Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kis xenufalvi xenu

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az OTL nevű szervezet (Országos Tanács és  Lelkészség - ez a magyar Sea Org kirendeltség fedőneve) és a hozzá kapcsolódó fedőszervezetek (WISE Magyarország Egyesület, ABLE Magyarország Alapítvány, New Era Magyarország Kht. és az magyar OSA iroda) pár hónapja elköltözött…..
11. fejezet – Bolygószintű terjesztés  (További információ, a többi rész: Hamis álmok összefoglaló oldal)               A Dianetika által szponzorált Pontiac Fiero, a Del Mar-i Camel Grand…..
kis xenufalvi xenu 2009.01.28 23:35:29
Hosszabb lélegzetű cucc a Super Energy Apocalypse: RECYCLED!, ami ötvözi a klasszikus real-time stratégiai játékokat a várvédős marhaságok játékmenetével. Adott egy bázis, amit meg kell védeni a zombiktól mindenféle őrtoronnyal, a tornyok azonban különböző energiatípusokat…..
Friss promóciós anyag SZJA 1% ügyben, minden bizonnyal hiteles statisztikákkal: Bizonyára sokan megkeresnek ebben az időszakban az adó 1%-kal kapcsolatban. Társadalmunk jövője szempontjából fontos lehet, hogy ha ez az 1% egy építő és mindannyiunk számára túlélést…..
kis xenufalvi xenu 2009.01.22 14:03:09
www.vitaminkiraly.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=80&Itemid=11

"A mi tapasztalataink

Az összes előnyét és hátrányát figyelembe véve is szeretjük. Pedig nekünk sok pénzünk fityeg alkalmanként a számlán. Mindenki vérmérsékletétől függően eldöntheti, hogy mennyi pénzt tárol a Paypal számláján és mennyit az itthoni bankjának számláján. Aki gyakran bonyolít internetes pénzügyi tranzakciót, annak bátran ajánljuk, aki pedig interneten adja el a termékét vagy szolgáltatását, annak kötelező. Arról nem is beszélve, hogy ez majdnem olyan, mint egy bankszámla, azzal a különbséggel, hogy ehhez még az APEH sem fér hozzá. :)"
Forrás: Why We Protest? fórum2009. január 5-én Marc Headley és ügyvédje, Barry Van Sickle keresetet nyújtott be a Nemzetközi Szcientológia Egyház ellen Kalifornia Állam Legfelsőbb Bíróságánál. A teljes beadvány itt olvasható, Marc Headley-ről bővebben itt.Eredetileg…..
Vizsgáljuk meg közelebbről. Az AskTheScientologist blogon már egyszer egy szempontból ezt a témát körbejárták. Ez a megközelítés pedig a következő - a szcientológia egyház és a különféle, önfejlesztéssel foglalkozó üzleti vállalkozások összehasonlítása az elsődleges…..
kis xenufalvi xenu 2008.12.21 21:41:45
Egy, névtelenséget kérő forrás jóvoltából eljutott hozzám a Drogmentes Magyarországért Maraton ún. "admin skálája" (központi stratégiai terv).   Íme:                                …..
kis xenufalvi xenu 2008.10.15 19:55:40
Tüntetés6. Magyar Anonymous tüntetés2008. október 18-án Budapest, V. ker. Vörösmarty téren 15-17 óra között.Bővebben:Magyar Anonymous weboldalNemzetközi hírekA nemzetközi Anonymous fórum két központi helyről működik az eddigi egy helyett…..
(Megjegyzés: A videó még nem készült el, amint elkészül, bekerül ennek a szövegnek a helyére.)  JB: Tory, hányszor csináltad meg a PTS/SP-tanfolyamot? TM: Nem is tudom... sokszor. JB: Akárhányszor PTS-szé válsz, ami az ember természetes állapota, újra meg kell csinálni a…..
Anonymous bemutatja L. Ron Hubbard titokzatos élete - magyar felirattal -   Eredeti változat: Channel Four, 1997. november 19. A magyar változatot készítette: Tunguska Productions L. Ron Hubbard titokzatos élete from Anonymous Hungaricus on Vimeo.  Szereplők: Hana Eltringham…..
Miközben az egyháza ellen a világ 100 országán összesen több mint 2000 ember tüntet, vajon mit is csinál a legfőbb vezető?   Azon dolgozik éjt nappalá téve, hogy a jogos kritikával illetett tevékenységek megszűnjenek? Megjelenik őszinte interjút adni a CNN-en? Netán…..
Egy ismeretlen jóakaró fordító jóvoltából íme az eredeti angol magyar verziója. L. Ron Hubbard, vágatlanul. Mindenki csak saját felelősségére olvashatja el! :) Az egyház szerint tüdőgyulladást is lehet kapni az elolvasásától! A dokumentum szerzői joga is náluk van, én pedig…..
kis xenufalvi xenu 2008.06.16 20:35:34
Tüntetési szezon van, a hétvégén lesz a 2. tiltakozó Anonymous demonstráció, így az ellenfél taktikáját érdemes egy kicsit jobban megismerni. A címben feltett kérdésre a válasz: mert Hubbard azt mondta! Idéznék a "mestertől": ez az OSA-sok (Office of Special…..
A nemzetközi Anonymous jóvoltából kikerült pár videó: 1. Hubbard tiszteletére készített, eredetileg VHS kazettán megjelent videó, az 1992-es születésnapi ünnepségére. Nem kell kommentálni, azt hiszem, mostanában talán csak az észak-koreai TV-ben látni ehhez fogható…..
Itt megtekinthető: http://www.hirtv.net/filmek/celpont/celpont20080606.wmv Rendkívül jól sikerült, gratulálok a készítőknek! A megszólaltatott szci-k elképesztően szánalmasak PR-szempontból. Kb. olyan zavarban voltak, mint egy ötfős rendőrjárőr által rajtakapott besurranó…..
kis xenufalvi xenu 2008.06.09 13:27:49
Egy kis visszatekintés 15 évvel ezelőttre. Nemrég kikerült a netre a Sea Org magazinjának, a High Windsnek az 1993-as kiadása. (Bővebben a Sea Orgról: Sea Orgos bejegyzés #1 és #2.). Először tisztáznám a Sea Orgon belüli rangokat (ne feledjük, hogy ez egy szerzetesrend…..
kis xenufalvi xenu 2008.06.04 13:56:12
:)

