Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vodopjanov

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eredeti keretből Kovács Viktor és Varga Arnold betegség miatt hiányzik, Ványi Gergő a Vasas és az FTC közötti átigazolási ügy lezáratlansága miatt nem lehet jelen. Korpos Gergő is belázasodott, de van esély a gyógyulására. A már korábban megsérült Virág Tamás helyett…..
vodopjanov 2010.09.03 09:53:30
A Ferencvároshoz érkezik a 30 éves David Vychodil. A korábban Dunaújvárosban két szezonban is felbukkant hátvéd az előző idényt az osztrák negyedosztályban töltötte. Ő lesz az FTC hetedik légiósa, közülük Linus Schellin munka mellett vállalta a játékot, továbbá…..
A magyar jégkorong utánpótlását a budapesti csapatok mellett hosszú évekig a két Fejér megyei csapat, a Dunaferr és az Alba Volán uralta. Néhány éve valami megtört a dunaújvárosiaknál. Ennek első jele volt, hogy egy-egy korosztályban nem tudtak önállóan csapatot indítani,…..
vodopjanov 2010.07.21 20:28:21
@bakker81: a teljesség igénye nélkül ők verték tönkre fél Európát: Berényi, Farkas - Szanyi, Szélig, Tokaji, Horváth, Tőkési, Pupp, Gebei - Bali, Faragó, Ladányi, Simon, Kővágó, Erdősi, Orsó, Merényi, Holló. Fejből ennyi, bocs, ha kihagytam valakit.
De, tudtommal Faragó sokkal nagyobb tálentum volt 14 évesen, mint Godó...
"Profibbnak tűnik a ferencvárosi vezetők hozzáállása, mint amit eddig tapasztaltam, jó edzővel jó csapat látszik kialakulni, máris négy dunaújvárosi játékosunk van" – mondta a háromszoros válogatott hátvéd arról, miért fogadta el az FTC ajánlatát. Két év…..
Szombat déli állás szerint 2163 jegyet vettek meg elővételben a Winter Classicra, így 216 300 forint megy a Tűzoltó Utcai Gyermekklinikának. Ma videónkon régi és mai ászok idézik fel a múltat, 11-0-s és 9-1 mérkőzéseket, kőkemény döntetleneket, egyebeket. ..
vodopjanov 2009.12.27 10:36:36
@gm: Sajnos Te vagy nagy bajban: az ominózus meccseken mind kinn voltam, de, ha nekem nem hiszel, olvasd el a mai sport különszámot, és meglátod, hogy nem nyert Milnyikov bemutatkozó meccsén az UTE. Pedig tényleg vezettetek 1-0-ra, lehet, hogy utána hazamentél?:-)
Géczit pedig tényleg ütötték a szurkolók a kapu mögött, Füzesit lefújták gázzal stb, de abban igazad van Szajlaival kezdődött az egész, ő korizott arra, mire Géczi nagy bátran bottal arcon ütötte.
Kialakult a Magyar Kupa dunaújvárosi final fourjának mezőnye, az érdekelt csapatok három nap alatt lezavarták a selejtezőket. A Miskolci Jegesmedvék hiába verték a második körben jelentős bravúrral az Újpestet, szerdai ki-ki mérkőzésüket elveszítették a Vasas Bp. Starsszal…..
vodopjanov 2009.12.24 07:23:18
@peterszky: rock me amadeus nem volt kinn, és annyiszor járt Erzsébeten, ahányszor a lilák nyertek valamit az utolsó húsz évben:-)
Elfogadom a magyar bajnok 3+1 éves szerződési ajánlatát, mondta blogunknak a 22 éves hokis a szombat délutáni tárgyalás után. Az erdélyi bekk Nathan Martz érkezése után erre a szezonra kikerült a Fehérvár EBEL-keretéből, de Ocskay Gábor hosszú távon számít rá. Flinta…..
Egyre reménytelenebbül teljesít a Mol Liga-újonc Brassó. Az erdélyiek Csíkszeredában fogadták az éllovast, és gyorsan összeomlottak. A vendégek az első harmad után már néggyel vezettek, a végére elérték a két számjegyet, Kurt MacSwayn triplázott, 1-10. Az…..
vodopjanov 2009.10.31 10:06:56
@Bertuzzi: rém unalmas a nagyképű dumád, a helyetekre kerültetek, meg az ellinkeskedés.
De kérdezem: mit nyertetek az utolsó 20 évben???
Egyszer vezetett a hazai pályán játszó Ferencváros az UTE elleni Mol Liga-mérkőzésen, de ezt akkor tette, amikor leginkább kellett, a végén. 1-0-ra és 2-1-re a vendégek vezettek, de a második szünetre 2-2-vel mentek a felek. A záró játékrész elején úgy tűnt, az újpestiek…..
