Regisztráció Blogot indítok
Adatok
temperepempe

0 bejegyzést írt és 320 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a ValóVilág10pwrdbyBB kísérőműsorának a Hvja, csak hogy stílszerűen indítsam a Mercikéről szóló jövést, látást, bukást. Ez az adás más lesz mint a többi, legalábbis Ancsa szerint...
O bella ciao, bella ciao, bella ciao , ciao, ciao, Fálki nem tűnt el, se nem távozott angolosan, se semmi ilyesmi, egyszerűen annyi történt, hogy a posztíróknak is vannak olyan napjaik, amikor nincs erre 3-4 órájuk/poszt. Meg ugye hétvége is volt, meg főcsoportdöntő és épp A nagy pénzrablást is…..
temperepempe 2021.01.25 19:58:36
@repuloezustmokus: ránézésre kb. heti 3 kilót hízik. Jobban jár ha minél előbb kiesik, különben nem fér majd ki a villa ajtón. :)
temperepempe 2021.01.25 20:15:50
@repuloezustmokus: Szerintem nem kell ezért. Elég nagy trauma, hogy ingerszegény környezetben van bezárva idegenekkel, ahol hetek óta nem találkozott ismerőssel, ráadásul Moh is elutasítja (akárhogy dörgöli oda a csúnyáját), szóval, hogy ilyenkor a kajálás, mint pótcselekvés megjelenik. Remek önismereti tréning ez, ha egyszer kikerül és átgondolja a dolgokat. "Nagy arccal mentem be, tapasztaltan jöttem ki" feeling. Mindenkivel megesik ez az élete folyamán, csak nem feltétlenül egy ilyen elcseszett műsorban, ahol sokan nézik. :)
Sziasztok hölgyek – urak, olvasók, kommentelők, facebookosok, indexesek és mindenki aki erre jár. Annyira unalmas volt ez a tegnapi rész, hogy nem tudom még most sem, hogy lesz ebből normális posztcsi. PP van ma is, valami elbaszott függőlegescsíkos ingben, inkább lenne akkor már jelmezben és…..
Kellemes tavaszi januári napot mindenkinek, véget értek a szabadságolások, újra mehet mindenki dógozni, nekem meg nincs olyan sok ihletem ennek az unalmas résznek a feldolgozásához, de majdcsak kitalálok valamit… PP van ma is, elég szolid outfitben és szavazásra buzdít minket egy olyan kérdéssel,…..
temperepempe 2021.01.04 22:44:37
@Nátha ellen bálna: Virág nyakára meg azt, hogy "nokedli", ha jól látom.
Közeledik az év vége. 2021-től sokan várunk sok változást, én egyelőre nem akarok nagyon bizakodni, mert mindig lehet rosszabb, ahogyan ezt a 2020-as évben megtanulhattuk, és ugyan van még néhány óra ebből az évből, de én ki merem hívni magam ellen a sorsot azzal, hogy leírom, ennél rosszabb ma már…..
Legkedvesebb nyomoroncaink Bálint győzelmét Gábor távozását ünneplik, mínusz Rencsó, aki a kanapén fetrengve küldözgeti életveszélyes jókívánságait minden mozgó célpont felé lézerszemeivel. Fru kötelességtudó lány, ezért az ünneplők táborából kiszakadva legalább 34 és fél másodpercet eltölt Renivel…..
temperepempe 2020.12.15 11:27:20
@Cérnahuszár a naív: Azért ha tanyán laknék, én ilyen nőt választanék feleségnek, aki nem retten meg semmitől. :) De városlakóként valóban visszataszító volt az egész, főleg az alapos kézmosás elmulasztása miatt.
