Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gecsatt

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elsőre talán nehéz elhinni, de egy csomó mindenre nincs szükségünk egy túra során azok közül, amit máskor "nem tudunk" nélkülözni. Ha azonban odáig jut az ember, hogy nem csak a Normafa környékén akar kóborolni, hanem kicsit komolyabban veszi a természetben a testmozgást, akkor bizony hamar rá fog…..
David Gilmour olyan, mint egy ki tudja, hány éves fa a hátsó kertből. Ami már nagyanyád idejében is ott állt, ami alatt gyerekként játszottál, felnőttként meg bebújhattál alá az eső elől, vagy ha épp a szabadban akartál reggelizni nyáron, és a kelleténél jobban sütött a nap. Méltóságteljes, még…..
Az első világútlevél hatására a magyarok rohammal vették be Bécset hazafelé pedig mindenki fagyasztószekrénnyel jött...
Gecsatt 2020.06.27 16:22:21
@Taxomükke (UK):
Ezen nekem is megakadt a szemem.
Közel 200 km, szóval sportteljesítménynek sem lenne elhanyagolható...
A mai magyar építőipari helyzet egyre több jogvitát eredményez a kivitelezések során, melyek közül a legtöbb talán a magánszemélyek építkezéseit sújtja. Ezek közül is az egyik leggyakoribb eset lehet, amikor az építtető magánszemély nem elégedett a szerződött kivitelezővel és szeretne attól – ha…..
Gecsatt 2020.02.08 05:48:29
@Medgar:
XG-nek lehet igaza, legalábbis az 1. válasz 1. mondata alapján: "de azt csak a kivitelező vállalkozó kezdeményezheti a felelős műszaki vezetői (FMV) nyilatkozat kitöltésével és a munkaterület visszaadásával."
A fentiek alapján a régi kivitelező (ill. az FMV-je) valóban sakkban tudja tartani az építtetőt.
Sorozatunkban most a lengyel „kötelezőket” listázzuk – egy nagyon szűk, ötös listán, ami természetesen egyéni preferenciák alapján bővíthető, kiegészíthető. Továbbra is olyan filmeket kerestünk, amelyek nemcsak közelebb visznek az ország filmművészetéhez, de az adott ország kultúrájáról,…..
Gecsatt 2019.02.24 18:10:12
...itt, hirdesd meg máshol! A csodás helyen ripsz-ropsz fiatalodik egy kicsit, nyilván óracsoportot kellett cserélni időközben. Az új tulajdonos mindenképpen jelentkezzen, kíváncsiak vagyunk a magyarázatra.   ..
Gecsatt 2012.02.15 21:56:20
@zootyo:

Sorstársak vagyunk. Nekem is kivan az összes f...m, hogy lassan egy fél éve nem birom eladni a kocsimat.
A hasonló korú autók közül nem lóg ki árban, egy csomó plusz dolgot adok hozzá, aztán mégse, mert 225.000 van benne.
Ugyan számlák nincsenek, mert egy maszek srác szervizelte, de a költségeket vezettem. Az autó mindig megkapta a rendszeres szervizeket, ill. ha valami előjött, javíttattam.
Szerintem különb állapotban van, mint a "nem dohányzó, női tulajdonostól, bla-bla-bla" autók jelentős része.
Persze én vagyok a hülye, hogy bízok benne, hogy ez valamit is számít.
Ki kéne glancolni, visszatekerni 87.000-re, sztjónapot...
Hogy jön egy ilyen lila gumó egy autós portál cikkébe? Valahogy úgy, hogy a most hétvégén zajló Oldtimer Expón a Totalcar-stand a régi japán autókról szól majd, ezzel a témával ugyanis Magyarországon valahogy nem sokan foglalkoznak, érthetetlen, de még maguk a cégek sem. És a…..
Gecsatt 2011.04.12 10:16:06
@Autopeti:

A XIII. kerületben a Katona József utcában szokott parkolni a Pannónia u. - Hegedűs Gy. u. közötti szakaszon. Nagy kedvenc, néha meg szoktam nézni én is.