Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bobijúing

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap rajtolt a Bajnokok Ligája a Tv2-n, a csatorna még Gundel Takács Gábort is visszahívta a közszolgálat szarvától erre az alkalomra. De az első próbálkozás elég elkeserítő, a Celtic-Arsenal meccset ugyanis annyian nézték, mint egy kiadósabb adásszünetet, vagy legfeljebb,…..
tvblog Női keddből macsó kedd 2009.06.04 20:35:00
Lám, mi mindenre elegendő egy alig pár százmilliós befektetés: például arra, hogy az eddigi nőcis keddből hirtelen tesztoszteronnal bélelt macsós kedd váljon. Izé, szóval úgy értem, hogy a tévéprogram szempontjából.Miután az RTL Klub már lenyúlta a kórházas kedd…..
Olyan ez, mint amikor egy gyerek beszabadul a játékboltba. A kirakatban naponta látja a sok csillogó álmot, persze alkalmanként - szülinap, névnap, karácsony - az ajándékdobozból is előbukkan egy régen vágyott holmi, aztán hirtelen történik valami és egy szempillantás alatt…..
bobijúing 2009.06.04 22:11:48
@Enrico Palazzo: "egyeztető míting volt kilátásban a TV2 marketing és program csapatával"
A Várdy szerinted programos vagy marketinges? Csak a pontosítás kedvéért. Mert olyan kedvemben vagyok...:)
Újra nemzetközi pozíciót tölt be Várdy Zoltán, a TV2 vezérigazgatója, akit a ProSiebenSat.1 azonnali hatállyal a cégcsoport kelet-közép-európai regionális vezetőjévé nevezett ki.A ProSiebenSat.1 kelet-közép európai regionális pozíciója csak most jött étre, miután a…..
bobijúing 2009.05.07 16:41:40
@bestboy: csak egy apró kis különbség van, Keresztynek le kellett mondania a magyar vezérigazgatói pozícióról, Várdynak meg nem. Hoppá.
bobijúing 2009.05.07 16:44:43
@efes: ne vegyél mérget a reteklubbra, az anyacsatornájuk éppen bukóban van, nagy valószínűséggel programingköltség meg elbocsátás várható...
www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=405954
Gyerekek, bezárnak kereskedelmi tévék??? Miről fogunk írni itten???
Kellene valami minőségbiztosítás ebben a reklámszakmában, mert úgy tűnik, minden szart el lehet adni ebben az országban... A TV2 igazi sajtóközleményben jelentette be, hogy milyen hűdeszuper flash mob-ot sikerült csinálnia az újabb jövőbeni bukta műsorának.Ezt írják:A flash…..
bobijúing 2009.05.06 23:31:45
@biciklismanci: mancika, hidd el, volt ott casting, az egyik kislány majdnem a szélvédőmön landolt, olyan lelkesen futott az igazgató urat keresve, úgyhogy volt alkalmam közelről is megszemlélni a csődületet. Ja, különben verhetjük itt a nyálunkat, hogy flashob vagy ne flashmob, azt elérték, hogy itt is beszélünk róla, én megnéztem az első adást, hogy hátha látom majd a kiscsajt a dobozban is, szóval nem teljesen hülyék ezek. Még ha néha annak is tűnnek...
bobijúing 2009.05.06 23:37:57
@A Hannibal Lektűr-attitűd: szerinted a salesman az pr-est jelent? Ha már azon agyalunk, hogy i flashmob és mi nem (különben ez tényleg nem az), akkor nyissunk már erről is vitát. Végülis a pr-es is eladja a sok szart, de csak nem annyira kreatív, hogy salesman-nek hívja magát, nem?
bobijúing 2009.05.07 13:03:48
@A Hannibal Lektűr-attitűd: :-) és még abból is az űberlojális fajta..;-)))
Lezárult háromnapos játékunk, amiben az AXN-nel közösen kerestünk magyar címet az amatőrtáncosos amerkiai reality-nek, a So You Think You Can Dance című műsornak, ami hamarosan érkezik a csatorna műsorára. A nyertes megoldást (Táncolj, ha tudsz!) először Hoszi írta be a…..
Olvasom több helyen is az Áll az alkuval kapcsolatban, hogy Gundel Takács Gábor volt az igazi, nélküle a játék sem lesz ugyanolyan, meg egyébként is ki a tök az a Kovács Ármin? Most tekintsünk el attól, hogy Áron az az Ármin, s hagyjuk figyelmen kívül, hogy Gundi milyen volt…..
tvblog Heti játék 2009.04.21 16:21:43
Hogy ez eddig nem jutott eszembe! Pedig magától értetődő lett volna. A Róna utcai TV2 főhadiszállás tele van minden jósággal, többek között tévéműsorokkal kapcsolatos holmikkal, repi cuccokkal, amik olykor ránk ömlenek a szekrényekből, annyira nem tudunk mit kezdeni velük.…..
bobijúing 2009.04.23 23:11:17
@tvblog: köszi, asszem, azt is nézi, úgyhogy nyomathattok olyan játékot is, legalább meg lesz a szülinapi ajándéka...;-)))))
tvblog Hát... keziccsókolom 2009.04.23 12:47:00
Azt hiszem, kijelenthetem, Bogitomi egy jelenség. Sokáig csak egy hang volt számomra, a TV2 hivatalos hangja. Tudjátok, ő az, aki elmondja, mindazt, amit a különben zseniális promósaink már nem tudnak képekben megjeleníteni, vagy szimplán csak ráerősít a képernyőn láttottakra.…..
tvblog Fikacikk-számláló 2009.04.08 21:40:00
Avagy miért érdekli jobban például a comment:com-ot egyik vagy másik kereskedelmi csatorna. Na mér’? És egyáltalán jobban érdekli valamelyik? Vagy csak egyszerűen jó fikázni? Mer’ az kell a magyarnak? Vagy mondjuk a c:c posztolóinak előírt tervszámaik vannak, mint…..
Nagyon csalódottak lehetnek azok, akik bevették a TV2 hetek óta promózott szlogenjét, hogy péntek 13-án minden megváltozik a Csillagvirág Klinikán. A lassan csordogáló szappanoperából nem lett sem Vészhelyzet, sem 24, de még a Tűzvonalban forgatókönyvírói is csak röhögnek…..
Azt, hogy a TV2 nem a helyesírás barátja, eddig is tudtuk. Mindig fáj, amikor le kell írni, hogy „Jóban Rosszban”, az „okosabb vagy mint egy 5-es?” pedig már nálunk is kiverte a biztosítékot, holott mi sem vagyunk Grétsy tanár úr egyenes ági leszármazottai.…..
bobijúing 2009.03.16 18:58:29
bobijúing 2009.03.16 19:01:34