Regisztráció Blogot indítok
Adatok
minnifield űrhajós

0 bejegyzést írt és 272 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akciófigurák általában háromféle forrásból szoktak keletkezni. Népszerű filmek szereplőit szokták figuraként megcsinálni… rajzfilmekkel kombinálva szokták kiadni őket (néha persze előbb volt a figura, mint a rajzfilm) vagy pedig a népszerű képregények, könyvek szereplőit adták ki ilyen játék…..
minnifield űrhajós 2021.10.07 19:51:43
Az elmúlt hetekben, hónapokban összeszedtem nektek az eredeti trilógia legfontosabb főszereplőiből készült legrosszabb játékfigurákat, ám Luke, Han és Leia után még mindig egy kicsit hiányérzetem volt. Egyszerűen nem tehettem meg, hogy csak hármójukkal foglalkozok, amikor Chewbacca-ból is legalább…..
Nincs szükség hosszas fejtegetésre arról, 2020 mennyire elkente a showbiznisz husi kis pofáját. Az ipar minden egyes rétege kapott a jóból, még az olyan kívülálló banditák is, mint a Star Wars fan-filmesek szűk csoportja. Az elmúlt évekhez képest lényegesen kevesebb alkotás született, de amelyek…..
Az Entertainment Weekly közölte a Twin Peaks stábjának tagjairól készült legújabb stúdiófotókat. David Lynch kultuszsorozata az eredeti társszerzővel, Mark Frosttal készül, nemsokára folytatódik. A szereplők 25 év után térnek vissza, ez látszik is rajtuk. Sheryll Fenn egy kulisszavideóban azt…..
Magyarország kis ország, a képernyőképes arcok száma pedig még kisebb, ezért mindig is jellemző volt, hogy a nagy csatornák fontosabb arcai cserélődtek az RTL Klub és a TV2 között. Ősszel viszont egy egészen új fokozatát láthatjuk majd ennek a folyamatnak. Májustól két, hosszú évekig az RTL…..
minnifield űrhajós 2016.05.25 18:24:29
Az idei Media Hungary-n jelentették be, hogy a TV2 egész pályás letámadást indít a magyar kábeltévé piacon és 10 új csatornával hódítanak. Ezekből nyolcat jelentettek be, 2 meglepetés lesz majd. Bővebb részleteket nem lehet tudni, de a csatornák hamarosan elindulnak, a DTV News először hozta…..
minnifield űrhajós 2016.05.25 18:20:30
 - SPOILERMENTES -* Réges régen, egészen pontosan harminc év elteltével a Birodalom bukása után az annak romjain szerveződő Első Rend, míg a Lázadók örököseként az Ellenállás feszül egymásnak a hatalom megszerzéséért. Végre megint úgy tűnik, mintha a távoli galaxisban…..
minnifield űrhajós 2015.12.18 14:43:56
@fluffy75:

"a humor egyszerre tökös és bájos"
Szerintem sok helyen erőltetett. Han beszólása, hogy van-e szemétlezúzó, vagy hogy majd hatástalanítják a pajzsot a felszínről, ahogy máskor... könyörgöm, miért kellett az egész filmben utalgatni a 77-es verzióra még szóban is? Nem volt elég maga a sztori?

