Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hotten totta

0 bejegyzést írt és 224 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap estére sikerült annyira lefáradnom, hogy majdnem elaludtam a színházban. Fent voltunk a karzaton, és a hangosító rohadt lámpája tartott csak ébren. Eddig mindig beszoptam a színházasdit. Szerintem köze sincs a kultúrához annak, hogy nálam alkoholistább színészek…..
hotten totta 2009.11.19 22:04:11
@BigGeorge: @Bogi24:
Buzulás Zalán blogján? Na ne!:-)
Mint az közismert(?) nemrég Zánkán tartottak egy világméretű baloldali heppeninget. Rögtön utána volt is nagy balhé a zenekari felkérések körül. De az igazi érdekesség eddig nem került napvilágra: az összeröffenés szervezői meglehetősen furcsán gondolnak más kultúrákra…..
hotten totta 2009.07.23 10:43:22
@Vérszegény éjszakai dúvad:
Szerintem a teljes angol szöveg korrekt. Végülis felelőtlen állatkodás bármilyen ifi bulin előfordulhat politikai elkötelezettség nélkül is, lásd a mi gólyatáboraink egy részén az ereszdelahalyam során összeálló spontán laokón csoportok, ami persze, ha kölcsönösen önkéntes, legfeljebb más ingerküszöbét sértheti.Talán az nem sikeredett igazán PC-re, hogy a különböző kultúrköröket nevesítették. Sajnos a mi kultúrkörünkben is akad néhány olyan egyed akinek nem világos, hogy az ilyen helyzetekben a Nem az egyértelműen Nem.
Marci nem szerette volna, ha a UPC az új akcióiról bármilyen módon is értesíti őt, így a szerződés megkötésénél erről írásos nyilatkozatot adott. A UPC két hónapig bírta, majd pofátlanul bepróbálkozott, magasról tojva ügyfele kérésére. Idézet az ÁSZF-ből:…..
Köbcenti - Egy kis viszki, egy kis Koka Kóla [mp3] Ontom, ontom, ontom a sok gondom. A diszkóban mindet megoldom. Mit fogyasszak mit igyak a búra? ...egy szép kislány a fülembe súgja: Egy kis viszki, egy kis kóka kóla, itt táncol a sok lány a diszkóba. Oda megyek felkérem egy táncra,…..
 Az „Így blogoltok ti!” pályázat győztes pályaműve A hivatal, a minisztérium, valamint az Európa Parlament Gustavus Spirythus Tsigahauss emlékbizottsága, illetve a Nolik Antal Kiemelten Hasznos Közalapítvány közösen blog imitátor pályázatot írt ki. A nyílt…..
hotten totta 2009.06.16 09:52:59
@Tsabi:
Helyes! ISO nélküli emberszabásúaknak nincs helye bolygónkon! De a megtévesztően hasonló avatárjaink mennyire ISO-szerűek?:-)
hotten totta 2009.06.16 10:32:47
@Tsabi:
hhu, ez nagyon dögös, inkább csinálj nekem is ilyet. Szivatlak & kihasznállak, ez elég ISO-szerű:-)
mp135 két történetet is küldött nekünk, ma az elsőt olvashatjátok. Ja és ma 15 éve vették ki a mandulámat :).Szia Despota,pefki írta a mai (06.14.) ügyvédjelöltes poszthoz, hogy kétkezi munkásokról nem esik szó, szívesen olvasna tőlük/róluk is.Bár magam nem kékgalléros…..
hotten totta 2009.06.16 09:49:25
@The Green Manalishi:
@mp135:
Távolról sem vagyok annyira képben a tárgyban mint ti, de én ismerek egy komolyabb nyomda tulajt, akivel a posztbéli "jómunkásember" sajnos nem kerülhetett kapcsolatba.

Summa-summáról attól a pasitól normálisabb munkavállalót talán még életemben nem láttam (nem rokon, nem haver, megrendelői kapcsolatba kerültem a nyomdájával). Arról melósa rossz szót még nem mondott, és egy totálisan sztárallűrmentes pasa, akinek a nyomdája az élete. Többszöri telefonos egyeztetés után, amikor először megláttam élőben el sem hittem, hogy ő az, mert a szakadt kis jambósapkájával úgy festett mint egy uccsó segédmunkás.

