Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kelemen Lívia

207 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasóm! Köszönöm, hogy most olvasod ezeket a sorokat! Erre az oldalra nem kerülnek ki újabb cikkek, a jövőben a honlapom Blog menüpontjában olvashatod az írásaimat. Kérlek, hogy látogasd meg a honlapomat: https://biotitok.hu Szeretettel várlak az új felületemen!   Lívia, a te…..
A KOROLEN bioinformációs csepp kiemelten támogatja a vérképzést, segít megelőzni a szív‑ és érrendszeri betegségeket, az érelmeszesedést, a szívinfarktust és az agyér-betegségek kialakulását. Az érfalak erősítésén túl segíti az aranyér gyógyulását is. A KOROLEN hozzájárul a vérnyomás…..
9. éve használom és ajánlom a természetgyógyász konzultációim során az Energy termékeket. Nehéz egy-egy terméket kiemelni a sok közül, de az őszi-téli időszakban – véleményem szerint – a GREPOFIT termékcsalád viszi a pálmát. Mivel a GREPOFIT SPRAY már egyéves kortól alkalmazható, így kisgyerekek…..
Ebben az írásomban arról szeretnék mesélni, hogyan segít nekem a SPIRON a hétköznapokban. A legutóbbi egyik nagyon pozitív tapasztalatom akkor volt, amikor lezajlott az első Energy tanácsadó alapképzés nálunk, a balatonfüredi klubban. Hiába a többéves természetgyógyászati és pedagógiai tapasztalat,…..
Különösen nyáron nagyon kedvelem a zöld teát, mert valóban érzem, ahogy harmonizálja a szervezetem működését. A zöld tea hűsítő energetikai tulajdonságú ital, ezért én a téli időszakban nem is szoktam javasolni a fogyasztását. Ha megtanuljuk figyelni a testünk jelzéseit, és hallgatunk is ezekre,…..
Dr. Gulyás Gertrúd nevével korábban már találkozhattak a Vitae magazin olvasói. A háziorvosként és ENERGY szaktanácsadóként is praktizáló doktornő rövid, de annál átfogóbb előadást tartott az idei szakmai konferencián, melynek témája a gyógyító táplálkozás volt. Gulyás doktornő tíz éve alkalmazza…..
A melegben kitágulnak az erek, ami kellemetlen, akár fájó tünetekkel is együtt járhat. A visszeres panaszok sok ember életét megnehezítik, főleg a nyári időszakban. Artéria és véna A visszerek tulajdonképpen megvastagodott, esetleg gyulladt vénák, amik nem tudják kellő hatékonysággal szállítani a…..
Izgatottan készültem az idei ENERGY konferenciára, amit 2019. március 30-án rendeztek meg. Az érdekes és aktuális témakör nagy lelkesedéssel töltött el: aznap minden a gyógyító táplálkozás és az ENERGY összefüggéséről szólt, természetesen a HKO szemszögéből megközelítve.   A rövid megnyitó után Dr.…..
Az első üvegcse mandulaolajat akkor szereztem be, amikor a kisfiam megszületett. Előtte több más szépítő olajat is használtam, pl. jojobaolajat, kókuszolajat, argánolajat, de a mandulaolaj addig nem került terítékre. Azóta viszont állandó része az olajkészletünknek. Eleinte babamasszázsra…..
A reggeli hangulatunk megalapozza az egész napunk energiáját. Legalább is azt mindenképpen, hogy milyen energiával indulunk neki az aznapnak. Én már jó ideje igyekszem odafigyelni néhány egyszerű dologra, hogy harmonikusabban teljenek a családi reggelek.  1) Ne kapkodj! Mára már kitapasztaltam,…..
Több olyan ismerősöm is van, akinél kullancscsípés után Lyme-kórt diagnosztizáltak. Mindegyikőjüknél az ízületek fájdalma maradt meg az orvosi kezelések után. Az orvosi kezelés antibiotikum kúrát jelent. A Lyme-kór érintheti a mozgásszervrendszert vagy az idegrendszert. A kór tünetegyüttesét a…..
