Regisztráció Blogot indítok
Adatok
machiavelli31

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kendertünti néhány érdekesebb sajtóvisszahangja: Magyar Nemzet: Tolvajok, rablók, bérgyilkosok a költségvetési egyensúlyért Micsoda távlatokat nyithatna, ha minden bűn szabaddá, büntethetetlenné válna, cserébe viszont átalányadót, áfát vagy valami hasonlót…..
machiavelli31 2009.05.13 19:32:00
Szőrmentén kapcsolódhat a témához: kulturport.hu/tart/cikk/f/0/45558/1/kultura/Tobb_mint_tizenhatezren_latogattak_el_a_Budapesti_Palinka_fesztivalra

A "füveseket" nyugodtan lehet gyilkosokkal, rablókkal és tolvajokkal egy lapon emlegetni, eközben a pálinkafesztivál a minőségi pálinkafogyasztás kultúrájának terjedéséért kampányol. Elképesztő.
Forradalom! :D Az egyik legpontosabb közvéleménykutató, a Zogby mérése szerint az amerikaiak 52%-a, azaz mondhatjuk, hogy többsége (Obama pl. 54%-kal elnök), legalizálná, adóztatná és államilag szabályozná a marihuána termesztését és terjesztését. Ez gyors volt, gecó!…..
Újabb zseniális legalizációpárti cikket hoz a Népszabadság, ami minden harmadik bekezdésben, azért csak elpuffogtat egy-egy 80 éves ellenpropaganda-közhelyet. Természetesen szerintünk is direkt erre kijelölt boltokban kellene árulni nagykorúaknak a füvet, de ezekkel az érdekes…..