Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pause

2 bejegyzést írt és 542 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarországon az energiafelhasználás mintegy 40%-a az épületekben történik, ezen belül a legnagyobb részarányt a lakóépületek képviselik. Ezért hazánk energiafogyasztása jelentősen csökkenne, ha kihasználnánk az épületeink felújításában rejlő lehetőségeket. Úgy is mondhatjuk, hogy bármilyen…..
Az utóbbi években nálunk is megjelent és elterjedt a Black Friday, de hát valahogy ezt sem sikerült úgy megvalósítani itthon, ahogy azt kellett volna. Igen, ez a poszt kicsit rant-szerű lesz, mert a feteke péntek nálunk sokszor nem átütő akciókról szól, hanem béna brandingről. ..
A Tuti gimi című sorozat szereplői, illetve a sorozaton dolgozó nők közös nyilatkozatot adtak ki, amiben azt írják, hogy a sorozat vezetője (showrunner) Mark Schwahn, a forgatás ideje alatt folyamatosan visszaélt a munkatársaival szemben. A 18 nő levelében az olvasható, hogy mindannyiukat…..
pause 2017.11.14 11:39:22
@dolmányos varjú: lehet,hogy teged nem zavar de mas noket pl igen.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Kedves Munkahelyi (T)error blog! Szeretnék megosztani veletek egy történetet arról, hogyan képes egy munkáltatói hozzáállás tönkretenni az embereket, csapatokat, tehetetlenné tenni a közvetlen…..
pause 2017.11.11 06:10:48
Két napig nem ment otthon a fűtés, szétfagytam. Persze nem volt 20 foknál hidegebb a lakásban, de mégis jeges volt minden tagom. Előkerültek a vastag köntösök, a mamuszok, a puha takarók, és a fázást elkerülendő, sokat tettem-vettem az őszi kertben. A lehullott falevelek…..
pause 2017.10.10 14:28:24
Hétfőn este indul a Feleségek luxuskivitelben első évada a Viasat3-on, tetszik tudni, ez az a műsor, ami betekint a gazdag emberek kulisszái mögé, és azt mutatja meg, hogy attól, hogy egy nő gazdag, még nem biztos, hogy ellenszenves, vagy pont fordítva - ez majd kiderül az amerikai Bravo tévé…..
Az internet tele van Bencze Péter, a részeg riporter esetével, annak ezernyi véleményezésével. Én sem maradok ki :) Szóval, ezt az ifjoncot elküldték tudósítani a Bajai Halfőző Fesztiválra, ahol még a tévés bejelentkezése előtt találkozhatott pár vendégszerető főzőcskézővel és az ő házi…..
pause 2017.07.11 15:34:38
1. Ha hónapok óta nem volt élő barátod, csak a kis zümmögős, akkor nézz magadba! Nem azért van, mert nagy a feneked, kicsi a cicid, hanem mert válogatsz, várod a herceged, tele vagy félelemmel, meg előítélettel. 2. Ha eljutsz végre az első randiig, akkor alap, hogy tiszta, ápolt, csinos legyél.…..
A minap Horvátországban jártunk. Családi túra lévén a sörözés alacsony prioritással bírt, ehelyett Isztria nevezetességeit jártuk be szorgalmasan, én "Apa magyaráz" üzemmódban lelkesen ecseteltem a látottak történelmi, kulturtörténeti, etnikai és egyéb vonatkozásait, a csajok meg "Apa már megint…..
Ki ne gondolt volna már arra, milyen lehet hegyek között kényelemben élni közel a városhoz? Nem kell lemondani Budapestről, és a madárcsicsergés, kutyaugatás, saját kert, nyugágy mellett, ha minden egyéb kényelem is adott, akkor miért ne választanánk az agglomerációt? A…..
