Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Midnite

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Salman Rushide beszállt a tévébizniszbe, és sorozatírásba fog, és ha már így alakult, úgy gondolta, egy interjúban megmondja a frankót korunk televíziózásáról is. Egy interjúban azt nyilatkozta, hogy a Drót jó volt, de végül is csak egy nyomozós sorozat, szóval nem érti a…..
 A hétvégén egy újabb vega ételt készítettem el, de ígérem a közeljövőben lesznek finomságok a húsimádóknak is. Az ötlet egy ismerősömtől származik. Sosem csináltam még Gazpacho-t, de szerintem elég jól sikerült. Kicsit kutakodtam, hogy pontosan hogy is készül, mi…..
Gondolom, mindenki emlékszik az osztálykirándulások utánozhatatlan hangulatára, a nap végére szivacsos masszává összeálló zsemlékre, az egynapos teára, a szabadságra, hogy kifekszel a fűbe, és nem is kell igazán mással foglalkozni. Na ezt akartam egy picit visszahozni, és…..
Hiába, bennragadtam a húsmentességbe, a néhány hónapja, épp a Dining Guide díjátadón megkezdett önkéntes böjtömet azóta is csak elvétve hagytam abba. Csaba persze szerintem komplett idiótának tart, ő továbbra sem mondana le a vérről és a különféle, izmokba töltött…..
Midnite 2011.03.10 11:16:51
A közelmúltban többször felmerült (mind a két női olvasónk kérte, és hát mikor máskor teljesítsük, mint ma, Bálint napján), hogy lehetne a pénteki/hétvégi rovatnak megfelelően játékfickó is néha a blog hasábjain, így (korántsem hagyományteremtő jelleggel) lássuk is az…..
A Redditen a minap közel 2000 kommentet ért meg ez a téma, szó se róla, magas labda videojátékok címeit ráhúzni az ember szexuális életére, akár önironikusan (Alone in the Dark? Unreal? Dead Space?), akár nagyotmondásra kihegyezve (Force Unleashed? Shadow of the Colossus? Heavenly…..
Midnite 2011.01.31 15:18:12
Bateman visszatér! Távolmaradása is igazolt, hiszen elindította Geek Life nevű új blogját, ahol – nem meglepő módon – a legózásaival is foglalkozik. Ez van barátaim, valahol mind geekek vagyunk. Mai végigjátszása kétszeresen is különleges: Bateman első Star Wars…..
Midnite 2010.12.12 11:01:36
Emlékeztek még a Space Invaders-panoptikumra? Valami hasonlót találtam ma a szélesnagy világszőttesen, csak a Pac-Man szellemeivel. Az idén harmincéves játék négy szellemének neve Blinky, Pinky, Inky és Clyde, ők láthatók a bal felső sarokban. A többit tessék kitalálni, kettőt…..
Midnite 2010.07.08 10:39:32
A How I Met Your Mother (magyarul azt hiszem Így jártam anyátokkal címmel fut) című sorozat szívtipró sztárját, Barney Stinson-t megtestesítő Neil Patrick Harris-ről készült egy fotósorozat, mely az Esquire magazin májusi számában látható. A fotós Matthias Vriens-McGrath volt.…..
Öveket kérjük becsatolni a Love or Hate rovat perceken belül elindul!Utazásunkat 2010-es téli Cipővel nyitjuk és cipővel zárjuk, és a kettő között útba ejtünk egy fürdőruhát is. Döljenek hátra és élvezzék az utazást!Az alattunk jobbra látható Alexander Wang 2010-es…..
Nézzünk néhányat a világ legdrágább módosított Apple laptopjai közül. Elsőként itt egy 2007-es arany Macbook Pro. Természetesen 24 karátos aranyból van, a logót Swarovski kristályokkal rakták ki, majd adtak neki egy '80-as évekből származó, igazán béna nevet: Powermax…..
