Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FashionistaPista

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha bajod van a magas fehér srácokkal, azaz: világos haj, kék szemés ha a (sajnos hazánkban is 75-80%-os) többséget alkotó azaz: törpe tucat délies&cigányos típusú srácok tetszenek = kerek buksi fej: barna majom szem, sötét haj mint a harmadik világban Ázsia Afrika D-Amerika…..
FashionistaPista 2010.05.15 13:40:10
A kezdeti pletykákkal ellentétben, a kis két ablakos Andrássy úti üzlethelyiségbe valószínűleg nem valami high-fashion márka költözik, hanem egy olyan bolt nyílik a Vertu mellett, ami inkább a férfiak kiegészítők felöli igényeit és vágyait elégíti ki, az autósport…..
FashionistaPista 2010.03.22 21:10:26
Vajon a kínaiak kit anyáznak, amikor a harmadszor cserélt alaplapú noteszgép negyedik javításánál a szerviz benyögi, hogy lejárt a garancia, innentől fizetős? A fenti videóból épp ez derül ki. Naiv ügyfél megelégelve a szituációt besétált a legközelebbi HP-kimérésbe és…..
"Csatolva küldöm a kiskutyánk képeit. Ő Csucsu a kis mopsz és szombaton érkezett hozzánk. Nevét a kis csúcsfeje után kapta. Nagyon játékos vagány kiskutya. Kicsit csúnyácska szegény de mi annál jobban szeretjük" - írta nekünk Kati. Kattintás után további képekkel…..
FashionistaPista 2010.02.17 12:10:20
 Az igazán kreatív jelenségek számára egészen hétköznapi heppening egy ilyen levelet találni a hótakarítás után a szélvédőn. Természetesen a bulira azért mi is elnézünk! *az érthetőség kedvéért szükséges tudni, hogy a levélkét valószínűleg úgy írta meg a…..
FashionistaPista 2010.02.03 22:43:14
@K. Z.: sztem te tucc valami vahaahahahaha :D :D
Régóta vártunk már rá, hogy egyszer a blogon háztáji ékességünkről írhassunk, azaz Anna valamelyik kollekcióját szedhessük ízekre. Elérkezett ez a pillanat, mivel megszületett a Prismatique. Anna korábbi munkáiból már lehetett sejteni, hogy az origami és a geometrikus vonalak…..
FashionistaPista 2010.01.24 15:48:16
A DKNY tavaszi/nyári kampánya unalmasabb már nem is lehetne.Van egy-két összeállítás, ami kifejezetten tetszik, de egyrészt elveszik a tömegben, másrészt, ha még egyszer végignézem ezeket a fotókat semmi nem ment meg az elalvástól... azt meg a munkahelyen mégsem illik :) ..
Első válogatásunk idén mivel is kezdődhetne ha nem egy elsőségért folyó tisztességes, Éva névhez méltő viaskodással. "Ez volt az iwiw első Éva Klubja.Vannak más klubok is...Érdekességképpen ---AZ ÉVÁK KLUBJA ÉVÁK--- nevű nyíregyházi társaság vezetőitől ezt a…..
FashionistaPista 2010.01.09 00:59:47
..
FashionistaPista 2009.12.22 12:05:38
@timka81: a rúzs sötét bordó(burgundi), mint a körme ;)
OurFashion Armani Halloween 2009.10.24 07:09:00
Az Armani/Dolci mogyoróval töltött és csodásan díszített luxus tej és étcsokikkal készül az ünnepre, bár kétlem, hogy bárki is ezt adná az ajtón 'Csokit vagy csalunk!' felkiáltással dörömbölő kisgyerekeknek! Elvileg a krémes töltelék egy titkos 'frizzy' összetevőt is…..
FashionistaPista 2009.10.25 12:01:03
OurFashion Óriási LOVE OR HATE? 2009.10.09 09:17:00
- avagy mi történt a Louis Vuittonnal??Attól zeng a nemzetközi sajtó, hogy Marc Jacobs fura pirulákat vehetett be, amikor a 2010-es tavaszi kollekciót megtervezte. Nagy rajongóként jelenthetem ki, hogy egyetlen részlet sem tetszett az idei nyári ruhadarabokból és összeállítókból. A…..
Szerintem csodásak. Persze teljesen alkalmatlanok a mindennapi viselésre, de ennek ellenére menthetetlenül beléjük szerettem. Főleg a lépesméz-mintás cipő különleges, kerekded formája tetszik, de a fémhálós, egyenként applikált tűzzománc lemezkés példányok közül…..
FashionistaPista 2009.10.08 23:22:47
Hogy miben is? Az vitathatatlan, hogy a nyolcvanas évekbe visszatekintő pillanatokban Miranda (konkrétan a haja) a legdurvább. Egyszerűen nem találok rá szavakat.A 'flashback' szerint Carrie inkább Madonna-klón, nem pedig egyedi stílussal rendelkező trendkiránynő. Charlotte pedig cuki…..
Miután a Coin bemutatóról szóló posztban 'furcsának' tituláltam azt a kaftánt, amit Steiner Kristóf viselt az eseményen, további információkat tudtunk meg a tervező személyéről - magától Kristóftól: "Szilágyi Dóra, a Royal College of Arton végzett, és…..
FashionistaPista 2009.09.07 17:35:12
A napokban mutatták be Pekingben a Lazio legújabb pályán kívüli, ám hivatalos uniformisát, amit GF Ferré tervezett. A tervezőnek természetesen meg volt kötve a keze, már csak azért is mert a világoskék, a fehér és a fekete színeken kívül nem használhatott mást. Több…..
OurFashion Építkező Vogue 2009.07.17 11:55:00
Megláttam egy fotósorozatot, ami lenyűgözött, megtetszett, megjegyeztem. A képek főszereplője pedig teljesen véletlenül a mi Enikőnk, akit szinte fel sem lehet ismerni ezeken a beállításokon. A divat gyakran kerül különleges épületek környezetébe, így sokkal robosztusabb…..
Tegnap este ismét egy glamúros eseményre gyűltek össze a divatvilág tagjai New Yorkban, és persze néhány celeb is tiszeteletét tette a CFDA (Council of Fashion Designers of America) Awards díjátadón. Íme a nyerteslista - helyenként személyes kommentjeimmel…..
FashionistaPista 2009.06.16 22:30:02
 Lanvinék lazára vették a figurát a nyári kollekció erejéig, humoros rajzokkal illusztrált táskái tényleg az évszak könnyed hangulatát árasztják. Az tetszik a táskákban, hogy magukat sem túl komolyan véve iróniával fűszerezve találták ki a mintákat. Én el tudnám…..
FashionistaPista 2009.06.15 23:53:50
...azaz a MAC ismét nyilvánosságra hozta néhány kollekciójnak tervét.(Egyébként most jut eszembe: a már emlegetett Rose Romance kollekcióból vettetek magatoknak valamit? Vagy bármely más márkából választottatok már magatoknak nyárra valamilyen sminkcuccot?)Na jó, nem szaladok…..
Ez a képsorozat nem új. Nem is túl közismert a Majo Fruithof márka és a svájci tervezőnő sem, aki egyedi ékszereket tervez a legkülönfélébb anyagokból a leglenyűgözőbb formákban. Viszont ezt a fotósorozatot meg kellett osztanom veletek, annyira különleges, extravagáns,…..
FashionistaPista 2009.04.17 11:31:11