Elnézést az OFF-ért "jómunkásemberrel" pedig együtt érzek, mert nagyon szomorú ha az egykor munkásarisztokráciának tartott nyomdászoknak is sok helyett pusztán ennyi a presztízse.
 "Magyar vagyok és turista, tehát lopok"Vadonatúj világútlevelére büszke polgártársunk a rendszerváltás környékénTask force meeting. Do not disturb! - állt a kis műmárvány-műanyag aranyszegélyes táblán, ami a Nagyfőnök párnázott ajtaján, a kilincsen…..
 + szolgálati közlemény, a Guszti üzeni, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel az éticsiga átvevö helyekröl az Éticsiga Terméktanácsnál tessék szíves lenni érdeklődni, telefonszám : (28) 421-922. Ja, és tessék szíves lenni sietni, mert június 15-ig van…..
hotten totta 2009.06.05 09:13:18
hotten totta 2009.06.05 12:10:26
@champ76:
:-))))
London már nem bírja nagyobb beruházások nélkül tartani a kerékpárforgalom növekedését. A legújabb statisztikák alapján egyetlen év alatt majdnem 10 százalékot ugrott, és ezzel 545 ezerre emelkedett a naponta lebonyolított kerékpáros utak száma. A London Transport…..
hotten totta 2009.06.04 14:59:39
@Rav Antal:
Kedves Antal,

Kérlek ne idegesítsd fel magad antibringán, hidd el nem éri meg.

Vannak ilyen mások bosszantásán élvezkedő kommentelők. Talán egyszer ő is megvilágosodik, hogy a városi kerékpározás hasznos és egyben élvezetes foglalatosság és nem a kákán kellene csomót keresnie.

Kedves antibringa. Igen sajnos nyilván van néhány idióta, baromarcú, kiskorú okapikkal közösülő kerékpáros, ugyanúgy ilyen kommentelő is akad, ezért még véleményem szerint nem kellene feltéátlenül kerékpározás ellenes blogot indítani.

Persze hál' istennek szólásszabadság van,, ha neked jól esik, ír arról, a következő fejlesztésed meg az lesz, hogy megszerezed Borost és Bochkort fő támogatónak a killthebiker c blogodhoz?

A háttérben valószínűleg az áll, hogy elégesetlen az életével, frusztrált és kisebbrendűségi komplexusok gyötrik.

További szép napot.
hotten totta 2009.06.04 18:14:40
@Rav Antal:
A miénk egy szélsőségesen toleráns blog, amit bárki olvashat és bárki kommentelhet.
Kivettem egy kis szabit, hogy az idegeim visszanyerjék rugalmasságukat, és meglátogattam a maradék családot a Vajdaságban. Édesapám bevitt délelőtt Szabadkára, hogy társa legyek az ügyintézésben, és igencsak megbántam, hogy hűséges kamerámat otthon hagytam. Mostanság ballagnak…..
Írt nekem a közelmúltban egy budapesti szerb újságíró, Dragan Jakovljevics. Jól le is szidott, amiért Szerbiáról csak a rosszat mutatom. Érdekes, gondoltam ez egyszer én a kommentelők helyett, amikor itt annyian szokták rám a csetnik és/vagy szerbbérenc jelzőt aggatni, előkerül…..
Tiboru/Csurtus a blog.hu egyik legtermékenyebb összeesküvés-érzékeny had-és rendvédelmi utazó töribloggere, csak hogy megpróbáljuk összefoglalni 15 blogjának témáját. Tudja-e rólad a környezeted, hogy blogolsz? Mit szólnának a szüleid, családod ha kiderülne? A szomszédok…..
 Az 1. és 2. rész tartalmából: A Nagyfőnök kiküldte Samut, Gusztit és Günthert Bolíviába, hogy szabadítsák ki Tóásó Elődöt, mert ha egy bizonyos közbeszerzési eljárás részleteiről fecsegne, akkor sok köztiszteletben álló embernek esne bántódása. A bürokrata…..
hotten totta 2009.05.18 11:46:00
@bnct: ksz. majd a bolív 4-ben:-)
@Hepciás: ksz, fitt emberekkel kell ábkeménykedni.

