Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RangerJoe

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor az alábbi levél subjectjében megláttam, hogy telekomos történet, arra tippeltem, hogy egy sokadik számlázással kapcsolatos ügy lesz, amik rém idegesítőek és kimerítőek, de egy Telekom méretű cégnél nyilván előfordulnak, és ráadásul rendszerint végül valahogy megoldódnak. Nem is tévedhettem…..
Elég dögös ajánlatnak tűnik az Extreme Digitaltől a jól hangzó árgarancia, ennek köszönhetően ugyanis elvileg, ha változik egy online vásárolt termék ára a vásárlás és a számlakiállítás között, a vevőnek mindenképp a neki kedvezőbbet kell fizetnie. Mondom elvileg. Gyakorlatban ugyanis nem a…..
Ezzel a színnel egészen mókás a képe Legutóbb amikor helyszínt kerestem egy kliphez, a rakparton gurultam. Ahogy a  rengeteg kocsi között nézelődtem, megláttam ezt a gépet. Igaz, nem volt nehéz nem észrevenni. Egyrészt nagyobb volt, mint a többi, no és a színe? Az első lehetőségnél megálltam, és…..
Robogó Utálom a karácsonyt 2012.12.14 10:33:49
Mínusz 4 fok, robogótesztelés idén már nem lesz, jöhet a bullshit. Beugrik: ugyan utálom a karácsonyt, mint a szart, de a normális emberek nem így vannak ezzel. Így a közszolgálatiság jegyében szétnézek, milyen motoros ajándékok vannak. Darázsgarázs Tibihez mentem, úgyis…..
  Hogyan is menjünk át az úton Kínában? A legbiztonságosabb nyilván az, hogy sehogy, de az átkelés, pont úgy, mint kis hazánkban, néha bizony itt is elkerülhetetlen…DE!... Itt találtak egy olyan megoldást, ami teljesen biztonságos. Olyat, ami kizárt, hogy bárki másnak az…..
Télen, nem sokkal azután, hogy hozzám került Már meséltem róla, tavaly vettem egy Kawasaki Z1000P-t. Egy leszerelt rendőrmotort. Nem volt rá szükségem, de kellett. Az egyetlen magyar rendőrségi KZ1000P-t, egy olyan motort, amilyet leginkább az amerikai rendőrök használtak. Volt,…..
Nagy kalandra készül Szőnyi Ferenc, a hússzoros Ironman. A Race Across Amerikára edz, amit 2010-ben már teljesített és akkor kilencedik helyen ért célba. A versenyen induló kerékpárosok átszelik Észak-Amerikát a nyugatitól a keleti partig, ami közel ötezer kilométer. A Vasember…..
Múltkor már tettünk egy kitérőt a divat felé, bár az akkori képsorozat sokak tetszését nem nyerte el: volt aki a csajt tartotta gizdának, volt aki a motort. Mai videónk sokkal jobb adottságokkal bír, hisz kerekebb a maca, és a gép sem japán, hanem becsületes cseh CZ 380; ennek a…..
Mielőtt azt hiszik, hogy mi csak egész nap ülünk a fenekünkön és hülyeségeken törjük a fejünket, nézzék csak meg, hogyan fest egy átlagos munkanap. Ritkán jön össze mindenki, hiszen sok a dolog, sok a gond. Az íróasztalok azonban nem hazudnak. Mai belterj-infónkat…..
Kissé offtopikba hajlok ma, mert nem robogókról, hanem főleg autósokról lesz szó, de a téma a robogósokat is érinti. Megyek be a lakótelepre motorral, előttem a fekete Z4-es BMW-s hülyepicsa, akit élőben nem láttam még, de tudom, hogy normálisan parkolni nem szokott, csak a…..
Tahóblogot kéne csinálnom, azokból ugyanis több van, mint robogóból. Nem nagyon kéne szervezkednem, hogy írhassak valamiről. Rühellem a lábbal integető gyökereket. Már egy korábbi posztban kifejtettem, hogy lábbal nem kommunikálnak emberek. Még akkor is így van ez, ha pár…..
RangerJoe 2012.05.13 12:55:06
@apukka: Csak ez kimondottan Schwalbe.
A 70-ben mi van benne? Motor, akkuk is? Egyébként ebből az elektromosításból nem lesz semmi amíg az olaj tart. Ha elfogy, akkor meg az adók miatt nem lesz semmi belőle, ráadásul egy elektromos autót sem fog tudni senki megtankolni 5 perc alatt, hogy mehessen vele 5-800 km-t. Amíg ezt nem oldják meg, esélytelen szerintem.
Egy hozzáértést nem igénylő alkatrész is tud vicces perceket okozni, főleg, ha kissé szórakozott vagy, mint én. Megvan az XJR, hurrá! Ilyenkor kezdődik az, ami minden használt járműnél jön: a szívás. Kicsi vagy nagy, egyre megy, de valami bibi mindig lesz. Az alap, hogy vár rám…..
RangerJoe 2012.04.20 17:20:51
@Montuain Bike RWD Kompressor: Hát nem tudom. Valahogy szúrja a szemem. Sokszor nem is olvasok tovább, ha tele van ilyenekkel. De ez már off. :-)
Egy átépített Ladán mindenképpen megakad az ember szeme, pláne ha az a Tuning Show első olyan autója, amelybe be is ülhetett. Teljesen más világ ez, mint a központi standon bőgetett Koenigsegg, és a mellette tanácstalanul toporgó riporterlány – de erről majd később. A…..
