Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NightBoY

888 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
startol a bajnokság, rajtra készen várják a csapatok. az alapszakasz menetrendje Titán-perspektívából: 23.márc Békéscsaba Raptors Budapest Titans06.ápr Budapest Titans Tata Mustangs27.ápr Miskolc Steelers Budapest Titans11.máj Budapest Titans Jászberény Wolverines25.máj Budapest…..
Kedves Barátaink! Köszönjük az előző években nyújtott támogatásotokat!Ne feledjétek idén is egyesületünket megjelölni kedvezményezettként az adóbevallásnál :) 18187915-2-42Fekete Lovagok Sportegyesület köszönjük!..
"Az igazi dicsőség térdre kényszerülni, és azután mégis felállni."Vince LombardiVisszagondolva Farkasok elleni meccsen elért TD-nk amivel vezettünk 6-0-ra belőlem,és a szurkolókból is ezt az érzést váltotta ki... A 10 fős táborunk túlordította az egész csarnokot akiknek a fele…..
  Boda Gabi tuti nagyon  szeret minket:-) Mi mással magyarázhatnánk, hogy ősi tradicióként már megint miénk volt a nyitó meccs. Ez a csapat nagy részének egy laza 5 órai  vagy korábbi kelést jelentett. Engem a gagyi Tom-Tom navim meg jól elvezetett a susnyásba, mert kisfaludi…..
és íme az ütemezés március 23. Békéscsaba Raptors - Budapest Titansáprilis 6.      Budapest Titans - Tata Mustangsáprilis 27.    Miskolc Steelers -  Budapest Titansmájus 11.    Budapest Titans - Jászberény Wolverinesmájus 25     Budapest Cowboys - Budapest Titansjúnius…..
Ébredezünk...... Off(r)ense Defense A januári első edzésen szezon-előtti  felmérőztünk. Tisztára mint egy try-outon. Volt 40 yard, drillek cornereknek, elkapóknak, futóknak, helyből távolugrás,stb. Még szerencse, hogy a fekve nyomás kimaradt ;-) Az "O" természetesen :-) minden…..
gyere el. előszöris semmi nem kötelező, azt csinálsz, amit jólesik. meg is nézheted az edzést, meg be is állhatsz, de nem fogjuk a fejed venni, ha kifulladsz idő előtt. sőt, segítünk is, meg ilyenek. hozzál melegítőt, műfűre alkalmas cipőt, váltás ruhát, törölközőt,…..
helló idén is, üdv minden kedves olvasónknak, barátunknak! ahogy azt bizonyára észrevettétek, kissé lelassultunk, átaludtuk a szilvesztert és az újévet, (apropó mostanra már biztos mindenkinél elindult az a boldog új év!), és így január derekán ideje hírt adnunk magunkról és…..
Albán: Gëzuar vitin e ri Arab: عام سعيد(aam saiid) Belorussz: З новым годам (Z novym hodam) Bosnyák: sretna nova godina Bolgár: честита нова година (chestita nova godina) Cseh: šťastný nový…..
Régen írtam, így gondoltam nincs is jobb alakalom, egy kis pötyögéshez, mint a vasárnap este. Idén elég s..
Kell   vagy inkább a Tampa bay-es verzió:-)    ..
Még szerencse, hogy elkészült az alábbi kis video-összeállítás a játékunkról:-) pedig nagyon nem így indult. A buszon 20-an voltunk, abból is 13 a defense. A támadóknál 3 elkapó, 2 futó, 1 titghtend , 1 irányító és elméletileg még egy bal guard-ról tudtuk, hogy majd a…..
Rákerestem a tavalyi bejegyzésemre, a pulykás receptet ott találjátok ;-) http://titansmeccsek.freeblog.huhttp://bptitans.blog.hu/media/image/201211/ Igencsak súlyt helyeznek a tradicióra ezek az amerikaiak. A változatosság kedvéért idén 18:30-kor a houston veri laposra a detroit, mig…..
Vasárnap leruccanunk Szolnokra, ahol is a helyiek biztosítottak nekünk egy helyre kis ingatlant a téli szünet előtt még egy utolsó kis iszapbirkózásra. Balu felajánlotta, ha nyerünk:* akkor káposztás zsiroskenyeret kapunk Lild kólával* és januártól már Cristal és G.I. Jen is…..
Okt 28 - nopersze az óra átállítása után ;-) 14:00 Fejér Juniors - Budapest Titans Juniors.Székesfehérvár, Zombori út 21. (KÖFÉM Rugby pálya) Az alapszakasz utolsó meccse, és ezt tessék szó szerint venni  ..
A TJ behúzta idei első és reméljük, hogy ebben a szezonban nem az utolsó győzelmét. Ugyan a cápák 15-en voltak, viszont mindegyikük már játszott legalább egy szezont, így mondjuk viszonylag egálban volt a két csapat. Az eredmény 38-8. A taktika a negyedekre lebontott pontszerzések…..
Titans Jr (Tídzséj) - Shark Jr  36:8 (0:0; 8:0; 20:0; 8:8)..
nekem mindig is gyanús volt egy picit kedvenc vezetőedzőnk csapat-preferenciája... :-) ..
hűvösebbre vált az idő, kicsit az eső is esik, rövidebbek a napok és sötétebbek az esték. itt az ősz, már nem megyünk strandra, és kirándulni se annyit. a kertipartik ideje is elmúlt idénre. mi következik mindebből? nincs már tele a naptár, és el lehet jönni amerikai foci…..
Kis fájdalom ül a szívemben, mert a mai meccset megnyerhettük volna. Ennek ellenére, büszke vagyok mindenkire, mert helytálltak az ifjaink. Az első félidőt, ha nem kezdjük álmosan, de majdnem kanállal nem lehet levest enni. Büszke vagyok a védőkre, mert bár benéztek pár playt ami…..
TJ : BBJ 20 : 49   1 negyed (0:0)  - az offense csak toporgott, a def 2 turnover erőszakolt ki és a nagy játékot is meguszták2 negyed (6: 29) - khmm, ezt inkább hagyjuk 3 negyed (14: 13) - a támadok végre felébredtek és  a védők is újra előkerültek 4 negyed (8:8) - picit…..
vasárnap, vagyis tegnap elkezdődött a junior bajnokság a Titánok ifjai számára is. sajnos nem tudtam ott lenni a meccsen, így csak hallomásból tudom, hogy a félidőig nagyjából fej-fej mellett haladt a két csapat, de végül a Jászberény nyerte a találkozót 25:12…..
tegnap esti chicago-greenbay.4 és 26-nál, egy 49 yardos fied goal kisérlet Hát Göbi, nekünk ezt még egy kicsit gyakorolni kell :-)..
ha kicsit álmosan is... ..az addig rendben, hogy a rugó csapat a muff-olt fair catch után "visszahordta",de könyörgöm, a visszahordó csapat miért vitte le a labdást? :-DDDD Amugy ezért Andree Parker LB-t dicsérhetjük a Ken State-tőlés pl  mázli nálunk, hogy én nem tudok ilyen jól…..