Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gbubu13

12 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy fénykép többet mond ezer szónál. Két fénykép ugyanarról az eseményről, csak évek, évtizedek elteltével pedig még ennél is többet: ilyenkor döbbenünk rá igazán, hogy mennyire sokat változott a világ, nagyon, nagyon kevés idő alatt. Legyen szó akár a melegek…..
gbubu13 2014.11.29 02:47:30
@maxval birca hozzászóló: Miért gyomorforgató?
Subba Star Wars, kuss!!! 2014.09.13 14:38:27
Mondjuk azt sosem értettem, hogy mér kapnak bronzérmet, és a nagy lakli hajcsómó meg miért nem, de mindegy is mert ez az egyik leghülyébb befejezés valaha. Hang nélkül viszont virnyákolsz tőle :DDD ..
gbubu13 2014.09.14 14:01:23
Ki játszotta volna eredetileg a T-800-ast? Hány szavas szövegkönyve volt Arnold Schwarzeneggernek? A magyarul Halálosztóként bemutatott sci-fi-történelmi opuszt kereken 30 éve mutatták be, ezért összeszedtünk néhány érdekes információt a Terminátorral kapcsolatban. 1. A…..
Horror-Mirror Elhunyt H. R. Giger 2014.05.13 20:40:33
A legtöbb művész rendelkezik egyedi stílussal, de kevés olyan  különleges alkotó van, mint Giger, akinek minden munkája azonnal felismerhető. Nem csoda, hiszen annyira egyedi világot teremtett magának, amelyet csak ő látott, és próbált megmutatni nekünk. A technika és a szerves…..
Hiába is szerettük volna, mégsem mondanak le a Poltergeist remake-ről. Már a bemutató dátumát is kitűzték, e szerint 2015 február 13-án érkezik az amerikai mozikba. Jelenleg nincs más horrorpremier ebben a hónapban. Gil Kenan, a Rém rom (animáció) és a Szikraváros alkotója…..
Subba Nono: Csak egy szippantás 2013.10.30 12:18:26
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr Kapitányság ezzel rémiszt: Hát dobom is el a herkás tűt azonnal! Itt még több. Túl jó, túl jó...
Mostanában újra futott egy kört a Facebookon az anekdota, miszerint Hemingway egyszer fogadást kötött valakivel, hogy csupán hat szóból is remekbe szabott történetet lehet írni. A mű végül is így szólt: “For Sale. Baby shoes. Never worn” vagyis: “Kisbaba cipő…..
Ahogy azt jeleztem alt.end (aka nirvanafor) győzelmekor, hogy a másik két esélyessel is szeretnék valamit kisütni. Nos, Balint_bacsi-val sikerült megegyezni és mostantól ő is a szerkesztőségünk tagja lesz! Sorozatokat fog követni, de hogy melyeket, az egyelőre legyen titok. Úgy hogy…..
gbubu13 2013.07.03 22:10:59
@purga: Nincs ezzel baj... Vállalom, hogy finnyás vagyok... :)
Tegnap éjfélkor lezárult a szavazás a könyvkritikusi poszttal kapcsolatban, amelyre szép számmal érkeztek a voksok. (Köszönhetően az Index-címlapnak is.) Azért bevallom több törzskommentelő szavazatára számítottam (homerkaro, Near93, Darkcomet, Befőtt, Dr.Jones hol voltatok a…..
Először is gyorsan megköszönöm mindenki türelmét, magánéleti gondok miatt voltam távol sokáig. Egy új jövevény boldogította, és egy motorbaleset keserítette napjaimat az utóbbi 2-3 hónapban. Mi tagadás, gore-ból volt bőven mindkét alkalommal. :) Jelen epizódunk mindenkiben…..
Subba Frász! 2013.07.03 11:01:35
Szegényre minden alkalommal sikeresen hozzák rá a faszfrászt :D  ..
Subba Halpucolás orosz módra 2013.07.03 11:54:47
Ez egy vízpazarló faszság, csináljátok továbbra is inkább a hagyományos módon!..
