Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KommentR

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hitelközvetítő cégek visszaéléseiről már számos cikk született, és nyilvánvaló volt, hogy a banktitkot sem kezelik szabályszerűen, de hogy az ügyfelek adatait is így kiadják, az már akár bűncselekménynek is tekinthető.Kedves Zugügyvéd! Egy számomra furcsa esettel…..
KommentR 2010.02.04 21:05:26
@Káposzta Benő: Ilyenek a szegény emberek. Kettőnél több nulla már összezavarja őket :D
Lehet szlovák rendszámmal autózni és Szlovákiában is adózni. Ügyesek vagytok.Adót nem akartok fizetni (ide), de az állam szolgáltatásai (ingyenes óvoda, iskola) jól jönnek.Nincs ezzel gond, csak akkor a gyerekeiteket inkább Szlovákiában járassátok óvodába és iskolába.Talán…..
Gulyásdemokrácia A messiásváró 2010.01.18 18:20:00
Az MSZP megnyerte a választást. Nem hitte el senki, először még ők sem, annyira ellentmondott minden várakozásnak. Aztán jött a népszerűségvesztés, a biztosnak elkönyvelt jobboldali győzelem, a szoci belharc, a ciklus közbeni miniszterelnök-váltás, és az MSZP újra megnyerte a…..
Itt unatkozom ket napja. És úgy néz ki, még egy napot fogok. Mégsincs gép holnap Garmsirbe. A ket faszi a New York Timestol, akikkel lejottem, mar elment, pedig viccesek voltak. Nagy hahotazas kozepette meseltek kulonbozo morbid haborus elmenyeiket. Lehet, hogy ezen a kepen idilinek tunik, de…..
KommentR 2010.01.17 19:52:27
@civ07: Részletkérdés... egy kutya.... :D
Nem kommentálnám tovább a képet, amit csatolok... - írta Szilárd, a fenti infógrafika beküldője. Én sem szaporítom a szót, aki még nem hallotta volna miről van szó, itt olvashat róla...
KommentR 2010.01.08 19:30:22
@szokratesz68:
Nem szeretnék személyeskedő vitába belemenni, de mégis honnan, melyik "tankönyvből" vagy melyik mester tanitásaiból veszed, hogy egy természetes kő burkolatnak nem szabad szabályosnak lenni? Leginkább az döbbentett meg, hogy szerinted ezeket a köveket vésővel és kalapáccsal faragják, mert a gépi megmunkálásuk túlzottan költséges lenne. Sajnálom, hogy ki kell ábránditsalak. Ezeket a köveket bizony géppel vágják vagy roppantják. Ennek ellenére valóban adódnak méretbeli különbségek, amiket viszont egy mubkájára igényes szakember könnyedén és eredményesen tud kompenzálni. Ugyanis nem bizza a "véletlenre" a dolgot, hanem vagy a kő egyik szélét vagy optikai középvonalát egy vizszintes egyenesre "kényszeriti", amitől a kész munka esztétikus és rendezett látványt mutat még az eltérő fugaszélességek ellenére is. A fenti képen NEM egy ilyen kivitelezés látható. Ez a munka valóban sz@r... Ha ezt én adtam volna ki a kezem alól (ami kizárt), elbújdosnék szégyenemben. A fugázással sok hibát valóban el lehet takarni, de mégiscsak magasabb szakmaiságot mutatna, ha már fugázatlanul is nyújtana a fal némi esztétikai élményt. Nem a reklám helye, de ha gondolod, tudok mutatni általunk csupán pár napja elkészült rusztikus burkolatot, ahol minden szabályosságot nélkülöző több mint száz éves téglából készült többtiz négyzetméteres felület is rendezett hatást mutat.
Az hasitasi kicikizésével viszont tényleg túllőtt a célon a kedves posztoló. Ha tud jobb módját annak, hogy egy hasonló munkát végző ember hol tartsa közterületen elérhető közelségben a telefonját például vagy a párezer forintját hova tegye biztonságosan úgy, hogy közben a legkevésbő zavarja a munkavégzésben, akkor szóljon! Egy jobb ötletre én is vevő vagyok!
Varánusz Osztályfillér 2009.12.02 12:00:00
 Mint egér a szilikonos flakon kupakját rág a téma, mely szerint az állampolgári jogok biztosa szerint tilos az osztálypénz szedése. Az ombudsman, akit mellesleg nem ártana menetrendszerűen seggberúgni és kirángatni irodájából a való világba. Érdekes módon , amint magas…..