Gondolom, nem árulok el nagy titkot azzal, ha elmondom, hogy néha Jakabbal és a többiekkel szoktunk olyasmin agyalni, hogy mivel lehetne feldobni a blogot - mert ugye milyen könnyű má' a dolgunk, a drága olvasók ontják a leveleket, mi meg csak annyit teszünk, hogy szépen kipakoljuk őket…..
Volt már szó az Urbanistán különös extra szolgáltatásokról (például eladó ház mellé járó ajándék Suzuki Splashről), meg szexről is, de, hogy a kettőt összekapcsolják, arra még nem volt példa. Persze lehet hogy itt sem az a téma, hanem gyerekkereskedelem? Döntse el mindenki…..
Félrefordítások Hűha! 2010.04.10 16:59:00
Ismét egy véleményes következik the_davertől, egy majdani kollégától. Ez az első levelem, ami vicces, ha figyelembe vesszük, hogy fordítói pályán akarok továbbmenni... Ráadásul egy olyan dologról írok, ami engem most már nagyon idegesít. Bocs, ha már szerepelt. Arról van…..
A mai citromdíjat egy Stella McCartney által tervezett retikülnek ítélem oda. Nem is kívánom hosszassan ecsetelni az okokat, mert azok lennének bőven. Már ha csak a táska külsejét  és az árát összevetem szédülni kezdek: 1.738€ (közel 500.000 Ft)! Egy látszólag…..
Midnite 2010.04.06 16:28:42
Style & Budapest Timi, 30 2010.04.01 20:01:00
Timi gyönyörű nagyestélyiket, báliruhákat és menyasszonyi ruhákat tervez, a honlapját itt találjátok:  http://myrdinfashion.com/Fotó: Kirschner Anna ( http://annakirschner.com/ ) BODY { MARGIN: 8px } .LW-yrriRe { FONT: x-small arial }garbó: Káprázatkabát:…..
Nem Ted Bundyról vagy Csikatilo elvtársról lesz szó a posztban, hanem azokról a színészekről, akiket többek között a Screenjunkies nevű oldal csak TV Cancerként (sorozatpestis, copyright by Sorozatjunkie) emleget, mert amihez hozzányúlnak, az az esetek kilencven százalékában gyors…..
Az i-D magazin tavaszi számához három címlap készült, melyeken Freja Beha Erichsen, Sasha Pivovarova és Natalia Vodianova láthatóak. Az első kettőt Emma Summerton, az utolsót pedig Paolo Roversi készítette. Nekem mindhárom nagyon tetszik. Nektek melyik a kedvencetek? Ne felejtsetek el…..
A Hermina Baut szórakoztató hirdetései miatt szeretjük az Urbanistán és a Homáron egyaránt, de amit Gabi talált, az valami egészen különleges gyöngyszem. Már az új piacra lépés is meglepő az ingatlanfejlesztő cégtől, de a stílus az egészen magával ragadó:   Farkasréti…..
Az embernek állítólag napi 17 érintésre van szüksége ahhoz, hogy komfortosan érezze magát a bőrében. Ha ezt nem is biztosítja számunkra az Alberto Mantilla tervezésében készült fűszertartó kombináció, mindenesetre jótékonyan hathat kedélyállapotunkra és kedves kelléke…..
  A., újabban kedvenc olvasói posztjaim alkotója (Háromnevű ember, Pecás) ismét egy eddig kitárgyalatlan embertípust pécézett ki magának, akit a megszokott nyers stílusban tesz helyre. A fotós (férfi):   Egyszerűen a legtaszítóbb típusok egyike, maga a tapintatlanság…..
Midnite 2010.02.18 11:17:26
@quika: igazad van, elírtam :) de ezek szerint nem csak a 19. az jó!
De csak három hétre, mert Németh Kristófnak fáj a bokája. A szerepét erre az időre Karalyos Gábor színművész veszi át.Helyettesítés először fordul elő a sorozat történetében. Az RTL Klub közleménye ezt írja: "Nem végleges cseréről van szó, hanem a színházaknál is…..