Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bóbita

101 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Mindenki, köztük persze kedves Én, aki biztosan gyakran el fogom felejteni a következő fontos információt:ELKÖLTÖZÖM ide, mert ott jobban kiélhetem magam. tiszta hülyén érzem magam, hogy itthagyom szegény medremet, de valójában nem hagyom itt, mert lesz keresztlink, meg…..
"Bízzátok rám. Patak vagyok." hm 2007.08.23 12:26:52
perel a spamküldő. izgalmas és szánalmas...
mint addikt gumicukros, nem is tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek, örüljek vagy szomorkodjam a sörízű gumicukron (csak ízű, nem tartalmaz).amúgy az addiktsághoz annyit, hogy igazi cigifüggő sosem voltam, mert bármikor megvoltam nélküle, néha volt és van olyan…..
ma megint tök jót beszélgettem* egy barátommal, aki lassan egyre jobb barátom lesz. és ő is egy olyan ember, akiről nem gondoltam volna soha, hogy egyszer ilyen jóban leszünk,  nem mert nem volt szimpatikus, hanem mert a sorsszálaink másfele futottak. ilyenkor mindig nagyon…..
ezt most találtam. munkahelyi hüvelykharc-színtér. nem semmi. ..
lelkiismeretem van, tehát, ha már nem tanulok megfelelő tempóban, legalább lemondtam a kollega bulit, amire most amúgy sincsen kedvem. házigazdáskodni, takarítani előtte utána, vásárolni, nincsen kedvem, meg energiám sem. inkább többet alszom egy egy nap, és elnyújtottabban…..
"Bízzátok rám. Patak vagyok." 2007.08.22 00:33:46
 "Adj helyet magad mellett, az ablakhoz én is odaférjekMeztelen válladhoz érjen a vállam, engedd, hogy megkívánjamEngedd, hogy érezzem, hogy szabadabban lélegzemÉs ha éhes vagyok és fáradt, magamfajta többet mit kívánhatMint a félelem a színpadon, ülök a közelben egy…..
azért félelmetes, hogy egy telefon, egy rosszul megjegyzett időpont, és egy félmondat mennyire boldoggá tud tenni. és nem szabadna. és csak azért van ez, úgy gondolom, mert kell az az embernek, hogy valakire gondolhasson, úgy hihesse, hogy valaki gondol rá, valaki azért egy kicsit…..
akartam írni posztot, szépet, tüzijátékosat, erre nem működött a szerver. hát írtam ide. olvasgattam a hétvége blogtermését, skypolgatok, örülök, hogy jó a skype. és mindenhonnan az jön, ami tegnap este engem is áthatott, hogy olyan jó lenne, ha lenne valaki, aki van, és…..
GÖMBÖLDE Szerelmesek 2007.08.18 11:56:48
A szuleim meg mindig szerelmesek. Vagy inkabb ujra? Nem is tudom. Nem csak szeretik egymast, szerelmesek!Azt hiszem a hazassagban ez igy van rendjen. Egy hosszu hazassag azon mulik, hogy a felek ujra es ujra kepesek lesznek-e egymasba szeretni. Szerintem orokke tarto, lankadatlan szerelem NINCS.…..
"Bízzátok rám. Patak vagyok." 2007.08.16 21:22:00
 átjön. azt hiszem, mégis jó, hogy elmondta valakinek...
  Rég nem írtam, de ez most kijött. felhívtam egy barátnőmet, hogy megkérdezzem, mit vegyünk a tesója esküvőjére, csevegés, hol voltál nyáron, hát nem nagyon. hogyhogy. hát, nem túl jó dolgok történnek a családomban, de nem nagyon mondom el, mert letargiás leszel. én…..
nyaralok, ezért csak elvétve írok majd mostanában.egyelőre belgium, brüsszel, szombaton jöttem a 42 fokból a 17 fokba ebéd, vacsi, tesómmal és ismerősével,  vasárnap brugge és valami tengerparti kisváros meg tenger, feltűrt nadrágban, mindehhez 7 fok és tesóm meg…..
ma nagyon jó volt, érdekes, meg jó. jött egy bírónő, az egyik federal district court bírája (juszt is, hiszen ennek a bíróságnak ez az igazi neve, minden más csak fordítás lenne :), és párosfelelgetőst játszott egy magyar professzorral. utána a tanáraink elhívtak sörözni…..
megkaptam életem első undok kommentjét. még szokom az érzést :). de ez is hozzám meg a blogomhoz tartozik, úgyhogy jól, felnőtt módra természetesen felengedtem. amúgy, a tartalomban volt igazság, ezt el is ismertem. inkább a stílus volt furcsa. nem igazán láttam értelmét. az…..
reggel hétkor ébred, nyolckor kigurul az ágyból, csukott szemmel kávét főz és vizet enged, közben megfogadja, hogy aznap este korábban lefekszik, majd bekúszik az egyetemre, közben kezd olvadni a kalap alatt, részt vesz az érdekes és kevésbé érdekes, de angol nyelvű és…..
nem működik rendesen a k betű zsuzsa-jánoson :(. ezért ha néha kimarad, az kivételesen nem az én hibám (a többi betű viszont igen :). a lopedium nevű gyógyszer hasmenés ellen való. és mivel a magyar nép hülye, mint atom, kis csillaggal jelölten, apró, de kiválóan olvasható…..
lusta vagyok újra leírni, idekopizni meg nem illik, hát idelinkelem. kommentek itt is ott is highly welcome :)..
ma okosat mondtam az utolsó órán, ami amúgy kezd érdekes lenni. ezért megdicsértek, majd felemlegették (a tanár), majd óra után, mikor kérdezgettünk tőle, újra kiemelte, hogy milyen jó volt, amit mondtam, csak you need to speak up. szóval ezentúl legálisan kiabálhatok :).…..
llm, opening reception, gyönyörű vagyok lila koktélruha, persze senki nem lát, amerikai proffal csevej, mit egyen feltétlenül, túró rudit, mondom habozás nélkül, hétfőtől  előadások angolul, ami érdekes lenne, az nem jó, csapong és túl interaktív, ami nem kéne, hogy jó…..
rendet raktam, de még milyet, és a plüspuff alatt megleltem a kábelt, tehát feltöltöttem és meghpróbáltam feltenni az összefoglaló képet, de túl nagy :(.  este találkoztam vele, beszélgettünk sokat, jót, bizalmasat, majd elmentünk kisannához (akiről megtudtam, hogy ő az,…..
kaptam sok mindent, és tök jókat és ha végre megtalálom a mobil-sue-john kábelt, akkor fel is teszem a képeimet :))..
szeretném azt hinni, hogy az emberek azért díszítik fel már kora decemberben az utcákat és a világot, mert nem szeretik azt, hogy korán sötét van és nyúlós hideg.u.i.: továbbra is ally mcbealt nézek, és az kicsit szomorú-filozofikus hangulatba ringat. plusz ott most éppen december…..