kender.blog.hu/2008/06/04/lsd_ovodasoknak

braunmóni meg lenkeidoki a tévékettőn.. már az első percben elronhubiznak:)

Drogmentes Kapitány, meg ezek a történetek:)) mind olyan életszerű:)))
kis xenufalvi xenu 2008.06.04 13:58:48
kender.blog.hu/2008/06/04/lsd_ovodasoknak

Figyeljétek a roppant életszerű történeteket:)))

már első percben megemlítik hubibácsit:)
(Reformer, az a sapkás kép üt.. ekkora orrlyuk, vazz:D)

Thétabomba veletek!

x
Ez a szcientológiához kapcsolódó szervezeteket bemutató sorozat 3. része. Előzmények: WISE - A szcientológia az üzleti életben New Era Kht. - Az egyház "közhasznú" könyvkiadója A CCHR a Citizens Commission on Human Rights (Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért)…..
kis xenufalvi xenu 2008.05.30 13:34:36
kis xenufalvi xenu 2008.05.30 13:39:32
Viccrovatunk következik, avagy Sea Orgos Mórickák, szevasztok! Dobpergés ... Hatásszünet ... Zenei aláfestés: Verka Serduchka - Gop, gop! Mottó: "Régi alapelv, hogy azok az emberek, akik nem értenek meg valamit, időnként gúnyt űznek abból. Azonban egy maroknyi…..
Biztosan sokan észrevettétek, hogy kikerült a blogra a Claritas szakcsoport bannere. Köszönet a blog.hu-nak, amiért segítettek ebben. Kérlek benneteket, hogy ha lehetőségetek van rá, tegyétek ki ti is, ahova csak lehet. Kérésre elküldöm a címet. Tudom, borzasztó érzés, amikor…..
Rémálom blog Évforduló 2008.02.11 18:23:00
1 éves a kapcsolatom a szcientológiával. Majdnem percre pontosan egy évvel ezelőtt kezdtünk ismerkedni. Mit is kellene ilyenkor tenni? Ünnepelni biztosan nem, nincs mit. Emlékezni és visszagondolni? Ehhez nem kell évforduló. De elfelejteni sem lehet és nem is szabad. Egy dolog azonban…..
kis xenufalvi xenu 2008.02.20 21:40:21
gétoma, ismered ezt a videót?

