Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CSÉ

3 bejegyzést írt és 598 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Negyedik alkalommal indult el a köztévé eurovíziós dalversenye, aminek a győztese később Magyarországot képviselheti a bécsi eseményen. Számos változást eszközöltek a műsorstruktúrában, ezzel a köztévé pont azoknak a kertévéknek a nyomába eredt, amit kormány szinten…..
Mit csinál az átlagos megélhetési kormánydolgozó, amikor élő egyenes adásban két nap alatt kétszer csinál hülyét magából? Fábián Barna esetében nem tudom a pontos részleteket, de mindenesetre a köztévénél elkövették azt a példátlan takonygerincűséget, hogy meghívták…..
  Kép:wikipedia.org A napokban a magyar pavilonon csámcsognak profi építészek és laikusok, újságírók, bloggerek, kommentelők és olvasók. Többnyire szörnyülködnek, hogy: "Úristen ,de ronda!" A Világkiállítások több mint másfél évszázados történelme során gyanítom…..
CSÉ 2014.06.05 16:13:23
@Zsuzsikám (the 4th): Lehet nekünk leesett, ezért mi tudjuk értékelni. :D A szerzőért nem tenném tűzbe a kezem. XD
A Galaxy K Zoom egyrészről folytatja a Samsung hülyenevű telefonok listáját - másrészről legalább némi logika van a dologban, ugyanis az előző "tegyünk egy egész kompakt fényképezőgépet a telefonba" modellt is Zoomnak hívták. A K pedig magyarul tök logikusan Kamera, mégha…..
CSÉ 2014.04.30 12:18:06
Egy olvasónk levélben hívta fel a figyelmünket, hogy Pócs János fideszes országgyűlési képviselőjelölt még a karácsonyi ünnepet is politikai célokra használja fel: Szenteste a jászdózsai templomban a miséző pap bejelentette, hogy mindenki kap karácsonyi ajándékot, majd a mise…..
Nem könnyű úgy dolgozni az egyszeri médiaszakmunkásnak, hogy a tévés piacon jelen lévő tévék közül az egyik a közmondásos hisztispicsa és a homokozóban műanyag traktortól erőszakkal megszabadított óvodás szerelemgyermekének szintjén viselkedik. A Tv2, oppardon, TV2 (ebből…..
Véget ért az első Voice-évad, aminek döntője pont azoktól a gyermekbetegségektől szenvedett, mint az egész műsorfolyam. Néhol lassú volt és vontatott, meglepően sok hamis hanggal, elbaltázott dalválasztással és üresjárattal. Az érdemi résznek kb. fél 11-re vége volt, utána…..
CSÉ 2013.01.26 19:19:33
Furi, szinte biztos befutónak éreztem Weisz Viktort. Gájer Bálint köszönhet a legtöbbet ennek a műsornak. A végére már egy egészen szerethető arc lett, amit az ő személyiségével nem lehet könnyen elérni. (Ezt úgy értem, hogy elég nehezen nyílik meg.) A háttérzenekar meg a táncosok + koreográfus tök jók voltak. A dalválasztásokat komolyan nem tudtam mire vélni. A műsorstuktúra vontatott. Az a baj vele, hogy négy párhuzamos versenyt látunk futni egészen a döntőig. Csak azok versenyeznek egymással, akik egy mesternél vannak. Ez így nem OK. Ráadásul sokan esnek ki egyszerre, nincs könnyes össznépi búcsú az egy szem kiesőtől, mint máshol. Nem is ismerik egymást igazán a versenyzők. Az alap, hogy össze kellene őket költöztetni. Jó, a mesterségesen gerjesztett "egymásba szeretett a két versenyző" típusú bulvárkamu nem hiányzik semminek, de sokkal érdekesebb volna, ha lenne köztük valami interakció. Énekeltetnének velük közösen dalokat, duetteket vagy mit bánom én. Még azt is mesterenként változik, hogy mi az adott este, adott hét témája. Persze az lehetne valami zenei téma. (Az X szerkesztőinek segítek: a 007-es az nem egy zenei téma.)

Caramel szerepe elég ellentmondásos. Arról beszél, hogy csak a hang számít, stb, miközben sokszor nem ezalapján dönt. A vitnámi srácnál kb minden harmadik, negyedik ember jobban énekel, a Karai Anna Bokor Mariann párbaj végeredménye meg sehogyan sem tudható be annak, hogy szakmai alapon döntött...

