Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pixie1

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Meghalt a szerelmem 2011.12.30 11:29:00
Nem egyedi a történetem, tudom. De attól még mélységesen szomorú, mi több, tragikus.Az év elején történt meg velem, s a Szerelmemmel a saját otthonunkban. A Szerelmem meghalt. Akkor, év elején. Nem kellett volna így történnie.   Most úgy nagyjából elképzelem a sok -…..
pixie1 2011.12.31 13:12:00
@karcsibácsi:
Mivel nem vagyok orvos és ön az, illetve, mint ilyen, egészen nyilvánvalóan tévedhetetlen, ezért nekem mondhat bármit, elhiszem.
Bár ott és akkor a következő mondat hangzott el:
"A kórház nem engedhet meg magának ilyen hibát."
pixie1 2011.12.31 19:35:11
@karcsibácsi:
Értem. Én viszont "ne személyeskedjek." :)
Nem süllyedek az ön szintjére, szép napot.
pixie1 2011.12.31 13:05:10
@karcsibácsi:
Mivel az édesapámról van szó, ezért ez igen, személyes dolog.
Illetve ebben a blogban is személyes történeteken megy a csámcsogás, ez egy ilyen környezet,
ha nem lehet elfogadni, akkor nem kell ideszólni.
Sok orvos elfelejti sajnos, hogy érző lényeket, egyéneket gyógyít, nem statisztikai számokat.
Erről az oldalról nézve engedje meg, hogy az ilyen orvosok ilyen hozzállását ne fogadjam el.
Érdekes egybeesés, hogy míg a jelek szerint a AXA nyugdíjpénztárának magyar tagjai nem kaptak 13 év befizetéséből szinte semmi hozamot, a francia cég rekordnyereséget termelt: Négyszeresére növelte első féléves nyereségét Európa második legnagyobb biztosítótársasága, a…..
A berettyóújfalui Tescoban lőttem a gyöngyszemet. Kíváncsi lennék miért kell egy légiutaskísérőnek úszni tudni, esetleg azért ha a Balatonba zuhan a gép? Ha tudod, kérlek világosíts fel. Üdv, Szszab A megoldás: a gép nem csak a Balaton felett repked, hanem, kapaszkodjon meg,…..
A Centrumról már sokat hallhattunk, itt is meg a Homáron is rendszeres vendég ez a kedves parkolási társaság. Rómeó is velük szívta meg. Esetleg ha valaki tudja, hogy melyik parkolós cég szünetelteti az ellenőrzést a havazás miatt, az írja meg kommentben, hogy fölöslegesen senki…..
A címben szereplő kérdést Balage tette fel úgy általában az autósoknak, miután megelégelte, hogy rengeteg olyan autó jön vele szembe mostanában, amelyiknek csak a fél lámpája világít. Sokan "megoldják" a problémát a ködfényszóró bekapcsolásával és ezzel le is…..
pixie1 2010.01.26 16:35:18
@newtehen: baratod neked az APEH.
Ha jobban menne a szövegértés, akkor rájönnél -ahogy másoknak is sikerült-, az a gond, hogy este mar nincs nyitva márkaszervíz, munka után esélyem nincs.

Azért, mert az ismerettségi köröd segélyből él, attól még hidd el, az apró kis világodon kívűl létezik másféle élet is.
pixie1 2010.01.26 16:37:41
@bonifac: szerintem az, hogy az elmúlt egy hétben 5 benzinkútnál próbálkoztam, hátha a többet látott tud segíteni, nem feltétlenül azt jelenti, hogy leszarom.
A cikkre reagáltam, hogy igen, nehéz kicserélni.
pixie1 2010.01.30 00:23:23
@newtehen: te tipikusan az a majom fajta vagy, aki feltartott ujjal magyaráz a magas lóról és elméleteket gyárt, közben egyszer sem teszed fel a kérdést, hogy: "milyen autód van? Jaa, hogy az. Abban tényleg nehéz, de figyelj, ha ezt és ezt csinálod, akkor úgy menni fog."
Mekk Mester.