Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szivi81

44 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ésatöbbi Fogy az idő 2014.10.16 19:43:33
Nagy bajok vannak az időbeosztásommal.. illetve Bencéével. Eddig oooolyan cuki volt, éjjel 10-12 órát aludt, és  még legalább 2-3 alkalommal aludt. Ami pont jól jött ki, hogy  9 körül visszaaludt, én akkor rendbeszedtem magam, a lakást, vagy éppen tornáztam, és pont végeztem a…..
Nagyon fura érzések kavarognak bennem, olyanok amit legszívesebben nem is ír le az ember sehová, mert fosik, hogy bárki megtalálja és elolvassa. Persze a külvilág felé minden heppi, és amikor meglátogatnak a barátnők mindenki azt mondja milyen jól nézek ki, ki vagyok virulva stb..…..
Nagy újrakezdő vagyok, ebben már megvan a rutin :) Egy kis intro, csak hogy képbe kerüljetek: Jól abbahagytam a blogolást, most már több mint egy éve, az ok: kiderült, hogy anyuka leszek. Nem akartam erről írni, van elég észosztós baba mama klub, nem kívánok egyik tagja sem lenni,…..
alig várom, hogy menjünk már nyaralni!:) eredmény: 79 kilót mutat a mérleg, derékból -5 cm, csípő -3 cm :) ezt a fránya 75öt nem sikerült elérni, de nem adom fel, meglesz:) most indult meg jobban a súlycsökkenés is, most kell még jobban megtolni! A hét már a szépülésről…..
Fingom sincs hanyadik napnál járunk. Mindenesetre a múlt héten 7 napból 6-on voltam mozogni, a héten 1 úszás is beficcent már. Le is mértem magam centivel meg minden, mert a ruhaméret/tükör a lényeg, nem a kilók:))) Ma megyünk futni, kiváncsi leszek hogyan bírom, a múltkor…..
kép forrása: www.freemans.com google Nakéremszépen:) Hétfőn futás pipa, kedden 600 m úszás pipa, szerdán futás + gimnasztika pipa és ma megint megyek úszni:) Annyival másképpen érzem magam a héten, hogy azt el sem tudom mondani! Elkezdtem szedni multivitamint, lehet az is…..
Nagyon sok blogot böngésztem mostanában, és megállapítható, hogy a legtöbb beauty blogot max 25 évesek írják, akik bármit magukra kennek, csak ne kerüljön 500 Ft-nál többe. Pipa mellé, ennyi idősen én is minden diákosban oldottam meg!:) De hogy mindent a fejemre/hajamra/bőrömre…..
Egyszerűen nem tudok lemondani a szénhidrátról és meg is van az eredménye. Aki azt mondja, hogy csak  sporttal le lehet fogyni, az kamuzhik. Nem lehet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pont emaitt a hétre már előre összeállítottam a menüm, és kis dobozokban hozom a kaját, mert ha nem…..
Legalábbis a fejemben:) Eltelt egy hónap, fél úton vagyunk a nyaraláshoz:) Visszaszámlálás megkezdődött:) Amivel az elmúlt egy hónapban előrébb jutottam a külsőmmel kapcsolatban: 1. Sokkal tudatosabbá vált a napi  bőrápolási rituálém 2. jobban érzem magam a…..
Sport: Pénteken megvolt újra a Normafa, vasárnap pedig a Margitsziget, ami jelenleg inkább egy szúnyog tanyához hasonlít, mint futó pályához. A pesti oldal látszik, hogy árnyékosabb, ott sokkal több a  dög. Kb 15 mp-re álltam meg a vadasparknál inni, és közben  vagy 30…..
Na, vége a panaszáradatnak újul erővel menetelünk:) Napi inspiráció: az igazi fokhagymasegg:))) Sport: Pénteken voltunk a Normafánál futni, totálisan idegbetegek voltunk, elhagytuk egymást, aztán Tomi nem talált az erdőben, én már holtan láttam valami szakadék mélyén, jól…..
egyáltalán nem olt kedvem blogolni, sportolni és magammal foglalkozni., még a nyaralás közelgő dátuma sincs rám hatással, nemhogy a párom basztatása... valahogy minden hónapban van ilyen pár napos periódus, most kezdek talán kijönni belőle. Közben folyamatosan vizsgák, futni…..
Vizsgaidőszak van, most paráztam rá, hogy már a felén túlvagyok, az eddigieket simán végighakniztam, de a következő 6-ra már tényleg tanulni kell. Pont emaitt kb semmire nincs időm, munka után szaladok haza, utána elintézem amit kell és tanulok. Nagyon izgi:) 6. nap…..
Ésatöbbi 5. nap 2013.06.04 13:23:41
Nincs kedvem bőlére ereszteni...most nem döglünk meg a melóban, jól esik ez a kis nyugi..:) de inkább nézegetem a médiajog tételeket, amiből szombaton lesz vizsga. Outfit: Szoknya: fekete ceruzaszoknya Zara 5995 Ft Felső: Mango Outlet birkózós fekete atléta 995 Ft Kardigán:…..
