Regisztráció Blogot indítok
Adatok
furanku

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Kié a mell? 2009.10.15 15:01:00
  A most futó Magyar Narancs-reklám kísértetiesen hasonlít egy McDonald's reklám poszterére. Rövid bejegyzésünkben arra keressük a választ, hogy vajon mi az esélye annak, hogy az egyik a másiktól függetlenül ugyazt a viccesnek gondolt képi üzenetet dolgozta…..
A következő fényképek méltán érdemelték ki a világ leghíresebb képei címet. Közülük nem egy kitörölhetetlenül beleégett a retinánkba. Lássuk, vajon hányat ismersz fel segítség nélkül! (A képekről szóló információkat direkt a fotók alá írtam, hogy nyugodtan tudj…..
Before The Frost… címmel jön ki idén ősszel az új The Black Crowes-lemez. Már önmagában ez a szeptember elsején megjelenő korong is öröm a hippirock-hívőknek, de a zenekar nem éri be ennyivel, ugyanis lesz az albumnak egy párja is (…Until The Freeze), amit majd…..
A péntek reggeli Mokkában Demcsák "teljesen megdöbbentem" Zsuzsa, a gyermekeit csak  Tommy Hilfiger-pelenkában flangáló milliomoscsemeték közé eresztő egykori kormányszóvivő-jelölt és a kissé unott arccal üldögélő Azurák Csaba vendége Réz András volt annak…..
Bigyóblog Geek párnák 2009.05.13 10:33:00
Mindnenki kiválaszthatja a neki tetszőt. Jó éjszakát! Nektek melyik tetszik? Via Thenextweb..