Tévedhetetlenül itt a tavasz! Lassan lehet nyírni a füvet hetente kétszer, a szomszédoknak mától kötelező zörögni, nyüszögni, nyihogni, reszelni, kalapálni, dübögni, kattogni, surrogni, herregni, berregni, krahácsolni, kalapácsolni, flexelni, fűrészelni, rotakapát indítgatni, és mindezt ebéd utáni…..
pause 2017.03.19 21:29:03
Paprikát, paradicsomot vagy esetleg borsót ültetnél? Talán még nincs késő a palántázáshoz. A palántázás egyik legjobb módja, ha egy műanyag (Pl. fagyisdobozt) telepakolsz WC-papír-gurigákkal, mégpedig úgy, hogy előtte behajtogattad az aljukat. Ebbe mehet bele a föld és a vetőmagok.  Ezt kell…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! Lányom október óta dogozik Közép-Budán egy postán.Most tanulja a szakmát. A tanulás abból áll,hogy néhány perc alatt elmondják,hogy mit kell tenni a különböző…..
pause 2017.02.22 10:17:56
@nyíregyházi betti: nagyon durva ez az elkepeszto birkasag, amit itt olvasok amugy...teljesen onallotlan,eletkeptelen emberek irnak egy internetes blognak ? minek? mit remelnek? hogy majd odamegy valaki es helyettuk rendbeteszi az eletuket?
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt Munkahelyi Terror! Szeretnék Önöktől tanácsot és segítséget kérni! 14 éve dolgozom egy multicégnél. Mindig elismerték,megbecsülték a munkámat,és így egyre fentebb is kerültem a ranglétrán. Sajnos az elmúlt…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt Munkahelyi Terror, Egy olyan cégről írnék, amelynél a következő karrierlehetőség áll a rendelkezésre:(a linket benne hagyhatjátok és cenzúrázhatjátok is, tegyetek belátásotok szerint). Az álláshirdetés…..
Ashley Graham újra a Sports Illustrated legdögösebb bikinis modellei között van. A 28 éves plus size modell mindig is büszke volt telt alakjára és nem volt hajlandó takargatni a bőrhibáit. Elképesztő önbizalma van és pontosan ez a hozzáállás tette az egyik legkeresettebb plus-size modellé. Sok…..
pause 2017.02.20 23:26:44
@mollyhooper: áháhááháhááh . felnevettem.
Banális, de nagyon igaz: nem elég a tűzfal és a vírusfelügyelő. Kell hozzá az is, hogy rend legyen az irodában. A nők sajnos elég sok hibát elkövetnek ezen a téren. Mutatjuk a legfontosabbakat...
Sportos vegán rovatunkat a 42 éves ausztrál Crissi Carvalho-val nyitjuk meg, aki vegán fitness és bikinimodell, illetve coach is egyben. Crissi 16 évesen csöppent bele a fitness világába és 12 éven keresztül volt mindennapjainak a része. Ezután 10 év kihagyás következett, majd…..
pause 2016.11.06 20:37:16
@vally626: koszonom h nem nekem kellet kerdeznem:D
Eső volt, napsütés van, minden ideális ahhoz, hogy gyönyörűen fejlődjenek a növények a kertben. Tegnap épp elégedetten sétáltam a sorok között, amikor levéltetvekre bukkantam. Szerencsére a legjobb megoldásért csak a konyháig kellett elmennem. Egy pohár (2,5 decis) vízben…..
Akár nappal, akár este szemlélik a magasból a várost, illetve egyes részeit, feledhetetlen élményben lehet részük. Tavaly megírtam Önöknek, hová érdemes felmászni, a bejegyzésemnek nagy sikere volt. Ezen felbuzdulva szeretnék újabb tippeket adni a hétvégi lazításhoz vagy a randizáshoz. 1. Zikkurat…..
Subba Az öt pontos agyhalál 2016.05.13 21:46:38
Jóój, ahogyan a dugult orrhangjával ostobaságokatt blörpög, AWWWW! Engem a  csontig rágott körmöcskéi tesznek boldoggá B)..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Cím!   Egy rövid történet, hogyan szívat egy multi pár száz embert.   Cégünknél (amely olyan segédeszközöket és szolgáltatásokat fejleszt, amelyek megkönnyítik az intim egészségügyi problémákkal élők…..
pause 2016.04.28 23:55:12
A hideg időben sokan várnak az autójukban addig, amíg a gépkocsi fűtőrendszere le nem fújja a párát az ablakról. Egy apró trükkel viszont pillanatok alatt páramentesek lehetnek a szélvédők, de mit kell ehhez tenni? 1. Kapcsold be a fűtést, maximális fokozaton! 2. Kapcsold be a légkondit! 3.…..
Sokan nem tudják, hogy raklapokból is kiváló bútorokat hozhatunk össze egy kis kézügyességgel. Csak arra kell odafigyelni, hogy a felületét megfelelően kezeljük le, hogy ne maradjon szálka a bútorok felületén. Ezeket a bútorokat szerelhetjük össze gyorsan…..