Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szódás Lova

0 bejegyzést írt és 327 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az HBO nyilvánosságra hozta az első adag promóképet a március 31-én érkező harmadik Trónok harca-évadhoz, megmutatjuk mindet két, remekbe szabott galériában. ..
Szódás Lova 2013.01.28 11:20:26
Mire jó egy frontálisan megtört BMW? Hát erre: a bolgár Galaxy Custom lekapta a R1200R elejének a maradékát, megkurtították a segédvázat, flexeltek, hegesztettek, hogy megszülethessen ez. A modern német bokszerek nem sok esélyt hagynak azoknak, akik szeretnék egyedivé tenni…..
Szódás Lova 2012.12.19 13:07:16
A monumentális allegória a teljes magyar valóságot megidézi egészen az Orbán Viktort megujjazó IMF-ig. A Kerényi Imre megrendelésére készült alkotás egy összegrafitizett kuka ellopott helyén álló szeméthalomban turkáló hajléktalan mellett Matolcsyzó meleg politikust védő…..
Szódás Lova 2012.07.16 13:10:03
Frank Wilczek Nobel-díjas fizikus szerint lehetséges a természetben a perpetuum mobile létezése – sőt, nemsokára akár létre is hozhatjuk.   A természetben az anyagok egyik legközönségesebb megjelenési formája a kristályos szerkezet. A kristályok közös jellemzője,…..
Nem tudom van-e még olyan állam, ami átkúrja a palánkon, és a másik oldalon még le is szopatja a saját választópolgárainak 35%-át. Képzeljük el, hogy az USA-ban Obama megszívatna 70 millió amerikait a megválasztása után ... Csendes kis hír volt tegnap, és is majdnem…..
Szódás Lova 2012.01.10 11:53:36
Tavaly, december 13-án számoltunk be az év egyik nagy hülyéjéről, a tolvajról, aki sztreccslimót lopott egy szál cerkával felfegyverkezve, majd érthetetlen módon, feltartott kezekkel próbált menekülni a megtermett rendőrkutya elől. A történet felettébb vicces végkifejletét…..
Szódás Lova 2012.01.09 15:28:16
@magyar_ellenállás:
Bitte kukken (dikháljad e) hogy ott van a főoldalon, biza.

Mindezek mellett enyém a boldogság, hogy mind magam, mind alkotótársaim nevében is megköszönhessem az építő kritikát, remélem, hogy mindannyiónkat hozzásegít mind a történetvezetési, mind a stilisztikai fejlődéshez.
Most elmorzsolok egy könnycseppet a szemem sarkában.

:D

SzóLó
Belsőség Meg vannak barmulva 2011.05.18 06:00:00
A sors fintora, hogy miután elintéztem a dolgomat, egy sarokkal odébb éppen elém került, így a piros lámpánál szépen ki is szálltam a kocsiból, hogy megvitassuk a kérdéseket. Vélemények az azonos című írásunkról...
Ma van a költészet napja, ez alkalomból az ország számos településén tartanak megemlékezést, koszorúzást, versmondó versenyt, felolvasást. Mi pedig úgy döntöttünk, hogy sci-fi versíró pályázatot hirdetünk. Írj kommentben egy szonettet és megnyerheted Jean-Claude Dunyach…..
AudioPorn Central Klezmer Gaga 2011.03.29 03:55:00
FAROFF – Lady Gagarin [mp3] Lady Gaga vs The Raspoutine Smoked Band hát FAROFF barátunk... az egy őrült!!..
  Mint az közismert (De a keze, Safranek? Abban volt a borotva.), a ketonok oxo- vagy másnéven keto- funkciós csoportot tartalmazó vegyületek. Transzparens vegyületük az aceton, mely a hagyományos körömlakklemosók fő összetevője volt, míg az izopropil-alkohol -…..
Szódás Lova 2010.08.18 10:16:11
A Kispál és a Borz búcsúkoncertje nem véletlenül mozgatja meg a közvéleményt: aki szereti, aki nem, elismeri, hogy egy kultikus zenekar búcsúzik, amely nagy hatással volt a magyar könnyűzene több, mint másfél évtizedére. Volt olyan ismert, mint az Illés vagy az Omega, tinilányok…..
Szódás Lova 2010.08.09 10:32:13
@Rékuc:
Puszkány. :D

Tudod, vannak ilyen, és olyan emberek. Én fanboy vagyok, de soha az életben nem volt tarisznyám, nem felsőbbrendűsködtem, és, úgy általában, nem szokásom sommás ítéleteket mondani senkiről. Ja, és igyekszem ritkán általánosítani, hiszen minden általánosító hülye. :)
Szerintem te se tedd, mert esetleg többen butának fognak nézni.
Szódás Lova 2010.08.09 10:43:58
@Humperdickk:

És, ne feledjük, Beethoven a zene Mozartja. Megmondta Fábry úr is. :)
FIGYELMEZTETÉS: A hét végén a velencei tó környékén nyolc traffipaxot üzemeltet a rendőrség, 3 óránként változó helyszínre. Aki lejön a találkozóra, vezessen lassan, vagy legalább legyen óvatos. Hoppá, ha nem figyelünk, elrohan az év anélkül, hogy sütnénk, söröznénk…..
Karesz persze nem bírt magával, szokás szerint mire kettőt pislogtunk, könyékig belenyúlt a motorba. Reggel már jött az esemes: megvan a hiba igazi oka...
14:15 Bendével az irodájában éppen a Hotel Daniaban készült videót nézzük, amikor Vályi Pista nevét írja ki a telefonom: Történelmi pillanat, a Ponty és a csapat megérkeztek Viszre. Öröm, eufória és könnyek. Margó, Karesz felesége pityereg a megkönnyebbültségtől, közben meg sem áll, mert gigantikus…..
Szódás Lova 2010.03.08 16:03:45
Belsőség Utolsó erővel 2010.03.08 09:29:00
Lejtőn megyek és csóvál ez a szar - jelentkezett be Csikós reggel 7:57-kor, Ausztriából. Bécs előtt 57 kilométerrel tartottak, zuhogó hóesésben, mínusz hat fokban, lemerülő telefonnal. A terv szerint Bécs után Sopronnak fordulnak, és onnan irány Visz, azaz Kareszfalva. Pista Pozsonyból rajtol…..
Belsőség A film forog tovább 2010.03.07 19:12:00
Azután, hogy találkoztam Domsjőben a csapattal, minden eseményt posztoltak a fiúk, az érzéseinket azonban érthető módon nem lehetett. Elmondani is nehéz, kicsit olyan volt az egész, mintha egy film forogna, amiben lehetetlen módon mi is szereplők vagyunk. Nem volt azonban csapó és a jeleneteket,…..
Kozmikus a hideg: mínusz 4 fokban vártam a taxit a Gubacsi úton, ahol a Crazy Mama Music Pubban Tim "Ripper" Owens koncertjét tekintettem meg. Nagy élmény volt - akinek jelent valamit a Judas Priest, az tudja, miről beszélek. Ráadásul teljesen egyedi volt az élmény, mert Ripper egy egészen…..
Nem nagyon tudok mit hozzátenni a tegnapi autótöréshez, nem egy örömteli dolog, és akkor még nagyon enyhén fogalmaztam. Ugye, az történt, hogy valahol 200 km-re Domsjőtől, egy nagyobbacska városba érve megtalált hátulról egy finn kamion. A finn előtte nagyon nyomult, Bende kicsivel korábban, ahol…..
Belsőség Reggeli összefoglaló 2010.03.05 11:07:00
9:59: A társaság épp most reggelizik a hudiksvalli szállodában, Csikósék eleludtak egy kicsit, de hát ez több mint érthető a tegnapi események fényében. A finn kamionossal történt ütközés után pazar lazacvacsorában volt része a Domsjö Expressz tagjainak, a hudiksvalli magyaroknak és legfőképpen Z.…..
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
Szódás Lova 2010.03.05 10:47:50
@asvééd: Sokat dolgoztunk azért, hogy a szurkálódó posztok már csak egysorosak legyenek. Ne rontsd el, kérlek, hagyd békén, ne szólj hozzá. :)
Szódás Lova 2010.03.05 11:02:46
@pipi1: Ne. Csináld. Kérlek. Amúgy is bannolva van, erre randa beszédre már semmi szükség. :D

Bocsi, srácok, utálom eljátszani az tanítóbácsit, de valakinek kell, ne haragudjatok. Nem arcoskodni szeretnék, és nem állok semmiféle erkölcsi piedesztálon.

SzóLó
Szódás Lova 2010.03.05 11:16:02
@Fangio: A Felfújható Gumicsónakos Gyalogroham -Víziszázad parancsra vár, Uram! Kifentük a szuronyainkat, Uram, kérem, mondja ki a Szót, és mindketten akcióba lendülünk!...

:D
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
Sőt, sokkal kevesebb, hiszen délelőtt kezdtem írni ezt a posztot, most meg éjjel van, volt közte minden, még egy másik poszt is, de az már megjelent. Meg Tibby is nyomott írásokat. Délelőtt tizenegykor megtörtént a csoda, az előző napinál nagyságrendekkel nehezebben, de nekilendült a csapat. Az…..
Szódás Lova 2010.03.04 10:54:02
A világ legjobb ajánlatát vázolom az olvasónak: másfél millió forintnyi euróért itt-ott javítandó, negyvennyolc éves Mercedes, Domsjőből. Zsííííír, igaz?..