Nálatok nincs olyan a haverokkal, hogy valakivel történik valami, vagy valami vicces beszólás hangzik el, és évekkel később is felemlegetitek? Igazából az eredeti emléke már lassan elsikkad de a poén még mindig összekacsintásra, összenevetésre késztet titeket?
Ja, hogy ebben Charlize Theron mellett még Jessica Chastain és Emily Blunt is játszik? Lennénk a Vadász helyében, ez nem kérdés. Mikortól is adják? ..
minnifield űrhajós 2015.11.19 17:50:01
@Kovács Erzsébet:
Vagy egyszerűen csak hülyeség pont egy legendához hasonlítani. Mintha azt mondanánk, hogy Cseh László a maga olimpiai ezüstjével milyen szar úszó, hisz Mark Spitz annak idején 9-e nyert. Nímand.
Vin Diesel autók helyett most seprűkre veti rá magát, már ha a boszorkányok ebben a filmben azon közlekednek... Mindegy, a lényeg, hogy ez is szinkronizált természetesen, de ezen belül különösebb meglepetést nem tartogat. Szerintem a filmről magáról is ez lesz elmondható. A magyar…..
aeon flux kritika: dheepan (2015) 2015.10.10 21:29:54
 - SPOILERES! - A Srí Lanka-i polgárháború negyedszázados vérontás után 2009 májusában ért véget, amikor a tamil lázadók fegyverszünetet kértek a kormánytól. Jacquies Audiard harmadik filmje az egykori Tamil Tigris Dheepannak a harcok befejezése után, a külvárosi dzsungelben…..
minnifield űrhajós 2015.10.13 10:38:56
@totorohun: +1000
Nemrég az Elrabolva képernyőre vándorlásáról regéltünk, ezúttal pedig a Fox csatorna rendelt pilotot egy másik nagy sikerű akciófilm-szériából, igaz, ez csöppet öregebb már (ehhez a). Az azért valahol megnyugtató, hogy nem moziban folytatódnak/kezdődnek újra Riggs és…..
Hölgyeim és uraim, íme James Bond 24. mozgóképes bevetésének főcímdala! UPDATE: Bekerült a posztba a dal videoklipje. Mint minden kiváló 007-es kaland receptje, a Spectre sem nélkülözheti az állandó hozzávalókat. Persze ezek jellege a korszellemnek, még inkább…..
Bő egy hete megkezdődött a Gareth Edwards dirigálta Star Wars-spinoff forgatása Angliában, amiről az Elstree stúdió felett készült légi felvételek bejárták a világsajtót. A birodalmi rohamosztagosokról lőtt képeket közöljük a folytatásban, és a főszereplő lázadókról a…..
minnifield űrhajós 2015.08.18 07:11:23
@NorthopViggo:

szerintem a gyermeki naivitást magadban keresd, ne a filmekben. a szellemírtók 2, a szörnyecskék 2, a rambo 2, meg a terminator 2 után is várták a filmesek a pénzespostás érkezését, pedig az egy más kor volt. de szerintem 1933-ban, a king kong után is agyonütötték volna a stúdió fejeseit a filmesek, ha nem kapnak pénzt. hollywood egy filmgyár, kár még 100 év után is kiakadni azon, hogy pénzért dolgoznak emberek a gyárban.
minnifield űrhajós 2015.08.18 08:56:00
@NorthopViggo: na ezt mondom, várjuk már meg, amíg bemutatják a filmeket. addig felesleges elvenni mások kedvét, ÉS A SAJÁT(!!!) kedvedet.

aztán ha szar lesz, majd sározzuk.
A Bors infói szerint a másfél hete robogójával óriásit bukó Rékasi Károly már lábra állt, igaz csak járókerettel, de ezek szerint a felépülése gyorsabb lesz, mint gondolták. A színész állapotáról egyik kollégája számolt be a lapnak, ezek szerint Rékasi gyógytornász…..
minnifield űrhajós 2015.07.10 11:00:59
@mrperfect:

nagypapám 70+ évesen törte el a combcsontját, megműtötték, csavarok bele meg protézis, 2 nap múlva kiengedték. ágyeszbugyesz.
A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Lego-kaland rendezőpárosa, Christopher Miller és Phil Lord íróként és rendezőként is jegyzi majd az egyik önálló Star Wars-antológiamozit. Ez már így is szipi-szuper, de a szaklap további értesülései még erre is rátesznek a…..
minnifield űrhajós 2015.07.08 11:26:02
matthew davis
tinyurl.hu/TwXU/

vagy anthony ingruber
tinyurl.hu/OXO4/

nekem bejönne.

kasdanék meg nagy pirospont.
Igen valószínűnek látszott, hogy a Jurassic World uralma megszakad az amerikai mozikban ezen a hétvégén, ám hiába érkezett egy 200 milliós sikerkomédia folytatása a Ted 2. képében, s hiába vette át csütörtökre-péntekre a vezetést az Agymanók, a dinoszauruszok ezúttal nem…..
minnifield űrhajós 2015.06.29 19:33:16
@REMY:

"Ennek örömére remélem a Terminator zakózik egy kurvanagyot! :) "

