Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dionne

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagypéntek van, és erre az alkalomra tartogattam a nagy port kavart Our Lord&Saviour borítéktáska bemutatását. A kiegészítőt Jason Stalsein tervezte, piton (3265 dollár) és krokodilbőr (8695 dollár) változatokban kapható. Én nem akarok ítéletet mondani, a kérdés…..
Dionne 2010.04.02 16:20:47
OurFashion "Wear me" 2010.03.23 13:32:18
Tom Binns ékszertervező munkáit eddig is csodáltam, ezek után pedig valósággal imába fogom foglalnia nevét. A Disneynek tervezett Alíz kollekciójának minden darabja tökéletes, az első pici szivecskékből összéállított darab pedig annyira gyönyörű, hogy arra már szavak…..
Dionne 2010.03.24 13:07:38
1. Judith Leiber végre nem csak olyan táskákat tervezett, amelynek minden négyzetmilliméterén Swarovski kristályok vannak - a lent látható opálos felületű táskán csak néhány csillogó dísz fedezhető fel, és a hálivúdi glamúrt idéző hatást nem csak a külseje, hanem a…..
Dionne 2010.03.17 13:47:25
Mostanában élem a tinédzserként kimaradt rocker korszakomat - igen, bőrdzseki, napszemüveg, szegecses csizma és csak szürke-fekete szemfestés- így nagyon megtetszett a Gareth Pugh kifutóján látott manikűr.A modellek világosszürkére festett körmére láncdarabokat…..
Dionne 2010.03.16 10:45:16
Minden egyes alkalommal meglepődöm, Dakota Fanning fotói láttán, hogy már nem az a pici és cuki kislány. Persze most is helyes és tehetséges, de szerintem valami növekedésgyorsítót diktálhattak bele a szülei, mert egy pillanat alatt felnőtt. Ő megnőtt, Kristen Stewartot pedig…..
Többféleképpen tölthetjük a mai napot, így most 4 példán keresztül mutatjuk be, hogyan öltözz fel valentin napon.Az első a klasszikus "otthonmaradós" program. Amihez elengedhetetlen a kényelmes, de csinos pizsama, egy meleg mamusz, a legfinomabb forrócsoki, illatos gyertya…..
OurFashion OurFashion Bloggerek 2010.01.30 10:47:52
 Hát eljött az idő, hogy megmutassuk magunkat teljes valónkban! Hozzátennénk a szemünk tényleg ugyanolyan színű, ez nem photoshop :) Fotó: Sárosi Zoltán www.zoltansarosi.com Smink: Tégely Laura Haj: Czövek Lilla Köszönjük a közreműködőknek :) ! ..
Rihanna stílusa pár hónappal ezelőtt sokkal jobban tetszett nekem, mostanában valahogy több összeállítását érzem 'érdekesnek' mint trendinek. (Bár kap egy óriási pluszpontot azért, hogy simán visel pl. H&M és Topshop holmikat, nem csak tetőtől talpig dizájnercuccokban…..
A karácsonyban az általam imádott dekorálás, süti sütés, és ajándékozás mellett talán az álmodozás a legjobb dolog!Az OurFashion szerkesztői most pont ezt szeretnék kihasználni. Kaptok egy feladatot, miszerint válogassatok össze maximum 10 kívánságot és szerkesszétek össze…..
OurFashion A Nagy Smink Képriport 2009.10.19 22:12:00
MACMAC in Lillyland - a Lily Purlitzer kollekció (itt a szemhéjpúder és a bronzosító látható)Baroque Budoir - decembertől lesz elérhető.A karácsonyi kollekció - Mischief MakersMagic, Mirth & MischiefEstée LauderBobbi BrownHa csak egyetlen egy dolgot választhatnátok,melyiket…..
Dionne 2009.10.20 20:51:07
Van ebben valami fura, de mégis cool. Adott egy sima, fekete 'rock-chick' stílusú borítéktáska, amire Alexander McQueen rápakolt egy motoroskesztyűt, hogy megfeleljen a szezon 'biker trend'-jének. Az biztos, hogy feltűntűnést kelt, de 895 dolláros ára pedig kissé túlzó.A…..
Hogy miben is? Az vitathatatlan, hogy a nyolcvanas évekbe visszatekintő pillanatokban Miranda (konkrétan a haja) a legdurvább. Egyszerűen nem találok rá szavakat.A 'flashback' szerint Carrie inkább Madonna-klón, nem pedig egyedi stílussal rendelkező trendkiránynő. Charlotte pedig cuki…..
Közeleg a 25. londoni divathét és erre már mindenki lázasan készül. A Vogue is, és most éppen azt próbálja bebizonyítani, hogy London igenis a divat egyetlen fővárosa. Itt van 50 ok, miért imádjuk (vagy ők imádják) a londoni divatot: 1.       a…..
OurFashion Vadócból kisasszony 2009.07.29 11:44:00
Igen, Lily Allennek valóban teljes testi lelki átalakuláson kellett keresztülmennie, hogy a divatcsászár, Karl Lagerfeld fotózza. A tornacipős, arany fülbevalós, királylányruhás bevetésektől eljutott a nagyon nőcis külsőig, kérdés, hogy valóban ő komolyodott meg ennyire,…..