Figyelitek, hogy ha a címben azt a kilencest megfordítanánk, akkor 666-ra dekódolódna ez az epizód? Ez a villalakók által annyira hangsúlyozott sátáni erők távozását is jelentheti, mert igen, engem ért a megtiszteltetés, hogy írhatok az első özvegymentes adásról, fuck yeah. Még mielőtt: nem…..
temperepempe 2019.01.09 16:14:48
@candyperfumegirl: Nagyon köszi az extra galériákat! 4 hete nem néztem már összefoglalót annyira gyagyi a műsor. Úgyhogy nekem különösen hasznos, mert csak innen tájékozódom, hogy mi történik a villába zárt jövő reménységeivel.
Először is elnézést, hogy kihagytam egy belevalót, innom kellett annyi sört, amivel kihevertem Győzike angol verselését. Köszönet a pozitív kommentekért, csinálom amíg bírom! Rúdlény arcát a hóba mártva megállapította, hogy bizony ettől Ő most megszépült, szóval amit eddig életében tönkrebaszott a…..
Bajusszal indítjuk az adást, és csak most jöttem rá, hogy a csávó durván kopaszodik, ezért az a büdös nagy félrefésült frufru a homlokán. De mondjuk, nem fáj ez, meg a mai világban már olyan hajat ültetnek be neki, amilyet akar, szóval szarni bele. Viszont a villában újabb csodás hét indult, az…..
Anikó csinos a farmer szettjében és a félretűzött hajával plusz hatalmas beleéléssel, ennek köszönhetően legalább három pével mondja, hogy ez itt már megint a póverbájbigbrádör. Egyem a szívét, izgul is. Már, hogy holnap kiválasztás. Csoki és Ginu csap majd össze a mi kegyeinkért. Aham. Eldönthetjük…..
Puskás Péci van ma, egy olyan ingben konferálja fel az eseményeket, amiért remélem hogy valaki hamarosan felelni fog. Előző nap bent járt a villában és levezényelte a tippelős játékot: a lakók korábban szavaztak bizonyos kérdésekre a lakótársaikkal kapcsolatban, és most meg kell tippelniük, hogy…..
temperepempe 2018.11.24 10:21:03
@aluria: Radics pont akkor dugott a villában egy nőt, amikor egy másik félkegyelmű szintén ezt cselekedte. Ez bizony mádia történelmi esemény, amire örökre emlékezni fogunk... Sose vót még dupla dugás előtte.
Amúgy én azt nem értem, hogy rtl-nek a nézettség a legfontosabb, az alapján adják el a reklám időt, tehát patika mérlegen méricskélve állítják elő a tartalmat, hogy az a legtöbb nézőt vonza. Meg mindenféle felmérések, statisztikák alapján igyekeznek műsort csinálni. Ehhez képest belenéztem az rtlmoston a tegnapi adásba, és eltűnt csipesz, meg két hülyegyerek kecskét fej..? Ezért a tartalomért kellene végigszenvedni a tévében a reklámblokkokat, hogy aztán ezt kelljen nézni? Egyszerűen nem értem, hogy ki a célcsoportja ennek a műsornak...
Korán reggel, amikor elkezdem ezt a hogyvoltot (a megjelenési idő miatt nem nagy spoiler, hogy a befejezés ekkor még messze van) egy kicsit nehéz követni, amikor egyszerre négyen magyaráznak, mint egy 90% -kal csökkentett értelmű Woody Allen-filmben. De aztán lassan tisztulni kezd a kép. Ott vesszük…..
Ha az ember túl van már azon, hogy látta az Idi Aminnak öltöztetett Pákót ahogy egy PSZH-n ülve azt üvölti a Rambóra fazonírozott albánmagyar buzukistának, hogy Dzsonikám, biszexre gyúrok, sőt, azon is, hogy egy szebb napokat látott, néha egy szál faszban lantozó, hatvan pluszos zenészember egy nála…..
temperepempe 2018.09.04 10:09:28
Puzsér csillagszületikes válogatás:
youtu.be/oZXn9AMAVxw?t=1

"Akkor jöjjön be valaki, és szokjon le a dohányzásról a színpadon, és azt is juttassad tovább " :)
A Tanár minden rész elején egy elmebeteg kísérlettel indít, a múltkoriban kiugrott az ablakon, most pedig egy diszkógömb és egy gázpalack segítségével mutatja be a gyerekeknek a mit is? Semmi értelmeset. Mindegy, elment vele jó öt perc az órából, ez eleve tiszta nyereség a diákoknak, plusz lehetett…..
