Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tanár52

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bizottság elnöke közölte: ha Kelet-Európa nem áll be a sorba, többséggel döntenek az állandó kvótarendszerről; Franciaország megismételte, hogy a visegrádiak búcsút inthetnek az uniós támogatások egy részének, ha nem szolidárisak; Ausztriának nem kellene közelednie szutykos, keleti, utcagyerek…..
A visszaküldött levelek, amelyekből messze nincs annyi, amennyit a kormány hazudik, majd mennek csendben a zúzdába...
Ha lehet hinni Tarjányi Péternek, akkor Lattmann Tamás helyére egyszerűen bejelentkezett Botka László miniszterelnök-jelöltnek, az MSZP pedig az utolsó pillanatban, az ellenzék megegyezése előtt visszatáncolt, felborítva mindent...
Pedig minden követ megmozgattak érte...
Kövezzenek meg érte, de várható volt, hogy valamelyik politikusnál elszakad a cérna a közvéleménykutatásokkal kapcsolatban. Közeledik a választás, fokozódik az indulat. Nem elegáns egy efféle munkával foglalkozó céget gyakorlatilag lehazugozni.  Magam sem gondolom…..
Mikor adja át a rezidenciát? - kérdezte az RTL Klub híradójának riportere a Parlament liftjébe éppen beszálló Schmitt Pált. A bukott köztársasági elnök ennyit mondott: "Még most, a héten" - majd beszállt a liftbe. Mielőtt azonban az ajtó becsukódott volna, - gyors…..
Nem számolok azzal első gondolataimban, hogy Orbán Viktor 2014 előtt megbukik. Bár ahogy Európa döntött Papandreu és Berlusconi sorsáról, dönthet Orbánéról is. Jelenleg azonban még erős a parlamenti kétharmad és túlságosan megosztott az ellenzék. Már csak azért sem…..