Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Allaris

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hihetetlen, mennyire igaz, hogy az átlagember kajakra elhiszi azt, amit a tévében lát, ha teszem azt mutatnak egy szarul összemontírozott, elől macska, hátul elefánt szörnyet, hogy belső-Mongóliában ilyennel terelik a kecskéket, a lakosság nagy százaléka itthon is erről beszélne a…..
Allaris 2013.06.03 19:35:37
@bioLarzen: Már megmagyarázták. Ha jól emlékszem a sarki jéghegyek hangja, ahogy olvadáskor vagy ütközéskor szétrepednek is ilyen, és ez egy különösen nagy volt. Itt is írnak róla: somethingsurprising.blogspot.hu/2012/12/the-bloop-explained.html
Sziasztok srácok! 2010. október 16-án, szombat este csaptunk egy oltári jó kis bulit Bándon, a méltán híres Rock Ranchen. Folyt a sör, a bor, a pálinka, üvöltöttek a custom Marshallok (:D), sikoltottak a gitárok, csattogtak a bőgőhúrok, dübörögtek a dobok, és betöltötte az…..
Allaris 2010.10.18 13:22:18
@Nyenyec: Óhhh, látom, köszönöm, így akartam én is :) Reméltem, hogy belenyúlsz hogy jó legyen XD
Végre egy kis pozitív élmény a legutóbbi óta. Nem voltak sokan, de az a kevés legalább jól szórakozott. Sajnos csúsztunk, 8 helyett fél 9kor sikerült elkezdeni, de azt mondták nem gond, az előző nap rosszabb volt.:P Amúgy is csak egy fél órát kellett játszanunk, így…..
Maratonos adomány-"kérő" email, változtatás nélkül, a végén a lényeg, hogy mit nyújt a maraton:   Szia!   Több mint 100 ezer Ft-al támogatta eme 2 alapítvány a Maratont és ebből is látszik, hogy mennyire FONTOS, hogy TE is hozzájárulj egy olyan jövőhöz,…..
Allaris 2009.04.15 14:39:08
@jdavidpeter: Igen, én is ezt néztem...az a bizonyos zsidóvicc jutott eszembe, amikor a neonáci szövegel a havernak, hogy:

-Ha én lennék olyan helyzetben, mint Hitler volt, megöletnék minden zsidót és 1 bohócot.
-A bohócot minek?
-Látod, a zsidók senkit nem érdekelnek.
Nem mintha sokat érne ez a szöveg, de felnőtt tartalom miatt csak 18 éven felüliek nézhetik meg. Aki lemaradt volna az előzetesről Egy kínos erotikus kalandjáték, amely nem erotikus és kalandjátéknak is vacak. 2005-ös játék. (A videószerkesztő valamiért leharapta egyszer a mondat végét. Elnézést…..