Ha van valaki, aki az utóbbi években maradandót alkotott a horrorpiacra – szigorúan mindennemű morális és erkölcsi értéktől mentesen – és nem szerb nemzetiségű, akkor minden rutinosabb olvasó egy személyre gondol: Lucifer Valentine-ra. Egy ideig online is megtekinthető volt a…..
Rég volt matiné, ennek oka prózai: mivel a legtöbbet -joggal- leszedegeti a Youtube, így nem láttam értelmét. Ez viszont egy khm, különleges darab, amit ugyan biztos le fognak szedetni, de sokan még biztos nem látták Minden Idők Második Legbetegebb Filmjét. FIGYELEM! Csak saját…..
gbubu13 2013.04.26 23:13:56
@Mi Amore Cadenza: Meglett az az interjú, mert őszíntén szólva engem is nagyon érdekelne. Főleg, ha le is van fordítva.Már most áldalak érte. Jómagam nagyon kivoltam a filmtől, de lehet, hogy bennem van a hiba. A begottennek cca. 10szer futottam neki, minden nekifutás közt elolvasva több elemzést róla. Kezdem kapisgálni... :)
Mikor purga megkért, hogy láttamozzam a sorozatot, akkor gyorsan utánanéztem, hogy mi is ez, és kicsit meg is rémültem. Említettem már Nektek is, hogy nehezen viselem, amikor a zombitémát metaforaként használják. Nem jó, mert nézetem szerint, ha valaki a társadalmi problémákat nem…..
Számomra a horror legvékonyabb jege a zombik világa. Miért mondom ezt? Egyrészt naiv és pihenős filmnéző vagyok, vagyis, ha valaki úgy gondolta, hogy feltesz egy kérdést, akkor elvárom, hogy megismerhessem az ő válaszát. Nekem ne maradjon nyitva, hogy miért zombulnak a zombik,…..
gbubu13 2013.04.05 15:46:07
@stargatelost: jogos, javítottam. Pedig Eureka a kedvenc sorozataim egyike, de nem emlékeztem rá. Pedig Zane ott elég fontos. :) Ugyanakkor tartom magam a véleményhez, hogy sajna itt a színészi teljesítmény zombiként nem tetszett. A csavar pedig izzadságszagú. :( Nekem... A csattanó szerintem akkor csattan, ha megállja a helyét hiba nélkül.
Kedves Tasziló úr, Köszönjük, de nem kérjük vissza. Jobban mondva, MI nem kérjük vissza. Kár volt a nagy hűhó az Echo tévén. Ezt a beszédet mifelénk Ego-Trip-nek hívják. Amikor valaki magával van elfoglalva, véresen komolyan, vörös fejjel. Ön ugyan leleplezte…..
gbubu13 2013.03.21 15:40:46
@solesz: Olvasom a posztokat. :) Nem gondolom, hogy a kitüntetés probléma. Végső soron Szaniszló Ferenc mögött jelentős újságírói múlt áll, és nem volt mindig bolond. Nem tudok vele egyetérteni, sőt, meggyőződésem, hogy nem szabad egyetérteni vele. Azonban azt el kell fogadni, hogy az újságírószakma olyan, hogy a saját vélemény megjelenik. Saját műsorban pedig egyértelműen így van. Az egész visszaadás körüli mizéria kapcsán egy baj van. Nem azért kérik vissza, mert Szaniszló gyűlölködik, kirekesztő, xenofób, hanem mert túl nagy a nyomás. Ha Balog úgy gondolná, hogy egy nyíltan rasszista embert, aki munkásságában is "terjeszti az igét", nem lehet példaként állítani a társadalom elé, akkor más díjat is visszakérne. Hitelét veszti az egész. Ugyanez a miniszter 2 hónapja:
fn.hir24.hu/itthon/2013/01/17/balog-egyutt-kell-tiltakoznunk-a-diktatorikus-magatartasformak-ellen(1)/
Nagyon nehéz lesz korrigálni azokat a hibákat(többek ezek), amelyeket a mostani éra a gyerekembe ültet majd. Kínos lesz a pillanat, amikor a fiam a házassági anyakönyvi kivonatot követeli majd rajtam, hogy biztosan tudja, hogy család vagyunk, miközben a Cion bölcseinek jegyzőkönyvének olvasónaplóját körmöli rovásírással házi dolgozat gyanánt.
