Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thefloorfilla (törölt)

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Keressétek fel ezt a bejegyzést hétfő hajnalban olyan 2 körül (korábbi évekből okulva fél 3-kor kezdődik az igazi show) Itt fog minden frissülni és itt lehet hozzászólni :) 2:04 Szép jó reggelt mindenkinek aki már itt van :)2:05 Én a Pro7 csatornán követem idén is az…..
..
thefloorfilla (törölt) 2013.01.15 21:20:43
@freddyD: azért be kell látni, egy wc-pucoló öreg is tudott volna olyan alakítást hozni kisujjból mint az említett két ikon. Egyedül az ambíció és nézők honorálását elnyerő fizimiska ami meghozta a hírnevüket és nem utolsó sorban a filmjeik szórakoztató jellege. De hogy színészi játékuk? Az anyagi siker egyáltalán nem az alaktásuk közvetlen okaként mérhető, hanem a produceri tehetségük okaként, hisz mindkét színész rendelkezett másfajta tehetséggel mint a színészet. Még forgatókönv írásban is részt vett ugyanúgy Scwarzi és ugyanúgy Stallone. De a közönség filmes visszhangjaiból ítélve tényleg csak akcióhősként tudtak sikerre szert tenni, az anyagi és más jellegű sikert pedig az Ovizsarúnál vitatom amit írtál.
Filmbarátok Podcast #21 (2012. December) 150 perc. Beszélgetnek: Zoly, Gergő, freddyD Téma: -Nyereményjáték megfejtés-Skyfall-Az Argo-akció-A Hobbit-Sinister-A 7 pszichopata és a Si-cu-2012 értékelése és 2013 filmjei   A felvétel itt letölthető mp3 formátumban (136 MB)…..
Ezennel megkezdődik a Baaad Movies 7. évada! Az első rész rögtön egy found-footage-horrorról készült, mely vitán felül a műfaj mélypontja... eddig legalábbis! És azt se felejtsétek el, hogy ma éjfélig még lehet szavazatokat küldeni a Nyárzáró nyereményjátékra! ..
Na most kiderül minden! Leginkább az, hogy van-e az új Muse-lemezen dubstep? Le is lőjük a poént: van. És nem is csak egy dalban. De minderről bárki meggyőződhet saját maga, ugyanis lejjebb tekerve ott a teljes The 2nd Law, ami Magyarországon exkluzívan csak itt a Lángoló Gitárokon…..
thefloorfilla (törölt) 2012.12.16 13:43:40
@mazse: Neked viszont senki nem engedte hogy Muse-t hallgass. Az engedély az én birtokomban van, csakis tőlem kaphatod meg. Én vagyok az Isten.
thefloorfilla (törölt) 2012.12.18 00:37:31
@mazse: személyesen thefloorfilla a neten, egy mítosz, az evolúció organikus újjászületése az évezredek során. Mindent én szabályzok, felügyelek, mikor kajálsz, mikor fekszel le, mikor veszel fel tiszta alsóneműt. És mikor hallgatsz Muse-t, csakis az én döntésemtől függ. Sóval hangsúlyozom, nem engedtem meg.
A világ vége meg úgyis akkor jön el amikor én majd úgy gondolom.
Szerintem egyáltalán nem lehet panasz a 2012-es filmévre, de amit egyedül 2013 januárja kínál…Ezt kapjátok ki: Gengszterosztag* Django ElszabadulLincolnJack Reacher*ParaNormanKényszerleszállás*FrankenweenieErőnek erejével (Last Stand) *A rajtaütés (The Raid)*Dredd *Az, amit én…..
Ezt az SMS üzenetet kaptam nemrég egy barátnőmtől. Én nekem még mindig nem sikerült pólós embert látnom, csak úgy, ha tudta, hogy ott leszek. Szóval véletlenül még nem futottam bele pólós emberbe :( ..
Bár a nyári uborkaszezonban tartunk, egy rövid update erről-arról, hogy mi volt és lesz mostanság.   -A múltkor feltöltött Mesterlövész videóm a youtube főoldalán volt. Erről én csak visszajelzésekből értesültem, de egyébként is feltűnt, hogy ahhoz képest hogy egy régi…..