A Ferencváros emlékezetes talpra állás után 5-4-re verte az ősi rivális UTE-t csütörtök este. Rick Leach, az FTC edzője bevallotta, a harmadik harmadban 2-4-nél megijedt, de csapata nem adta fel, Jánosi Csaba ismét megmutatta, miként viselkedik egy vezér a csatában. Pék…..
vodopjanov 2009.10.16 11:36:22
@F. Kapus: Még szerencse:-)
Egy Mol Liga-mérkőzés lesz csütörtök este, de az sokakat érdekelhet. A magyar hoki legnagyobb múltú párharcának legújabb felvonásában hétkor az Újpest látogat Pesterzsébetre. A rendszerváltás óta felváltva gyengélkedett a két egyesület, idén azonban úgy tűnik, a zöldek…..
A fiatal csatár és a magyar bajnok szerződést bontott. Hegyi Ádám Fodor Szabolcs után a második magyar válogatottkeret-tag jégkorongozó, akinek a nyári erősítések után nem jutott szerep klubjában. A 20 éves támadó ebben a szezonban csupán egyszer lépett jégre a Sapa Fehérvár…..
Phil Kessel, a Boston 21 éves centere 5 évre írt alá a Maple Leafshez, 27 millió dollárt fog keresni. Theo Fleury már gólpasszt is jegyzett, és megvan az első pontja John Tavaresnek is. Visszatért az NHL-be Dave King, aki az elmúlt öt szezonban Európában dolgozott, a tréner s Phoenix…..
vodopjanov 2009.09.23 16:05:57
Egy mérkőzéssel folytatódik a Mol Liga. A Ferencváros az SC Csíkszeredát fogadja. Ellentétes előjelekkel készülődnek a csapatok. A házigazdák első meccsüket büntetőkkel nyerték, a következőt büntetőkkel elvesztették, az utána következő kettőt rendes játékidőben bukták…..
vodopjanov 2009.09.23 06:37:31
A dunaújvárosiak a pénteki szűk vereség után vasárnap letarolták otthonában az SC Csíkszeredát. A Mol Liga-rangadó első harmada még 1-1-re végződött, ám utána csak a vendégek szereztek gólt, Galanisz Nikandrosz kettőt ütött, 1-5. A Ferencváros az első harmadban 3-0-ra…..
Mindkét Erdély–Magyarország meccset határon túli csapat nyerte, a fővárosi ütközet pedig büntetőkkel dőlt el. A ligaújonc Brassó mindhárom harmadot megnyerve, Antal és Elekes 2-2 góljával győzött 6-2-re Miskolcon. A végső sikerre legesélyesebbnek tartott két csapat…..
A sosnowieci torna harmadik fordulójában is egy győzelem és egy vereség jutott a magyar csapatoknak, mint eddig mindig. De ezúttal ez értelemszerű volt, hiszen egymással játszottak. Pénteken a Sapa Fehérvár AV 19 erősen tartalékos csapattal 4-0-ra verte a Ferencvárost, így szombaton…..
vodopjanov 2009.08.22 19:22:14
@lidmark: ez a "dagat" minden Fradi meccsen ott van, otthon - idegenben, hóban - sárban... TE?????
A Nemzeti Sport mai számának nyomtatott kiadásában jelent meg a hír, hogy az Újpestről távozott Jan Zlocha helyett a legutóbbi bajnoki döntő harmadik mérkőzésének hőse, Vitalij Kiricsenko érkezik a csapathoz. Szinte biztos igazolásként említi a cikk Sájevics Andrást és Kiss…..
Vasárnap két Original Six-csapat meccsével kezdődnek az NHL idei főcsoportdöntői. A bajnoki cím védője nehezen lépett túl az Anaheimen, a fiatalokból összerakott Chicago Blackhawks viszont kisebb meglepetésre, de nem érdemtelenül jutott el idáig. A bajnokság rajtja előtt…..
A másodosztályú bajnokság mindent eldöntő ötödik mérkőzésén zsúfolt ház előtt 6-2-re verte a Debreceni HK a Dab.Docler-Jégtörőket. A hazaiak 40 feletti játékosai ellen a vendégek tizenévesei nem bizonyultak hatékonynak. A DHK visszavágott. A dunaújvárosiak két…..
Ritkán látható eseménysornak lehettek szemtanúi a Vancouver–Phoenix NHL-meccsre látogató nézők. A 2. harmad 11. percében Viktor Tyihonov bottal akasztott, a játékvezető keze rögtön a magasba emelkedett késleltetett kiállítást jelezve. Luongo kapus le is korcsolyázott,…..
Joggal ért bennünket olvasói kritika amiatt, hogy elhanyagoljuk az alsóházat, igyekszünk jóvátenni hibánkat. Annál inkább, hogy vasárnap este az ötödik hely szempontjából fontos mérkőzést játszott a Miskolc és az FTC, nem kevesebb, mint 1200 néző előtt. A miskolci csarnokba…..
vodopjanov 2009.03.16 08:38:05
@moszkvicssluszkulcs: és a miskolc még pontot sem szerzett a Fradi otthonában...