy klónozott neandervölgyi bébinek. A dolog olyannyira komoly, hogy a projektet nem más, mint a Harvard Medical School egyik professzora, George Church vezeti, aki reményei szerint újra tudná…..
A mai poszt alighanem kicsit kilóg a sorból, hiszen szerzője, Leslie rengeteg munkahelyen dolgozott már, és mint írja, vagy dolgozik és spórol, vagy a munka mellett félretett pénzt költi. Érdekes sors, sok tapasztalattal. „Gyerekkoromtól készültem a gasztroágazat…..
Megállás nélkül panaszkodunk a blogon, hogy miért nem készülnek hazánkban horrorfilmek. Erre itt van egy amatőr found footage darab! Az, hogy "amatőr", az még jól is áll a műfajnak, hiszen így lesz "hiteles". Meg ehhez tényleg elég egy kamera és egy erdő... Nem is értem, hogy…..
Baj van, kamerad. Zárjuk le a zsilipkapukat. Mostantól se ki, se be! Fegyveres őröket a parlamenti büfé és a 600 forintos narancslé mellé! Ertsey Katalin izraeli állampolgári is. Izraeli-piréz! (A Barikád már találgatja biztos, hogy a piréz askenázi fajta-e vagy szefárd...) A…..
vernyul 2012.11.29 17:08:30
@dobzse.laci: Az a Rudas mellett volt nem sokkal, a Szabi-híd felé
Nem is olyan régen, a múlt héten volt egy poszt, melyben egy apa búcsúzott külföldre költöző lányától. Akkor az otthon maradó szülő szempontjából láttuk a történetet. Az a levél elég nagy visszhangot keltett, többek között Lászlót is írásra késztette. Ő a másik…..
- Mondd meg a barátodnak, hogy csirkepaprikást csináltam nokedlivel, de tegnapról maradt még sárgaborsó-főzelék bélszínrólóval, ha szereti - mondta anyám, amikor egy angol barátom járt nálunk látogatóban. Magyarázat helyett inkább felemeltem a fedőt, és megmutattam a…..
Bizonyára mindenki hallott már Stephan Ozsvath felháborító magyarellenes gyűlöletbeszédéről, amelyet a nyugatnémet rádió sugárzott Észak-Rajna-Vesztfáliában. A német nyelvű sajtó – és ezt nem lehet elégszer és eléggé hangsúlyozni – túlnyomórészt a '68-as…..
Spanyolország–Írország kb. 4-0 Kiválasztasz egy csapatot a 16 közül, februárban elkezded őket követni, figyeled a rezdülésüket, Trapattoni taktikai repertoárjáról többet tudsz, mint a két gyereked összes dolgáról együttvéve, Given térdkalácsa jobban érdekel az anyádnál,…..
 A szórakoztatóiparban éppúgy, mint a kapitalista tömegtermelés egyéb gyártósorain, egyre kevesebb szerep jut az eredetiségnek. Mivel manapság a sztárságnak nincs feltétele, logikus, hogy magának az úgynevezett Sztárnak nincs teljesítménye. A hírnév nem kvalitások…..
„A jövő héten még találkozunk” – köszönt be Jáksó a vasárnap esti Heti Hetesben sokat sejtetőn. Néhány szopós-nyalós („nekem nem vasárnap a vasárnap Heti Hetes nélkül”) levél után még továbbra is lebegtetik, meddig tart az addig. Feltehetőleg a műsor elkészítése…..
vernyul 2012.05.14 18:10:51