Mi történik akkor, ha keresztezzük az Alkonyatot a High School Musical-el? ARMAGEDOOOOONNNNN! Komolyan ez valami űberiszonyat, herezacskókat letépő, inkább magányos leszek, mintsem, hogy ezt megnézzem a barátnőmmel film. Ez kellett még a világnak, ez még hiányzott ahhoz, hogy már a…..
Talán ez valamivel jobbnak néz ki, mint az a Devil Inside és Sam Raimi neve azért egy kis garancia lehet a minőségre . Nem is tudom, mikor voltam utoljára horrorfilmet nézni moziban... Talán a Tébolyultak 2010-ben. Érdekes az a Rammstein féle "Engel" feldolgozás is a trailer…..
Lehet, hogy tudnak még újat mutatni a Parajelenségek, REC, Ideglelés, Grave Encounters, The Tunnel, Atrocious, Apollo 18, Cloverfield és Trolljergen után? Költői kérdés,természetesen nem. Viszont ahhoz képest, hogy amikor a címet megláttam és elolvastam a sztorit, egy újabb adag…..
Blogolkodom, tehát vagyok Irónia 2011.06.14 21:26:28
Spam pontosan tudta kit kell megkeresni Ha esetleg nem értené valaki..
thefloorfilla (törölt) 2011.06.15 15:59:49
Éppen az előbb fejeztük be reggeli mellett a Rém Rendes Család sorozatot. Még 3 éve vettem meg németeknél az évadokat (10€-ért árulták és még magyar vonatkozása is volt!), kis szünetekkel most jutottunk el odáig, hogy évadról évadra végignézzük. Összesen 11 évad…..
thefloorfilla (törölt) 2011.05.15 21:24:43
@freddyD
A Seven gyerek feltűnése szerintem tűrhető kis próbálkozás volt, tényleg megvolt a készítőkben a vágy hogy újítsanak a történetvezetésben. Ez néha bejön, néha befuccsol, véleményem szerint épp ezzel lehetetlen lenne elrontani a komédia hatását, hisz egy gyerek pajkossága inkább a fiatal generációt is megszólítja a képernyő mögött, nem csak a felnőtteket, akik a polgári elnyomás szimbólumait keresgélik többé kevésbé a sitcomban.

A konstruktívnak nevezhető kritikáidat picit alaptalannak éreztem, mellesleg finomabban kéne fogalmazni. Pl. "Itt is félrefordították a szituációs párbeszédeket mint a legtöbb sitcomnál." Ez így tiszteletteljesebb a szinkronstúdiók fáradtságos munkájával szemben, mint az hogy "a szinkron nagyon szar". Mert valljuk be, minden erejüket megmozgatták, és dönteniük kellett a legpoénosabb fordítás mellett. Másodpercekre kell időzíteniük a poénokat, olyan eredetihez hű szinonimákat kell találniuk ami két közönségnevetés között belefér. Tehát azt mondom, ez nagyon komplikált folyamat, a környező országokban ahol vetítik ugyancsak időkorláthoz kell szorítaniuk pár fordítást, úgy hogy ne legyen se hosszú se rövid, hanem érthető. Arról nem is beszélve, hogy ha egyébként egy szereplő eddig nem hadart, akkor ezután se hadarjon a pontos fordítás miatt, mert akkor még jobban el lesz cseszve az egész. És akkor több formai utómunka következik, a szereplők külön szinkronjainak összecsúsztatása, stb stb.

Mindenesetre az írásod kevés pozitívumot taglal a sorival kapcsolatban, a szándékát se láttam annak hogy dícsérni akarod a sorozatot, bár most ahogy írtad "a kövér nős inzultálások megunhatatlanok Azért ez arra enged következtetni, hogy hanem úgy mint én, de te is nevettél ezeken a kínosan jó társadalmi tükrön, amin azt látjuk, hogy a balsors kétszeresen is lesújt a szegény ember munkahelyén: ronda dagadt nők látogatják többnyire Al-t, akik még tiszteletlenek is azzal aki felismeri "testi deformáltságukat" (csúnya szóval élve) ez esetben a cipők próbálásától kezdve.

Szóval rendkívül elenyésző az a negatívum ami a pozitívumok között felsorakoztató, ezért ennek arányában illene szerintem írni a meglátásokat a sorozattal kapcsolatban.
