Regisztráció Blogot indítok
Adatok
babu2000

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elhamarkodtuk az ünnepélyes választási átadóról szóló örömhírt, figyelmeztetett a Velencei tó környékén lakó olvasónk. A több mint 800 millió forintból megépített Dinnyés és Velence közötti kerékpárutat hétfőn adták át a helybelileg illetékes kormánypárti…..
Régen voltam ilyen nehéz helyzetben egy poszt felvezetésekor, hiszen mit is mondhatnék egy olyan levél elé, melyet Zoltántól kaptam, és melyben elbúcsúzik a külföldre költöző lányától? Talán csak a számomra legfontosabb gondolatot idézném: „ne feledd a lényeget: a haza…..
Sok utas panaszkodott a tengeri madarak hangjának hiányára, ezért a cég a következő hónapokban fejlesztéseket eszközöl - adta hírül az MTI. A terv szerint az utastájékoztató információs sáv alá lógatnak be majd fészkeket, amelyekben szerelvényenként egy-egy sterilizált…..
Sok panasz érkezik a közterület-felügyelőkre. Az túlzás, hogy nem lenne rájuk szükség, hiszen egy múltkori poszt és Garfield Cat mostani levele is arról szól, hogy nincs rend Rózsadomb aljában, lenne mit tenni. Sok érdekesség gyűlt itt össze, de vajon mi alapján döntötték el…..
Ha nem férsz be a kikötőbe, parkolj le a strand előtt!A kis Roman csak egy hajót akart. Akkorát, amekkora senki másnak nincs. Meg egy focicsapatot a Premier League-ben. Aztán eltelt bő 30 év és azon kapta magát, hogy már nem a homokozóban tologatja a Mihail Kutuzov miniatűr…..
 Zimány Linda vagy szereptévesztésben van, vagy pedig elfelejtette, hogy kicsoda é honnan is indult valójában. Velünk is hisztizett a Balaton Soundon, hogy nem akar interjút adni. De mivel egy közszereplő, éppen közszerepelt, a forgó kamerának nem lehetett ellenállni. Állítása…..
babu2000 2011.07.11 08:51:26
Ma van az a nap, amikor a GDP zuhanni kezd, ugyanis A Szerelő egy hosszas levélben taglalja, hogy is járt egy BMW-sel. A sztori meg van fűszerezve némi rendőrséggel, és egy csipetnyi magánéleti szállal is. Vigyázat, a levél egész hangulatos, kellemes időtöltést…..
babu2000 2011.03.30 09:32:48
A Star Wars sem maradhat ki a legújabb őrületből, gondolhatta George Lucas és megint bejelentette, hogy 3D-ben is kiadja a filmsorozatot. Az eddigiekkel szemben azonban most lehet, hogy komolyan is gondolja, legalábbis már dátumot is emlegetett. Tervei szerint 2012-től vetítenék a…..
Nem kizárt, hogy a Gyurcsány-kormány és az MSZP korábbi szóvivője, Budai Bernadett lesz a Neo FM új hírigazgatója – írja a csütörtöki Népszabadság. Budai Bernadett a lap kérdésére elismerte, hogy "puhatolózó beszélgetések" valóban voltak, de konkrét…..
babu2000 2010.09.09 13:14:12
A kerületi MSZP első emberének, polgármester-jelöltjének kellemetlen emlék marad hétfői ATV-s szereplése. A szerkesztő elsőként helytörténeti kérdéseket tett fel, amire a baloldali politikus csak kevés sikerrel tudott válaszolni. Így lett többek között a Kőbánya Mozi volt…..
babu2000 2010.09.03 11:44:10
Bárhol. És nem csak hogy megáll, de le is parkol és otthagyja az autóját, esetünkben a Lánchídon. Nem előtte, nem utána, rajta, az egyik sávban. Legrégebbi hidunk pedig nem arról híres, hogy túl sok sáv van rajta. LP ugyan fényképet nem mert készíteni, tartva attól, hogy aki…..