RangerJoe 2012.04.01 08:11:50
@Süni25: Nem is azt írta.
Péter 69-cel ment a 70-es táblánál, 30 000 forintra büntették. És ez csak a kezdet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
RangerJoe 2012.03.14 18:57:19
@atlanta: Most ha azon megy a vita, hogy nem volt kinn és kitették, akkor ha nem volt kinn a tábla és a reklamálás miatt tették ki, akkor nem volt kinn. Tehát nem volt kinn, ha most tették ki. Ha kinn volt, akkor nem tehették ki most. Vagyis ha... :-)
RangerJoe 2012.03.14 21:38:25
@atlanta: Így van. De sajnos csak azt tudja megmondani, hogy minek kellett volna ott lenni. Ha nincs tábla, nem vezethetek úgy, hogy itt szokott lenni vagy itt kéne táblának lenni. Akkor a rendőrök szerint (mindegy miért) nem volt. Ők be tudták bizonyítani ezt, mert nem volt ott és ki tudták tenni (tetetni) azóta (ha jól értettem). Kíváncsi vagyok, hogy a végén kinek és miért lesz igaza.
Készülünk egy egész estés svéd összefoglalóval, élményekkel, videókkal. Nem tudom viszont magamban tartani ezt a mozit, amiben egy igen izgalmas betétfutamból is feltűnnek epizódok.  Már értem, hogy a Valtra traktorgyár miért támogatja a skandináv…..
RangerJoe 2012.02.16 19:51:56
@gigabursch: Vagy egy K700-assal :)
Nem is olyan régen volt egy cikkünk arról, hogy mi hogyan éljük meg a mindennapi közlekedési kultúrát (vagy annak hiányát) idehaza és külföldön. Van, aki magában fortyog, van aki büntetne, de alapjában véve próbálunk nevelni és jólneveltnek maradni minden szituációban.…..
RangerJoe 2012.01.31 20:50:43
@ando1888: A bevásárlóközpont parkolója magánterület.
Robogó Robogós, akit felrúgnál 2012.01.06 12:57:00
Nem járok BKV-val (nálam az a világvége és az öngyilkosság után jön), de állítólag vannak irritáló köcsögök, akik a zenés mobiljukat üvöltetik, ám egyáltalán nem zavarja őket az a tény, hogy ezt más is hallja. Uram bocsá' másokat esetleg zavar. Naivan azt…..
  Keveset tudunk a magyar kilométer-milliomosról. Borsay Imréről egy olasz blogon olvastam először, de hiába kerestem róla plusz infókat, szinte csak ugyanazokat a félmondatokat dobta fel a kereső. Ki ez a férfi? Ismeri valaki? Annyit tudunk róla, hogy 1956-ban disszidált, majd…..
RangerJoe 2012.01.02 17:48:14
@Safrane(k): Ez oké, de ennyire? Ez nem egy autó, amit ki kell kasztnizni csilliókért. Egy ilyen motort nem nagy idő és pénz átfesteni akár sk. Ha ennyit sem foglalkozik 42 év alatt vele, akkor valóban felmerül a kérdés, hogy milyen a féke pl.?
RangerJoe 2012.01.02 18:37:09
@VFR800: Lehet, hogy troll vagyok, de abból a fajtából, akinek egy 84-es GPZ-je van 89000 km-rel.
RangerJoe 2012.01.02 18:39:32
@nofatchx: Nem azt mondtam, hogy az az igényes, ha Neolux-szal fested le. Csak érzékeltetni akartam, hogy akár még azzal is le lehetne, mert az nem nagy pénz és nézne ki valahogy.
Habkönnyű nyári közszolgálat – küldj két infantilis majmot gyermekmentőt tesztelni, hogy kiderüljön: hiába a technikai fejlődés, az emberiség nem lett okosabb az évtizedek alatt, csak a géppark. De az mennyivel! Szegény-szegény Dodge, végtelenül aranyos jármű, de egy…..
Franciaországban és Európa déli államaiban egyre hangosabb a társadalmi elégedetlenség, amely a motorosok számára életveszélyes szalagkorlátok ellen irányul. Már évtizedek ezelőtt megszületett a javaslat, amely egyszerűen megoldaná a balesetek esetén végtagcsonkoló fémcsíkok…..
Belsőség Csak tudnám... 2011.10.30 13:00:00
...mi került ezen a sávtartó automatikán 282500 forintba? ..
Nagyjából ez volt a reakciója az Index kamionos fórumának, mikor kikerült oda Mike Ryan új kis reklámfilmje. Nem is csoda, hiszen amit ez a pocakos kis jó kedélyű, Tennessee-ben született kaszkadőr és versenyző művel, az nem mindennapi. Ahogy nem mindennapi az eszköz sem, mellyel…..
Talán emlékeznek még a ë-auto (ejtsd: jo-auto) frankfurti standjára, ahol a két zavarba ejtő prototípus megtekintése jutalmaként elhozhattuk az autószalon vitán kívül ultimate ajándéktárgyát, a golyóstollba integrált lézerpointer-pendrive kombót. Már a sajtószobában, ahol…..
RangerJoe 2011.10.20 22:54:09
RangerJoe 2011.10.20 22:58:07
Évekkel ezelőtt nagy divat volt lézer pointerrel szórakozni, de Balázs levele alapján úgy tűnik, még mindig van, aki jó mókának tartja autópályán közlekedve is. Jó lehet, ha véletlenül valaki a tükörből kap egy adagot a szemébe. Rég nem szólt szám, de most volt egy kis…..