Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tide13

17 bejegyzést írt és 159 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme az ifjú párról készült hivatalos (és minden természetességet mellőző, beállított) esküvői képek: ..
Fasza Naomi Campbell replika a Józsefvárosi piacról!..
Az élő adásban történik valami, a támadó kobra testalkatú kis ember próbalkozik az egyik csajnál!UPDATE: Halad!!..
A LOVE magazin tavaszi/nyári számának számos címlapját láttuk már, többek között azt is, amelyen Kate Moss és Lea T csókot váltanak egymással. A magazinban tovább folytatják a csókolózást is, de a felsőtől is megszabadulnak egyik-másik képen, sőt még Natalia Vodianova is…..
Lady Gaga a Supreme üzlethálózat reklámarca lesz a tavaszi/nyári időszakban. A kampányhoz a fotókat Terry Richardson készítette. Hmmm... hááát... nem lett valami jó... és mennyire nem szép ez a nő, hihetetlen... ..
Nézzük, a Vogue kiket válogatott címlapra az évindító, januári számhoz.Vogue UK - Keira Knightley   Vogue Australia - Miranda Kerr   Vogue US - Natalie Portman   Vogue Nippon - Gisele Bündchen   Vogue China - Li…..
Natalie Portman januárban két neves magazin - a kanadai Elle és az amerikai Vogue - címlapján is feltűnik majd. Sajnos azonban egyiken sem tündököl valódi szépségében. Az Elle-ben szétesett, olcsó lánynak sminkelték, a Vogue-ban pedig (bár itt legalább szép) látszólag a…..
Jobban nem is indíthatná a Vanity Fair az évet. A januári szám címlapján ugyanis Johnny Depp lesz látható, méghozzá Annie Leibovitz fotóján. És szerencsére van még két képünk a magazinból... ez ám a nagyszerű délelőtt! :) ..
Ralph Lauren - meglovagolva a közelgő karácsonyi ajándékozási lázat - exkluzív ékszerdobozt tervezett, amely limitált számban kerül majd a boltokba. A dobozka platinából készült és a Swarovski kristályoktól csillog-villog, belül pedig selyem borítja. 5.000 $-ért (kb. 1.000.000…..
tide13 2010.11.17 23:05:33
Carla Bruni fotói következnek 1992-ből, azokból az időkből, amikor még javában modellkedett és valószínűleg senki nem gondolta volna, hogy 18 évvel később Franciaország first ladyje lesz. A képek a Vogue Italiában jelentek meg 1992 decemberében, a fotós Walter Chin volt. ..
2011 tavaszára Matthew Williamson tervezett egy táska-kollekciót a Bulgari számára. A táskák élénk színűek, kaleidoszkóp-mintásak vagy nyomott bőrből készültek.Én nem vágtam hanyatt magam tőlük, sőt mitöbb a Bulgari számára ezeknél sokkal kifinomultabb és elegánsabb…..
Lady Gaga annyira megkedvelte a nyers húsból készült öltözéket, hogy az MTV Video Music Awards gáláján az egyik fellépőruhája ismét csak nyers húsból készült, kiegészítve egy húscsizmával is. Ami először megdöbbentő, az másodszor már nem feltétlenül váltja ki az…..
Coco Rocha-nak szentelt 25 oldalt az angol Elle, a róla készült fotósorozat az októberi számban jelenik majd meg, a fotós David Vasiljevic, a stylist Anne-Marie Curtis volt, a férfi modellek pedig, akik megtáncoltatják Coco-t: Diego Krauss, Emmanuel De Jesus, Jullien Herrera és Phil…..
A volt amerikai elnök lánya, Chelsea tegnap ment férjhez. A ruhát Vera Wang tervezte, a vőlegény Burberry öltönyt viselt. Találtam egy képet külön a ruháról, amilyennek Vera Wang megálmodta. ..
A The Big Bang Theory egyik főszereplőjét, Dr. Sheldon Coopert alakító színészről rosszakarói azt állítják, hogy egysíkú színész, akinek eszköztárában igazán sok minden nincs is, az Asperger-szindrómás Coopert meg azért tudja ilyen jól alakítani, mert a valóságban is…..
Az elmúlt közel ötven évben a Beatles minden felsőfokú jelzőt megkapott, amit rockzenekar csak megkaphat. Ízléstől függetlenül jóformán mindenki kénytelen elismerni, hogy a négy liverpooli srác ott van azok között, akik egy intergalaktikus panoptikumban a huszadik század földi…..
Csak gratulálni tudok Jeremy Scott-nak. Értem én, hogy piszok eredeti szeretne lenni, és a sportruházat terén ezt úgy tűnik elég nehéz megvalósítani - neki pedig különösen nehezére esik. Jó ideje tervez már több-kevesebb (véleményem szerint inkább kevesebb) sikerrel az Adidas…..
tide13 2010.07.18 19:14:42
Hűha! Karl Lagerfeld-ről nem lehet azt mondani, hogy nem képes a megújulásra. A 2010/11-es őszi/téli haute couture kollekciója merőben más, mint amit eddig a Chaneltől megszokhattunk. A fekete-fehér színek szinte teljesen eltűntek és nyomaveszett a klasszikus vonalvezetésnek is -…..
tide13 2010.07.08 21:06:27
Beyoncé Single Ladies című számából újabb paródia született, édes, önbizalom-növelő üzenettel...
Csecsebecse Lady Gaga: Alejandro 2010.06.10 17:52:00
Aki még nem látta és van kilenc (!!!!!) felesleges perce megtekinteni a csupa botránykeltő jelentettel teli, fehérneműs vonaglással tarkított filmecskét, most megteheti. A zene fülbemászó és a klip se rossz, de annyira hatással akar lenni az emberre, hogy az már zavaró...
A Vogue Italia júniusi számához Greg Lotus készített egy csodaszép, retró hangulatú képsort Sedene Blake és Ayan Elmi modellek közreműködésével.  Csodálatos képek, hatalmas kalapok, tengerpart...…..
Mihalik Enikőről Kai Z Feng készített fotósorozatot az angol Vogue júniusi számához "Into the Blue" címmel. A képeken Enikő csodaszép - gyémánt, zafír és gyöngy - ékszereket visel. ..
Egészen nagyszerű sorozat készült Jessica Albáról a Tatler magazinba. Rég láttam őt ilyen szépnek, mint ezeken a képeken.  ..
... táncra perdül, a férjét, Tom Cruise-t a földre löki, majd megcsókolja. Mindezt egy jótékonysági bálon. Nagyon mókás :) ..
tide13 2010.05.06 16:47:57