Malek Andi beszélt arról Veres Móni The greatest of love előadása kapcsán, hogy milyen fontos önmagunk elfogadása, de azokból a sértődős durcákból, amiket levágott nem éppen az asszertivitása jött le. Ha a stáb szerint Malek profi volt (valahol valaki közülük ezt nyilatkozta róla) akkor a stáb nem tudja, mit jelent a profizmus. Így egy amatőr viselkedik a kamerák előtt.

Se valóságshow íze nem volt a műsornak (pedig egy igazi valóságshow tényleg jó tud lenni, de arra max a Viasatosok képesek itt Mo-on) se a profizmus nem sütött át.

Amatőr szakácsoknak való tehetségkutató mikor lesz Magyarországon?
Azt bírta mondani az MTVA sajtófőnöke a Borsnak, hogy minden pénzt megér az Eurovíziós Dalfesztivál. A hibátlan érvelés szerint mivel az idén Malmőben megrendezésre kerülő eseménynek 160 millió nézője lesz, ezért "nem is kell ennél jobb országimázs. Mindent pénzt megér az…..
CSÉ 2013.01.15 18:23:42
@Mahaboul:

Igaz. Ha mindenki úgy gondolkodna, mint én, valószínűleg nem lenne verseny.

A lányok jórésze sem azért sminkel, hogy tetszen a fiúknak. Egymással versenyeznek. Pont, mint a sportolók.

Ha az emberek nem élnének még mindig abban a tévhitben, hogy a nívókülönbségek képesek őket boldoggá tenni, akkor sokkal élhetőbb világban élnénk, de ez már régen OFF TOPIC.
CSÉ 2013.01.15 22:45:44
@Mahaboul: Engem nem a kommunizmusra emlékeztetne, hanem Kazohiniára.

:) Nem akarok veled véleményversenyt indítani. Attól még, hogy nem értünk egyet még mind a ketten OKÉ-k lehetünk.

Tudom, a szex, a párválasztás, a gének meg az evolúció. Ismerem a tipikus biológiai érveket.

Mindet meg tudnám ingatni (megdönteni azért nem biztos), de nagyon off topic.
CSÉ 2013.01.16 15:59:10
@Mahaboul: Én azt hittem beszélgetünk. :) Ja. Nem ragaszkodom a folytatáshoz. Szia!
Úgy látszik, az ügynökségek kifogyhatatlanok az ötletekből, ha a dohányosok sokkolásáról van szó. Még a múlt év végén debütált az angol egészségügyi szervezet filmje, amelyben az elszívott cigarettára, slukkról-slukkra kinövő daganattal sokkolták sikeresen a…..
Régen az Android egyenlő volt a meg nem értett mobilosok fellegvárával, kevés, de kimondottan értelmes és mondhatni tehetős, de bizonyára művelt és tájékozott ember használta, de így 2012-re a népszerűségének és a már olcsón is megvehető Androidos beugró szintű telefonoknak…..
Varánusz Az Orbán bukás receptje 2012.12.14 06:29:19
Itthon egymásba érnek a diáktüntetések, a Fidesz kárderosztálya olyan zilált, mint pitypang mező tornádó idején, a gyengébb idegzetű igazhitűek ordítva verik az asztalt, van középiskola az országban, ahol szerintük már csak a Jóisten és az ima segíthet, és a hangulaton…..
CSÉ 2012.12.14 12:08:14
Talán csak az az egy hihetetlen van az egészben, hogy mindösszesen csak 80% a regisztráció elutasítottsága. Erőből nem lehet kormányozni. Gyurcsánynak sem ment, Orbánnak sem megy, kétharmaddal sem megy.
Gyurcsány is kapott egy esélyt a választóktól, de csak visszaélni tudott vele. Orbán éppen ezért kaphatott még nagyobb felhatalmazást, de ő még durvábban visszaélt vele.

Bajnaiék kiszolgáltatnák az országot a nemzetközi nagytőkének, különben is egy libatolvaj. Hiteltelen a pislogásával együtt. :)

Maradt egyik alternatívának a Jobbik. Tökéletes választás, ha hiszterizálni akarjuk a magyar közéletet és el akarjuk téríteni a közbeszédet a valódi problémák megtárgyalásától.

A másik altrnatíva az LMP. Ők még ma sem nagyon tudják, mivel hányadán állnak. A saját pártjuk irányítása sem megy nekik könnyen.

Azt kívánom, hogy tényleg fogjon össze a magát demokratikusnak nevező ellenzék. Nyerjenek kétharmadot. Fogadják el az új alkotmányt és írjanak ki új választásokat. Addigra talán Orbánnak is lapulevelet kötnek párttársai a talpára.