KommentR 2009.12.02 17:34:57
Hála Istennek, hogy ti ilyen szerencsések vagytok... Már nem azért, mert gond nélkül kicsengetitek a háromszáz forintot. Hanem inkább azért irigykedem, hogy nálatok annyira ésszerűen és hasznosan költik el a befolyt összeget a tanitó nénik/bácsik. Sajnos, én nem dicsekedhetem ezzel. Az egyik gyermekemnél a suliban minden rendben zajlik. Néhányszáz forint nagyságrendű osztálypénzt szednek és valóban járnak is a gyerkücök erre-arra belőle. Ha év végén valami még maradt a kasszában, akkor egyszerűen elmennek belőle egy cukrászdába. Áldásom rájuk. De a másiknál... Egy nagyságrenddel nagyobb az osztálypénz. És a teteje mindennek, hogy mégsem jut belőle semmire. Ha kirándulni, vagy egy moziba elviszik a gyerkőcöket, annak az éppen aktuális költségét az utolsó fillérig újra bekérik. Az osztályfőnök évek óta nem számol el, hogy hova folyik a befizetett összeg. Ajándék az igazgatónak meg a néniknek-bácsiknak viszont ott is van nyakló nélkül. A hetedikeseknek szokás "elballagtatni" a nyolcadikos kollégákat. Mig ezt az egyik osztály megoldotta gyerekenként ezer forintból, addig a kisebb fiam "ominózus" osztályában ez ha jól emlékszem hétezerbe került. Na, ennyit az osztálypénz intézményéről. Egy kicsit vissza lehet fogni az indulatokat, mert előfordulhat, hogy nem mindenki barom és hülye és láncdohányos alkoholista, aki arra az arcátlan szemétségre mer vetemedni, hogy megpróbálja elszámoltatni a tanárnénibácsit...
Mert az RTL Klub mindent megtehet.Mert nem számít, hogy hónapok óta tudni lehet a magyar-portugál kezdési időpontját, most, egy héttel előtte esik le valakinek, hogy jé, ütközik a Barátok közttel. És mert nem lényeges még az sem, hogy ha most szombaton borul a papírforma, és…..
Birka nép Újra munkatáborok 2009.08.23 08:46:00
Tegnap a Munkahelyi terrorban azt írtam az egyik hozzászólásomban, hogy az ügynöki munkánál is van lejjebb.Günter Wallraff (akkor még nyugat)német újságíró a 80-as években - mikor már túl volt a portugál jobboldal puccsterveinek és a Springer-sajtó mocskos hírcsinálásának…..
http://www.hirtv.hu/kulfold/?article_hid=277509A HirTV hire szerint az olasz parlament elfogadta az Olasz Nemzeti Gárda felállítását.Az Olasz Nemzeti Gárda egy konkrét szervezet, amelyet az Olasz Szociális Mozgalom utódpárja vezetője Gaetano Saya alapított.Amikor a nácik…..
Rómeó és Júlia erkélyjelenete, kicsit másképp. Helyszín: Köztársaság téri MSZP székház erkélye. Szereplők: Rómeó szerepében Bajnai Gordon, Júlia szerepében Fodor Gábor. Ne tessék semmi rosszra gondolni.   Fodor Gábor Júlia: Ó, Rómeó, miért vagy te Rómeó? Tagadd…..
KommentR 2009.04.30 06:18:07
@keesan: Még mindig léteznek olyan emberek, akik próbálják megmagyarázni?! Ez az igazi katasztrófa ennek az országnak...
Most, hogy a zimbabwei dollár már nem hivatalos fizetőeszköze a dél-afrikai országnak, mindössze néhány dollárra és egy internet elérhetőséggel rendelkező számítógépre van szükségünk ahhoz, hogy néhány perc alatt több milliárd (zimbabwei) dolláros bankjegy(ek)re tegyünk…..
KommentR 2009.04.28 19:17:40
@ssjani: nekem van! :) Hoztam egy marékkal.
Gulyásdemokrácia Eduárdó 2009.04.20 21:05:49
Kedves nagyon bátor nemzeti radikálisok! Tessék szépen most jó alaposan átolvasgatni mindent erről a Rózsa-Flores gyerekről, aztán gondolkozni kicsit. Már ha mennek a latin betűk, de fogjuk rá, esetleg.Annyit, de annyit hallgattunk már titeket, hogy így meg kell dönteni a rendszert,…..