@golyo1974: ksz. Tysonka nélkül nincs is igazi akció:-)
Az azért vicces, hogy Gréczy Zsolt, Gyurcsány Ferenc magyar hangja tényleg annyira buta, hogy teljesen nyíltan elárulja, amit egyébként minden épkézláb újságolvasó sok éve gyanít, hogy az összes nagy antirasszista tömegmegmozdulás és mozgalom valójában az MSZP Fidesz elleni…..
A légiközlekedés kockázatait (mindenféle statisztikai adatra támaszkodva) minimálisnak szokták nevezni; talán emiatt is kap hatalmas nyilvánosságot minden légikatasztrófa, na meg azért, mert – noha a repülőgépek lezuhanása tényleg ritka – , az ilyen balesetek után…..
hotten totta 2009.05.18 11:13:19
@Botfülű Suzan Boyle hasonmás:
Szuzi de kiokosodtál:-)
Szerintem bomba + UFO.
1996-ban a Naprendszerben még távolról se volt olyan elterjedt az USB port, mint a bombás képen. Valakik előrehozták.
"Azon gondolkoztam, Fiam, hogy jobb lett volna, ha otthon maradsz" - mondogatja apám néha, amikor túl sok a munka és túl kevés a pénz. Annyiszor mondta már, hogy én is elgondolkoztam ezen. Persze sokra nem jutottam. Honnan is tudhatnám? Csak azt tudom, hogy nem olyan rossz hely…..
Mindig mindenki kollaborál mindenkivel, úgyhogy nem meglepő, hogy ismét közös alkotás született, kivételesen olyan, ami nekem is tetszik. A Hermés és egy holland bicikli gyártó cég, a Batavus ült össze egy igazán trendi bicaj létrehozásához. Valódi fapapucsos forma,…..
hotten totta 2009.05.17 23:55:48
@Zsuuli:
Szerintem akkor már célszerűbb felújítatni egy hatvanas évekbeli göngyszemet. Árban az is ott áll meg.
Köztudott dolog, bár az oka ismeretlen, hogy Magyarországon a házhozszállító cégek képtelenek négy órás intervallumnál pontosabban belőni, hogy mikor fognak érkezni az áruval. De Ivett élménye még ehhez képest is megrendítő. Ma, pénteken fél négy és öt közé beszélte meg…..
hotten totta 2009.05.17 23:47:04
@Tsabi: de jó magának, én tudnék egy kis extra munkát:-)
Hollandia első hivatalos, táblával jelölt bicikliútját 1885 szeptemberében adták át Utrechtben. A még ma is használatban lévő útról készült fotó számos holland biciklis site-ot bejárt a napokban. A bicikliút-táblán olvasható felirat szerint az út az ANWB nevű szervezet…..
hotten totta 2009.05.13 10:15:16
@Hozzá Szóló: :-))))
és persze 75%-os kopássérülten.
Éreztél már egy koncert közben úgy, mintha a tested minden egyes hangjegyre rezonálna? Mintha a zenekar nem is a füledbe, de egyenesen a füleden, orrodon, szemeden, lábujjaidon és mellkasodon zenélne? Ha nem, akkor azonnal utazz Dortmundba, és ülj be a helyi filharmonikusok…..
hotten totta 2009.05.07 19:26:46
@a_tom: @freddo: @Dexter68:
Persze mindenki másképp éli át a zenehallgatást, de nekem nagyon tetszett és külön ütősnek tartottam, hogy a (szinte) pucérság és a testkontakt ellenére nem erotikus. Ne értétek 1/2-re, semmi bajom az erotikával a reklámokban (és másutt:-)) csak ebben pont a hiánya volt a "valamit másképp" különlegesség.
Lassan már csak szarni meg kajálni járok haza. Ameddig még van valami a hűtőmben… Tegnap ismét nála aludtunk, már amennyit sikerült. Kezd visszatérni a régi formájába. Ismét komolyan kikészít éjszakánként. Éjfél körül tartottunk egy kis szünetet, még…..
hotten totta 2009.05.07 18:36:58
Nagy hír lett Nagy Britanniában, hogy David Cameronnak egy éven belül másodszor is ellopták a biciklijét. Otthon, a háza kerítésen vágták le a láncról, pedig alig egy órát hagyta felügyelet nélkül.  Cameron ráadásul nem is a drága biciklikre szakosodott politikus. A…..
Kiefer, Kiefer, csak nem férsz a bőrödben, bazmeg. A 24 főszereplője ittas randalírozás miatt már lassan többször kerül címlapra, mint Amy Winehouse, pedig az a nő főállásban idióta. Történt ugyanis, hogy valami társasági eseményen, amire Kiefer is hivatalos volt, és ahol…..
hotten totta 2009.05.07 13:59:56
@Nari:
Azért a papa (mármint Kieferé és nem Gordoné, habár ki tudja? Donald a Király.
hotten totta 2009.05.07 16:32:26
@dimitrij:
Donald Sutherland bácsi buzi lenne? Na ne, egy világ omlik össze bennem ha igaz. Ráadásul a feleségem nagy kedvence.
1931. augusztus 8. - 2009.május 05. Rengeteg dolog belefér majdnem 78 évbe. Elfér benne egy második világháború, egy '56 és egy rendszerváltás. Megfér benne Fidesz, MSZP és még ki tudja kik. Sokaknak akár több házasság is, az én nagyapámnak ebből egy jutott. Egy csodálatos. Az…..