Ez így olyan, mintha elmennél egy meccsre, hogy hátha szar lesz, egy festő kiállítására, hogy reméled szar képeket csinál, vagy elmennél a gyerekeddel kirándulni, és várnád, hogy szar idő legyen?
Túl nagy őrültségeket nem várhattunk a Mad Max: A harag útja kapcsán, már ami a magyar prezentálást illeti, bár az, hogy feliratos vetítés is lesz a filmből, súrolja a határt. Sőt, akad még más is... Tom Hardy – Király Attila. Aki csak a múlt hónapban jegyezte meg…..
minnifield űrhajós 2015.05.19 18:15:31
@csgergo:

a szinkronnál épp ezért nem zavar annyira, mivel ott meg nem hallod. engem a rossz felirat (pláne a helyesírási hibás)sokkal jobban zavar, mint a rossz szinkron.
minnifield űrhajós 2015.05.19 18:57:30
@Németh Barna:

ez nem a választásról szól, hogy egyik a jobb vagy a másik, hanem az előnyökről és hátrányokról. nem azt írtam, hogy szinkronosan jobb, hanem ha szinkronosan nézel valamit, ordas nagy hülyeségnek kell lennie, hogy észrevegyél egy fordítási hibát, hisz csak tátogást látsz. a feliratnál is lehet hibázni, nem attól minőségibb a fordítás, hogy írva vagyon a szöveg vagy beszélve.
HBO-trailerek harmadik felvonás, amellyel végképp bebizonyosodott, hogy június 21-e egy bitang jó nap lesz. Először is ugye debütál a True Detective második évada, aztán jön a Tim Robbins és Jack Black nevével fémjelzett politikai szatíra (The Brink). De ezzel még mindig nincs…..
Nem csak az első Bond-anyagok futottak be, hanem egy másik kémtörténet első előzetese is megérkezett. A hatvanas években futott kultikus kémsorozatból Guy Ritchie forgatott mozifilmet, amelyben egy amerikai ügynöknek (Henry Cavill) kell szövetségre lépnie orosz kollégájával (Armie…..
minnifield űrhajós 2015.02.12 18:50:48
@TomPowell25:

ezt nem is tudtam, hogy ő volt az egyik esélyes. minap épp arra gondoltam, hogy craig után megfelelne bondnak.
minnifield űrhajós 2015.02.13 18:56:20
@TomPowell25:
férfiként mondom, hogy ha nő lennék, szívesebben mondanám cavillnek, hogy "oh, james", mint craignek :)
Ugyan az 1982-es eredeti rendezői posztján Tobe Hooper neve díszeleg, de az a film minden ízében Spielbergé (aki elvileg "csak" a forgatókönyvet szállította, de a híresztelések szerint a megafont is gyakran kivette Hooper kezéből, hacsak nem épp a saját filmjét - az E.T.-t -…..
Miután a Disney sikeresen röppályára állította a Lucastól megvásárolt Star Wars-filmeket, figyelmét a Lucasfilm másik leghíresebb portékájára irányította, melyet 2013-ban vásárolt vissza a Paramounttól. Mióta az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága 2008-ban közel…..
minnifield űrhajós 2015.01.28 08:45:16
@Gunner:

"Pratt igazán szimpatikus arc (mondjuk pont nem a rémciki GotG miatt), de csak egyetlen egy Indiana Jones van, őt pedig Harrison Fordnak hívják."

imádom harrisont, meg indyt is, de ezen az alapon robin hood is csak egy van, errol flynn, ben hur is, herman rottger, meg hulk is, lou ferrigno.

na ne.
minnifield űrhajós 2015.01.28 14:23:11
@doggfather:
hömm...na jó, igaz :D
még jó, hogy nem darth vadert élesztik újra, azon menne a vita, ki a jobb? david prowse, james earl jones, sebastian shaw vagy hayden christensen? micsoda viták lennének...
aeon flux ultron birodalma 2015.01.26 13:00:00
Szép kis csapat gyűlt össze az új Empire címlapján, na de hol van Ultron? Ó, hát az előfizetői borítón, természetesen (lásd az "elolvasom" után!)...
minnifield űrhajós 2015.01.27 21:05:25