A filmgyűjtés a szenvedélyem,na... Ami még poén, ez a rendelésemnek csak a 2/3-a. A másik része majd akkor lesz a kezemben, miko a "Tolvajok Városa" megjelenik (február 23). Amint látjátok, igyekeztem pótolni a Russel Crowe hiányosságaimat ;) Majd még jön a…..
A fantasztikus "Dark Vampires" készítőitől... Itt az új mestermű!  ..
Kevés dologtól paráztam még úgy az életemben, mint az érettségitől. Sosem voltam valami jó tanuló, de ez leginkább annak volt köszönhető, hogy ami nem érdekelt, azt nagyon felületesen tanultam csak meg. Persze voltak tárgyak, amelyekhez szimplán tök hülye voltam, mint pl a…..
Minden lényeges infó a videóban, a rövid emlékeztetők: 1. Játék: Ki tudja a legjobb jelenetparódiát elkészíteni? 2. Játék: Ki tudja a legjobb fanworköt vagy RPCJS-tal kapcsolatos projektet, hülyeséget elkészíteni, felmutatni? Az első két játékra január 8 éjfélig…..
Mivel már nagyon sokan kértétek, elkészítettem a Wachowsky-testvérek forradalmian látványos filmjének kritikáját. Elnézést a hosszú kimaradásért, de a vártnál sokkal több időt és energiát kellett belefektetnem ebbe  a videóba, ezért tartott ilyen sokáig elkészíteni. Remélem, valamennyire látszódik…..
thefloorfilla (törölt) 2010.11.30 20:37:54
@BlackSheep-NÉ: Nehogy civakodás legyen ebből :DD
Rossz PC játékok sorozat OFF 2010.11.23 10:26:00
Most mint magánember szeretnék panaszkodni egy sort...  Megpróbáltam megoldani magam a problémát, de eddig nem sikerült kikerülnöm ezt a hibaüzenetet. Interneten rákeresve, elég elterjedt ez a szarság.Ha van valakinek értelmes ötlete, köszönettel elfogadnomUI: Kompatibilis…..
Jim Gianopulos és Tom Rothman, a Fox Filmed Entertainment elnökei bejelentették, hogy James Cameronnal megállapodtak abban, hogy következő filmjei az Avatar második és harmadik része legyen. A rendező jövő év elején lát hozzá a forgatókönyvhöz és még 2011-ben hozzákezd a…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.11.17 21:22:00
Holnap este kikerül az új videó. Nem hiszem el, hogy már megint egy hónap telt el a legutóbbi óta... Ezúton is elnézést.A videóról nem kerül ki trailer, mert egyidőben felkerül Youtube-ra is az egész. A videó hossza majdnem 14 és fél perc.20:07: Későn értem haza, csak most…..
Íme a befejező része minden idők egyik legrosszabb filmjének.  ..
thefloorfilla (törölt) 2010.11.08 21:16:10
Mivel sokan kérték, megosztom veletek a nagy büszkeségemet. Kb 330 körül van, igaz ha nagyon pontos akarnék lenni több volna, mert a gyűjteményeket is 1-nek számoltam. Most mondja meg valaki, hogy nem szebb ez a látvány, mint egy 100-as guriga?Szerencsére hely még van :) ..
thefloorfilla (törölt) 2010.10.22 20:55:33
@freddyD: Értem. Jó gyűjtögetést kívánok, én pedig visszamegyek most töltögetni :D
thefloorfilla (törölt) 2010.10.31 17:45:18
Nem másról van szó, mint a Drive Angry-ről, mely első látásra egy agyatlan marhaságnak tűnik. Nicholas Cage - ha lehet - még lehetetlenebbül néz ki, mint eddig bármikor, és úgy néz ki, sem a sztori, sem az akciók, sem bármi más nem lesz valami ütős ebben a filmben. Valamiért…..
thefloorfilla (törölt) 2010.10.25 17:20:48
@TerrorBlade: icolas Cage 13,3 millió dollárnyi (közel 3 milliárd forint) adóval tartozik [1] az Egyesült Államoknak, ezen felül még 3,8 millió dollárral (850 millió forint) Kalifornia államnak [2]: a tartozás miatt már egyik elegáns házától is meg kellett válnia [3]. Az anyagi csődért egyértelműen egykori pénzügyi tanácsadóját okolja a színész. Ez 2010. márciusi adat, de azóta sem javult a helyzete, se anyagilag, se nőügyeiben.
Nem árt képben lenni.