Subba Megpördült az er hangzója! 2017.11.15 08:32:17
Kerényi goes grrrrrrrap! :DDDDDD..
  Ha valaki azt mondja nekem, hogy 2017 tavaszának végén egy Kusturica-utánérzés trashreality-epizódot fogok hogyvoltozni, kiröhögöm. Erre tessék, itt ülök a gép előtt, és egy kétrészes vidéki kaland első felvonásán röhögök, amiben minden megvan, ami egy szerb cigányfilmben, csak az aranyfogak…..
temperepempe 2017.05.31 15:13:57
Subba Tapló pap 2016.12.14 07:44:32
Nincsen is télapó, nyenyenyeee B)..
temperepempe 2016.12.14 09:48:11
Subba Édes kis semmiség 2016.11.07 11:01:00
Bencus is fosik már bele az egészbe, ma 8 éves favágónak öltözött, és képtelen egy egész mondatot végigmondani röhögés nélkül. Mici és Zsolti beszélgetnek, nem nagyon tudok figyelni, hogy miről, mert maradt még egy makacs csipa a bal szemem sarkában, ami az istennek nem akar kijönni, de Zsolti…..
temperepempe 2016.10.27 13:31:07
@Cérnahuszár: Az mókás lesz amikor Ati megy vissza kb. 80%-al: akkora arca lesz, hogy nem fog beférni az ajtón. Úgy fogja érezni, hogy zsebében a győzelem, és megnyeri a szériát, mint az előzőt Aurélio (Tehát jó taktika az Au utánzás). Nem fogja érteni a kis egysejtű, hogy nem mellette szavaztak az emberek, hanem Evelin ellen, és a következő párbajon jó eséllyel tiplizik haza.
Hol is kezdjem? Nehéz ez. Itt ülök hajnalban a kis kanapén a virágos pléd alatt enyhén dideregve és azon gondolkozom, hogy a tegnapi adás által termelt foshalomból hogyan lehet kacsalábon forgó fényűző palotát összebaszni, amikor a habarcs is hasmenéses híg szarból van, ami összetartaná a szétfolyó…..
temperepempe 2016.10.26 09:36:43
@yoga girl: És még annál is nagyobb! Ez a videó volt már?

www.youtube.com/watch?v=EBV7UeakStg
Bár a cirkusz hétnél még az is izgalmasabb lenne, ha bedobnának egy paklit, és napi hét órában kártyáznának az agyhalottak, de azért tartogatott izgalmakat a mai adás is. Evelinnek Soma olyan, mintha a testvére lenne, ezért csak kiveri neki, szex nem lesz. Tivy nem akar dugni, csak ha muszáj. De a…..
Kedves Kolozsi úr!Minden este, mihest vége van az M1-en a folytatásos migránsnak, átkapcsolunk magára, mert mindég nagyon nézzük a műsorait. Mondjuk leginkább a Szűjjélmán tetszik, de ha nem tudok aludni (már pedig sokszor nem tudok a lábom miatt), akkor nézzük a szomszéd Encikével a Valóvilla…..
temperepempe 2016.10.04 18:30:16
@eatpray: kellene még egy "egyik sem" válasz lehetőség is. :) Most a kisebbik rossz elvén Somát választottam...
Subba Egy mém mindenekfelett 2015.12.08 19:07:25
Jój, ahogy a Habonynak hogy csipkodja az arcüregét a kvaliti kokó, AWWWWWW! Itthon bizony nem ehhö van szokatva B) És akkor ezennel ki lett ez maxolva...