Régi spanunk, Ilka Gábor, aki annak idején sikertelenül próbálta megfejni a Milka-tehenet, ezúttal nem csokit akart gyártani. Egy rakás kisgyerekkel szórakozni indult a pécsi Vidámparkba, és végül is jól szórakozott, csak másként, mint előre képzelte. Reccsenő lánykafogak,…..
előszó by eric: Mielőtt zero elkezdené dícsérgetni Molnár Gyulát és csodálatos közhasznú munkásságát, álljon itt pár sor a vidéki cimboráknak arról, hogy mégis mi is az a Rio és, hogy mi miért járunk inkább ZP-be. 2001-et írtunk, mikor kipattant a remek szikra, hogy a…..
babu2000 2010.07.13 14:32:56
Addig oké, hogy most már tudjuk mire járja otthon Pedobear, de ettől a videótól igazán kellemetlenül érezzük magunkat.  ..
Az oké, hogy a sarokban ülő taplót Józsinak hívták, de az nem derült ki Humbino számára sem, hogy a kutasok haverjáról vagy esetleg egy kollégáról volt szó. A kút vásárolóit inzultáló Józsit mindenesetre a kutasok csak éppenhogy csitítgatták, amikor megfenyegette a fizető…..
Jöjjön egy péntek délutáni villámposzt! A délelőtti streetracen önégetős poszt kommentjei közé dobott be gomboc-artur egy linket. Kicsit utána néztem, kb. két éves és lehet, hogy csak én nem láttam még, de hogy csattanós és nagyon égő a vége, az biztos! ..
Tanárként és egykori egyetemistaként is sokat tapasztaltunk, de a legfissebb levélben leírt állapotok bizony még bennünket is megleptek. Az, hogy a diákok egyre eszetlenebbül, és egyre kényszeresebben nyúlnak az alkoholhoz (és örülhetünk, ha csak ahhoz), számunkra sem újdonság,…..
babu2000 2009.10.27 09:31:30
Nemzeti gyásznap van: Zámbó Árpyt mégse fogja megrázni az áram, és Tóth Gabit se dobálják meg paradicsommal. A Bors nemrégiben szellőztette meg, hogy a Tv2 tervezett, Ezek megőrültek című realityjének Liptai Claudia és Majka lenne a műsorvezetője, a műsor pedig amolyan tanyasi…..
Sokadjára ír nekünk A megértés nagykövete és ha ő ír, akkor lehet rá számítani, hogy valakiről vagy nyál, vagy vér fog folyni, mert a szelíd, törékeny női test egy sakált takar, aki általában autót vezetve teszi helyre a többi közlekedőt. Ezúttal viszont ő volt a kisebb,…..
Ezúttal az állami vasúttársaságnál talált több tízmilliós végkielégítésekre a sajtó, amit a MÁV többnyire el is ismert. Hónig Péter közlekedési miniszter belső vizsgálatot rendel el. Szamos Alfonz pályavasúti főigazgató 38 évi munkaviszony után összesen 87 millió,…..
7700-ból több mint 4800 kilométeren kérdéses a vasúti közlekedés. A közlekedési minisztérium a tervek szerint ezeken a vonalakon jövőre nem rendel meg vonatközlekedést, a régiók dönthetnek arról, hogy hová, mi, mikor közlekedjen. A szakminiszter hétfőn a Parlamentben azt…..
Tavaly sokfelé jártam az országban vonattal. Az ablakon bámészkodva láttam több tucat szép és kevésbé szép állomást, megállóhelyet. Olvasónk Káptalanfüreden találkozott egy lepusztult váróval, melyet a fiatalok rendbetettek, „kifestettek”. Persze ez a hatóságoknak…..
A nyakkendőtlenített, a fogyókúrázó, és ezentúl másképp politizáló Vágó István cirka másfél év után tért vissza a képernyőre, ennyi ideig dekkolt parkolópályán, de legalább keményen fizettek neki a parkolásért, állagmegóvás és persze bársonyborítású…..
α-tól ω-ig Modellből filmsztár 2009.08.14 11:55:00
A Total Film ismét nagyot alkotott, ugyanis összeállítottak egy listát, mely a modellből filmsztárrá vált hölgyeket sorolja fel. Nem is olyan régen a blog egy, a leghíresebb gonoszokat tárgyaló sorrendet állított fel. Most azonban azokkal a nőkkel foglalkozik, akik kezdetben…..