video.google.com/videoplay?docid=-5694888509800082473

érdekelne a szci "egyház" hivatalos álláspontja erről az esetről. Már amennyiben egy ilyen "egyháznak" lehet egyáltalán "hivatalos" valamilye is.

xenu
kis xenufalvi xenu 2008.02.26 17:45:46
Lapszemle:)

"A bajor főváros hírmagazinja Az alkotmányvédelem bezár egy müncheni szcientológia óvodát című cikkében ismerteti az elhárítás vitatott döntését. A „Kinderhäusl” nevű müncheni óvodát a szcientológiához fűződő kapcsolatai miatt bezárják. A város ugyanis arra a meggyőződésre jutott, hogy veszélybe kerültek az ott gondozott gyermekek érdekei – tudatta hétfőn a sajtóosztály. Az intézményt fenntartó egyesületnek azonnal be kell zárnia az óvodát, ugyanis azt a szcientológia elvei alapján vezették, ami viszont ellentétes a gyermekek érdekeivel. Az ott dolgozó nevelők és az intézményfenntartó egyesület tagjai szerintük a vitatott szervezethez tartoztak. Elképzelhető, hogy olyan szülők gyermekei is látogatták az óvodát, akiknek semmi köze sem volt a szcientológiához. A szervezet emberképe nem illik a nevelési intézmények számára előírt törvényi előírásokba.

A gyermekeket nem nevelik önállóságra. A fenntartó egyesület szóvivője bejelentette: fellebbez a döntés ellen és bírósághoz fordul, hogy az ítélet meghozataláig felfüggesszék a megszüntető határozat végrehajtását, s így a tavaly megnyitott Kinderhäusl nyitva maradhasson. A bajor belügyminisztérium a közelmúltban ismételten utalt arra, hogy a szcientológiát Németországban nem ismerik el vallási vagy világnézeti közösségként. Sokkal inkább a szervezetet egy „profitmaximalizációt célul tűző gazdasági konszernnek” tekintik, amelyik „az agymosásra emlékeztető pszichológiai és szociális technikákat árul drága pénzért, és magukat egy totalitárius rezsimnek alávető, a szervezetnek alárendelő híveket kíván teremteni”. Alkotmányellenes céljai miatt a szervezetet Németországban megfigyeli a belső elhárítás feladatait ellátó alkotmányvédelmi hivatal."
Forrás: MNO -
www.mno.hu/portal/545118

Itthon is el kéne kezdeni..

X
kis xenufalvi xenu 2008.03.10 15:00:43
Rémálom blog Elnyomók 2007.09.14 09:16:00
Olvasgatok. Híreket, blogokat, mindenfélét. Szcientológust és nem szcientológust is.         Szinte minden héten felröppen egy-egy új hír, hogy éppen kinek, hol, miért van elege a szcientológiából. Az eddig európai helyzettel tisztában…..
Elképesztő, de aki ma reggel jegyet váltott a Sportuszodába, az egyik medencébe sem mehetett be, mert az úszómesterek elzavarták azzal, hogy mindegyik foglalt. A közfelháborodás hatására aztán megnyitottak 3 sávot, ahol át lehetett élni, milyen lehet Pekingben pillangózni. A Homár…..
kis xenufalvi xenu 2007.10.04 11:55:18