Megmondom én mi a bajok forrása. Az, hogy az emberek 99,9%-a, beleértve a politikusokat és a választóikat is, viselkedészavarosak. A politikába meg csak a viselkedészavar minősített eseteivel bírók, az asszertív viselkedészavarosok juthatnak. Kontraszelektív a dolog.

Olyan korban élünk, amikor már a gépeket gyártó automatákat is automaták gyártják, mi mégis szenvedésben és küzdelemben élünk. A normális élet útjában a saját és a mások viselkedészavara áll. Igaz, hogy a másokéi is, node milyen jogon várjátok el, hogy a politikusok legyenek másmilyenek, ha ti magatok is képtelen vagytok a bevett életstratégiátokon változtatni? Hiába acsarkodtok mások ellen, ti magatok ugyanolyan vakon élitek az életeteket és cselekedtek, mint ők.

El lehet és el is kell küldeni Orbán Viktort is, de végső soron csak a színészeket cseréljük le, a darab ugyanaz marad.
Olvasói összefoglaló az erősödő kultúrharcról:A parlamenti zsidózás médialeple alatt a Fidesz beteljesíteni látszik az utolsó debreczenijózsefi víziókat is: az új választási törvénnyel keresztülvitték a választási regisztrációt, a kultúrában pedig…..
Gondolom, nemcsak nekem unalmas a hétfői Gyöngyösi-beszédet követő hiszti, mely valami olyasmiről szól, hogy rekesszük ki azokat, akik megpróbálnak kirekeszteni bennünket azért, mert mi kirekesztjük őket a mi kirekesztésünkért (és lehet folytatni...). A beszédről nincs mit…..
Megvan az Egyesült Királyság jegybankjának új elnöke: Mark Carney személyében kanadai kormányzója lesz jövő nyártól a brit jegybanknak - jelentette be hétfőn Londonban George Osborne brit pénzügyminiszter. A Bank of England jelenlegi kormányzója, Sir Mervyn King júniusban…..
Nahát, mindkét tehetségkutatóval kapcsolatban felmerült a bunda lehetősége, csak azon lehet csodálkozni (már ha) hogy ilyen későn. A Blikk a The Voice, a Bors az X-Faktor esetében lötyögteti a szaros bilit lelkesen. A The Voice első párbajköréből kieső Bokor Marianna már a…..
Subba Síntisztító a Bartókon 2012.11.16 14:34:11
Egy szál atlétában, egy alsógatyában vödörrel négykézláb mossa a villamos sineket a fickó a Bartókon. Leírtam, mret nem hiszem el. EZ VAN!! ..
Kapanyél Mogyorós pele 2012.10.16 09:00:00
Pelékkel viszonylag ritkán találkozhatunk, hiszen igen kis termetűek, ráadásul éjszakai életet élő rágcsálók. Hazánkban három (egyes források szerint négy) fajuk fordul elő: a nagy pele (Myoxus glis), az erdei pele (Dryomys nitedula), valamint a mogyorós pele (Muscardinus…..
A luxustelefonok érdekes színfoltot alkotnak a mobilpiacon. Kiváló alapanyagok, elegáns dizájn jellemzi őket, ám kortársaiktól a funkciókat és az operációs rendszert illetően általában jelentős elmaradásban vannak. Luxustelefónia terén talán a Nokia önálló…..
A váratlan hidegfront, és főleg a szélvihar, zárt térbe kényszerített mindenkit, így az ellenzéki politikusokat is. Nagy szerencsénkre nem ugyanabba a zárt térbe. Na és mire gondol az ember zárt térben? Hát persze, hogy arra. Két friss, pompás példa, egy ártatlan és egy…..
A mostani időszakban indul a dió szezonja, a piacokon, üzletekben már lehet vásárolni a friss termést. Sajnos azonban a hírek szerint jelentős áremelkedés várható diófronton, az idei fagyok, majd a később tomboló aszály hatással van/lesz az árakra, jelenleg a dióbél…..
Szóval az történt, hogy az Acer múlt csütörtökre tervezte bemutatni Kínában az ottani belső piacra szánt legújabb telefonját, a CloudMobile A800-at, melyen a legnagyobb kínai online kereskedelmi csoport, az  Alibaba által kifejlesztett felhőalapú operációs rendszer, az Aliyun…..
Több, mint két esztendeje utazom rendszeresen a MÁV-al. Nem szeretném sem a járatot, sem a gyakoriságot, sem a nevemet megadni. Mondjuk azt, hogy Ibolyának hívnak és egy vidéki városból utazom, mégpedig úgy, hogy normál személyvonatot és IC-t is használok.Összességében…..