Ha az előző rész kapcsán minden rém szégyenkezett, akkor most bizonyára büszkén vonul a szörnyűséges társaság. A kannibál egyenesen elégedetten biccent és miközben mosolyogva fogadja a gratulációkat, úton-útfélen autogramokat osztogat. Teheti joggal, mert a mostani remek…..
Ez az a rész, mely felett ismét könnyeket hullatok, elnézéseteket kérem. Látom, ahogyan az összes zombi, vámpír, szörnyeteg, sorozatgyilkos, kísértet és kannibál lehajtott fejjel kullog a bemutató után, és ha megkérdezik, hogy mi is ő valójában, akkor inkább azt hazudja,…..
gbubu13 2013.02.23 18:44:32
@Garott: elfilóztam, hogy kérjem-e a moderálást, mert Columbót pejoratíve használtad, de megbocsájtok. :) És jelzem, aki itt hagytja abba a sorozatot, az hibázik, mert sztem nagyon jó részek jönnek.
Miután túléltük a múlt heti darabunkat, fellélegezhetünk, mert egy kellemes epizóddal folytatjuk a sorozatot. Persze most sem kell arra számítani, hogy a rettegés záróizmokat gyötör, vagy hólyagot ránt össze, de mindenképpen egy nézhető, mi több élvezhető rész…..
"A művészet az emberi önvaló tökéletességének visszatükröződése. Benne megtalálható minden vágy végső célja, és ez az, ami visszacseng: a tökéletesség időtlen harmóniája." (ismeretlen szerző) A fenti megközelítés nyilván számos vita alapja lehetne, és maga a tény,…..
Be kell látnom, hogy ez a rész nemcsak, hogy nem a kedvencem, de annyira siralmasan szar, hogy nem is értem, hogy miként lehetett az antológia második része. A közepes indulás után, ha valaki ezt látja, akkor maximum azért lesz kitartó, mert tudja, lejjebb már nem lehet. Nulla…..
Három és fél ember autókázik a semmi közepén egy jól bevált klisé felé. Point, Lemmon, Diego és Navarro igazi csibészek lehetnek, ezt látszik alátámasztani a nagy sebességgel közlekedő terepjáró, a kocsiban uralkodó feszültség, és a Navarro mellkasán lévő lyuk, amely…..
Ezúton üdvözöljük körünkben legújabb meglepetés szerkesztőtársunkat, gbubu13-at, aki e sorozat mellett valami nagyon különleges témával fog majd érkezni. Hogy mivel, az legyen egyelőre meglepetés. - purga "Az egyetlen dolog, amitől félnünk kell, az a félelem maga" Franklin…..
gbubu13 2013.01.09 21:24:55
@Varin,@stargatelost,@Garott: Kinek, mi az emészthető. Lévén antológia, változó lesz a színvonal. De azért sztem cca. 5/10 felett van végig. Az utánad említett 06 tényleg kiemelkedő, nekem is az egyik kedvencem, és nem az a legjobb az évadban sztem. De az majd 5 rész múlva jön csak. A "vidámabb" részek talán a meghökkentő meséket idézik sztem... De majd meglátjuk.

Üdvözlést köszönom, igyekszem majd felnőni a blog színvonalához. :)
Megkeresett minket egy bizonyos Ködmön Gergely, hogy ha lennénk oly szívesek, reklámozhatnánk a horror könyvét. Mi ennek szívesen eleget teszünk, mindig is támogattuk a hazai szárnypróbálgatókat. Innentől átadom a szót az írónak. Aki az alábbi ismertetőt küldte művével…..