Sarah Jessica Parker mostanában nem stílusával kelti fel a világsajtó figyelmét,sokkal inkább béranya által kihordott ikreivel vált érdekessé a köz számára. A róla készült képek is családi jellegűek, már nem a stíluskirálynő szerepében tetszeleg. Ám az aktív családi…..
OurFashion LOVE táskák 2009.07.16 08:11:00
Igen, ez most nem eldöntendő kérdés, ez egy eldöntött tény. Ez a Christian Louboutin kézitáska annyira belopta magát a szívembe már első ránézésre, hogy szavazásra sem bocsájtom a kérdést. A szokásos gyönyörű kiscipős csatok mellett egy "karácsonyi masni" dobja…..
Eljött az a nyári időszak, amikor a divattal foglalkozó site-okon alig találni valami tartalmas hírt, miközben alig lehet eligazodni az oldalokon, mivel napi 10-15 új őszi-téli reklámplakátot tesznek ki a bloggerek. Én most nem fárasztalak ekkora mennyiséggel titeket, azonban két…..
OurFashion Szerelmeim... 2009.06.26 13:34:00
... na jó, ez kissé túlzás - legyen inkább az a cím, hogy ezek a táskák tetszettek legjobban nekem a héten.Ti melyiket kérnétek?Marc Jacobs Bruna - mintha a tenger hullámzása adott volna ihletet a táska színéhez és a bőrapplikációk mintájához. Gyönyörű darab, ha hirtelen…..
Dionne 2009.06.26 17:23:49
Még mindig dübörög a pasztell őrületem, és szerintem Fashionistáé is, sőt a fél divatvilágé. Pontosan ezért a napi kedvenc ma egy tökéletes pasztel összeállítás Kate Bosworth-től. Nagyon tetszik tetől talpig a megjelenés. Nagyon szép a kissé aranylóan csillogó peep-toe…..
Dionne 2009.06.06 11:40:39
@LuPuS: A férfiak is használhatják a pasztellt, csak okosan kell bánni vele. :) ugyh hajrá! :D
5/5 szeretem a jókislány stílust.
 Mivel ma gyereknap van, csak  egy rövid, bohókás poszt jut mára. Marc Jacobs szülinapi bulit rendezett párjának Lorenzónak. Természetesen a hírességek apraja nagyja is ott volt, beleértve Madonna új férjjelöltjét Jesust is, aki Lorenzo jó barátja. Mégis a buli…..
OurFashion Gucci Cruise 2010 2009.05.30 13:06:00
 Valahogy a Cruise kollekciók mindig nagyon tetszenek. Áradoztam a napokban az YSL darabokról, de a Gucci lookbook fotók elsöpörték az Yves Saint Laurent divatház képeit. Az összes darabot elfogadnám, főleg a kékeket és a fehéreket. Most kivételesen a modell lányt is jó…..
Dionne 2009.05.31 09:45:30
@betonpanda: Nekem sem tetszik a kék, valóban stra trek, de legalábbis ronda.. A többi viszont nagyon jóóó :) a cipők is, a ruhák is. és hordhatók! A lányok is szépek, minden jó :P Csak a hozzászólások hangnemén döbbentem meg.. öö Hol is vagyunk pontosan? :S
OurFashion Divatos művészet 2009.04.29 23:09:18
Kimiko Yoshida 1963-ban született Tokyóban, majd '95-ben elhagyta a kontitnenst, hogy Európába költözhessen. Onnantól kezdve nincs megállás, folyamatosan ontja a magáról készült képeket, melyek témája mindig változik. Valamikor egy törzs vagy kultúra szokásainak…..
Húsvét van, így ezek a képek, amelyeket a legendás David LaChapelle készített az iD magazinnak nagyon aktuálisak. Jézus karakterét és bibliai jelenteket mutat meg mai környezetbe helyezve, átértelmezve. Szerintem nagyon érdekes az ötlet, hiszen pl. a prostituált aki Jézus…..
Dionne 2009.04.13 13:48:36
@napisokk: Azért tudjuk ám, hogy miket szólunk be... Lehet, hogy Zsófee tán vallásos? Nem illendő megsérteni a vallást. Mellesleg a fotok nem rosszak, érdekesek szerintem, az utolsó vacsora különösen. :)
OurFashion Ami lemaradt 2009.04.06 23:36:26
Az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó. Tehát most hogy megint működik a Polyvore, összeállítottam Biancának egy utcai és egy elegánsabb viseletet a tavasz divatos árnyalataival. A márkák nagy része nem elérhető kis hazánkban, de akár inspirációként is tekinthettek rá,…..
Slava Zaitsev 2009-es őszi-téli kollekciója végre igazán az orosz kultúrát vette inspirációul. Láthattunk már ilyet nagy designer tervezőktől is, és mégis mindig azt éreztem, hogy valahogy csak a felszínen söprögetnek. Látszik hogy Slava pontosan tudja, mit jelent orosznak lenni.…..