Ma nagyon nyomott vagyok, rövid leszek! Outfit: Felső: fekete turis felső New Look kb 800 Ft (www.newlook.com de innen még nem mertem rendelni) kicsit puffos, rövid ujjal, amúgy testhez simuló, kicsit elasztikus, kötött anyagból van. még kb 4 éve lőttem Szegeden. Ez is nagyon jól…..
Ésatöbbi Ruharendelés a neten 2013.05.29 15:53:18
Bevallom ebben a témakörben eléggé bátor vagyok, régebben sokat vásároltam és adtam el a vaterán (www.vatera.hu), majd rákaptam az ebayre (www..ebay.com), ahonnan nagyon olcsón, nagyon jó cuccokat lehet rendelni. Ha már 1-2 alkalommal rendelsz valahonnan, általában elküldik a saját…..
Outfit: Blézer: F&F  6995 Ft (nekem alapdarab, képet a neten találtam, csak a fazon ugyanaz, bár ebben a színben is elég tetszetős,  az enyém királykék színű) Ing: Mango Outlet (www.mangooutlet.com) 3995 Ft Képem már nincs róla, de a google-on találtam hasonlót, azt…..
Ésatöbbi 2. nap 2013.05.28 11:17:46
Tehát hűen az elgondoláshoz, nem teszek fel képet a teljes ruházatról, pláne ha nincs is:), csak amit kiemelendőnek tartok. Outfit: Ruha: Narancs egyberuha az Invázióból (alapvetően nagyon gagyi ruhákat árulnak szerintem, de 1-1 darabot ki lehet náluk fogni és jó áron) 1290 Ft…..
Ésatöbbi Keddi gondolatok... 2013.05.28 10:47:15
Tegnap este tanulás közben folyton elkalandoztam, a nyaralás átgondolása után  még a posztok tematikája is a fejemben járt, és eldöntöttem, hogy nem napi öltözékeket teszek fel, hanem a napi ruháim közül szerintem alapdarabnak számító cuccokat. Terveztem, hogy…..
Ésatöbbi 1. nap 2013.05.27 16:50:32
A célom ezzel a poszt sorozattal igazából az, hogy ne csak azt nézzétek mennyibe került a ruha/smink amit meg vesztek, hanem hogy mennyire kihasználható! Nem az a cél, hogy az ablakon dobáljuk ki a  pénzt értéktelen vackokra! Úgy tervezem, hogy utólag írom le a napokat, szóval…..
Ésatöbbi Újra itt :) 2013.05.27 16:22:43
Az új varázs dátum, amin nem lehet változtatni: 2013.08.02. Ugyanis ezen a napon visz a repülő nyaralni, egy megaszuper külföldi, tengerparti nyaralásra, ahol a szálloda egyik uszómedencéje kb 2500 nm. Ne legyen a nevem Szilvi, ha egy bálna fog visszanézni rám a fotókról:D A télen…..
Ésatöbbi Megtört a jég! 2012.09.29 16:39:48
A héten holnap megyünk 3-szor futni, és holnap Tomi is elkísér!!!:))))..
Ésatöbbi Gerezd vagy se? 2012.09.27 10:55:23
                     vs.                Mivel azoknak a táborába tartozom, akiknek mindig is a lába, feneke formálódott a leggyorsabban, mindig volt egy "kis" (az utóbbi pár évben nem becézgettem, a neve szimplán bél-szett volt) pocakom, és kicsi a…..
A pénteki nagy felbuzdulásban és lelkiismeret furdalásban iszonyúan felszívtam magam. Hazamentem, férjem még sehol, OK, akkor ezt kihasználva Insatinty Fit Test. Mivel nem vagyok annyira képben fitness és mindenféle celeb tréner tekintetében, általában lopom az ötleteket. A…..
szivi81 2012.09.27 10:25:36
@ongirl: speedfitnesst próbáltam 3 alkalommal (barátnőmnek ilyen szalonja van) ,nagyon jó, de én hosszútávon tartok minden áramos kezeléstől, még a kozmetikában is:)) Amúgy volt tőle izomlázam, de szerintem az én súlyomnál (+15) most még az izzadós, kardiós edzések a tutik, amik legalább 1 órásak...
szivi81 2012.09.27 10:26:47
Ésatöbbi 22. nap 2012.09.26 10:11:03
Tegnap megint megcsináltam Tiffany Rothe 3 programját, a hátizmaim és az oldalam csak úgy sajog:) Ma futunk Évivel, rábeszélem a másfél körre:) A mai napon meg kb úgy érzem magam, mint a pali a gif-en..:) olyan vagyok,mint egy macska, bármit képes vagyok megúszni:))) Ma már csaj…..