Regisztráció Blogot indítok
Adatok
efT

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Anyádba parkojjá' 2009.08.26 06:55:00
  Ha van az életben olyan pillanat, amikor az ember a föld alá süllyedne mások helyett szégyenében, ez az volt nekem. Legközelebb maradok a falumban. Vélemények az azonos című írásunkról...
Design Pumpa Marc Bordons - fotók 2009.08.06 14:50:00
Marc Bordons fotóiban nincs semmi igazán különleges, semmi a lenyűgözés, kápráztatás világából, egyszerűen csak nehéz abbahagyni a galéria lapozgatását. Bár a hétvégéim lennének ennyire hétköznapiak... Via: theyedropper..
Áll egy ember a Határ út elején egy kisteherautó mellett, kezében táblával, illetve nem is áll, hanem ugrál, pörgeti a táblát, amin az olvasható: „Üdvözlöm – www.Mini-Trans.hu – Segíthetek?”, illetve hogy „Ez is magyar”, vagy…..
Belsőség Vasárnapi rettegés 2009.05.06 03:23:54
  A fiatal házaspár, ahol anyu vezet, apu meg magyaráz, még a kormányba is belenyúl neki. Nyúlkálhatna inkább máshová, de ne a közúton tanítgassa. Adjon neki vibrátort inkább.  Vélemények az azonos című írásunkról...
...a közönség felállva tapsolt (őrjöngött).A zsűri felállva tapsolt.GyönyörűCsodálatosFenomenálisElképesztőBámulatosTöbb jelző nem jut most eszembe, de ezt nem is lehet leírni, ezt látni kell.Ezt hallani kell!Én tegnap óta több, mint tízszer megnéztem. Bizsergett a hátam…..
Alig két hét múlva már csak drágábban juthatunk hozzá a pendrive-okhoz, zenelejátszós mobilokhoz, mert az Artisjus akkortól tesz matricát ezekre is. Vagyis április 15-től szerzői jogdíjat kell fizetni, ha pendrive-ot vásárolunk. Ha valaki vásárláson töri a fejét, érdemes…..
efT 2009.04.03 14:11:27
A Majdnem Bepalizott munkakereső blogot csinált, hogy megossza a kételyeit a nagyvilággal. A Homár segíteni szeretne neki ebben, no meg figyelmeztetni azokat, akiket megfogott a cég valamelyik hirdetése vagy ügynöke: előbb jól gondolják végig. Nem állítjuk persze, hogy a Relax Island…..
efT 2009.03.24 15:53:20
@kard73: nem lesz vesztes senki .. most megint nem megalapozottan írtál ... fogalmad sincs, hogy miről szól, legalább ne írjál arról, amiről nem is tudsz
efT 2009.03.24 16:13:18
@terrybenedict: naggggyon zúúúúzosan korlátolt vagy drága terrybenedict! te télleg csak hajtod a hitetlenek és huhogók mókuskerekét!

efT 2009.03.24 23:40:09
@terrybenedict: ki beszélt itt bármilyen Amway dologról? nem kell terméket eladni a Sciennetnél .. ennyire nem lehet megérteni!?

nem is tudod már, hogy mire írsz!
Bali egy rokkant barátja példája alapján arra gyanakszik, hogy a parkolási cégek mostanában egységesen rászálltak a mozgássérült-igazolvánnyal rendelkezőkre, és azzal a taktikával élnek, hogy minden igazolványost jól megbüntetnek mondvacsinált okokból. Azon az alapon, hogy a…..
Jó rég nem szekáltuk a rendőreinket, idő közben persze jött pár levél, köztük Tamásé is, aki tanúja volt, amikor a rendőrök megálltak vészvillogóval ügyeket intézni, egyikük számlát fizetett be, egy másik pedig - mint azt lenti levele után kérdésemre elárulta - pénzt…..
  Újabb két hét telt el, mikor azon kapta magát, hogy körbe-körbe járkál a garázsban, pucolgatja a szerszámokat, fölöslegesen megzsírozza a krokodilemelőt, kézbe veszi a hidegvágót, és hosszú percekig rugdal ide-oda a padlón egy szakadt porvédő gumit. Rá kellett…..
efT 2009.03.16 08:48:11