2018. május 5-én kíváncsisággal telve érkeztem meg az Energy szakmai konferenciájára. A Vitae magazin szerkesztőjétől kapott felkérésre örömmel mondtam igent, és az alábbiakban dr. Benkő Éva délelőtt elhangzott előadásának összefoglalóját igyekszem minél alaposabban átadni Önöknek. Az…..
Szívvel-lélekkel, tudással és tapasztalattal felvértezve vezeti az ENERGY klubot Balatonfüreden Kelemen Lívia. Szenvedélyesen szereti a munkáját, szereti az embereket, tenni akar és tud értük. Példamutató hozzáállása teszi igazán hitelessé. Hogyan találtál rá erre az üzleti…..
Ahogy átkelünk a vacogós télből a friss energiájú tavaszba, érezhetjük, hogy talán több energiára lenne szükségünk. A tavasz mindig egy új kezdetet szimbolizál, amihez igenis kell az indító energia. Még szerencse, hogy most is fordulhatunk segítségért a gyógynövényekhez. A tavasszal megjelenő…..
Néhány éve nagyszerű kezdeményezés indult a városunkban: egy központi helyen minden péntek délután kitelepülnek a környékbeli kistermelők az egészséges, szezonális bio zöldségeikkel és gyümölcseikkel. Szívmelengető érzés látni, ahogy minden héten felállítják a standokat és kipakolják a portékát. Úgy…..
Úgy érzed, a tél végére lemerültek az energiatartalékaid? Egyre jobban vágysz a friss ízekre? Jobban szeretnéd érezni magad a bőrödben? Vágj bele egy néhány napos léböjt‑kúrába! Az energiák megújulása garantált! Ha figyelünk a testünk jelzéseire, akkor pontosan tudjuk, hogy mikor mire van szüksége.…..
Szerintem Anikót szinte mindenki ismeri Balatonfüreden. Sőt, már nemcsak ott, hanem szélesebb körben is, mivel állandóan mozgásban van. Klassz ötleteket talál ki és valósít meg, nem utolsósorban (szó szerint is) mesés programokra is szeretettel várja az érdeklődőket. Évek óta jól ismerjük egymást,…..
A cím arra vonatkozik, hogy ha változtatsz, akkor bátran kezdj neki apró lépésekben! Tudom, hogy nagyon csalogató a gyorsan, hirtelen megszerezhető sikerélmény, ám nem biztos, hogy kitart a lelkesedés. Egyrészt ha hirtelen változtatsz valami régi berögződésen, akkor az jelenthet egy hirtelen jött…..
A téli időszakban kell leginkább odafigyelni a tüdőnkre. Talán csak annyit veszel észre magadon, hogy éjjel rendszeresen 3-5 óra között felébredsz. A hagyományos kínai orvoslás szemléletmódja szerint ebben az időszakban van a tüdő regenerálódási ideje. Magyarán: ha a tüdőd erősítésre, támogatásra…..
Kell némi bátorság ahhoz, hogy belássuk, változunk. Nemcsak mi változunk, hanem körülöttünk minden. A napszakok, az évszakok, az időjárás és még sorolhatnám a természeti jelenségeket. Miért pont mi, emberek maradnánk mindig ugyanolyanok? Mindig minden változik. Ezt korábban is tudtam, érzékeltem –…..
Az elmúlt években rengetegen kértek tőlem javaslatot a hólyaghurut természetes kezelésére. Sokaknak visszatérő problémát jelent, és gyakran az antibiotikum kúrák sem segítenek hosszú távon. Itt is, mint minden más betegség esetén, nem az a cél, hogy a tüneteket elnyomjuk – mintha nem is lennének –,…..
Olvasom a Gyereknevelés dán módra című könyvet, amiben sok-sok érdekesség között szó esik a korlátozó nyelvhasználatról is. Te belegondoltál már abba, hogy a szavaid, a szóhasználatod mennyire határozzák meg a valóságodat, az Életedet? Nemcsak a gyerekekre – de rájuk különösen igaz, mert még sokkal…..
A szüleim kertjében áll egy csodálatos bokor, aminek mélyzöldek a levelei és minden évben pompás piros virágok, gömbölyded gyümölcsök mosolyognak rajta. Ez a gránátalma. A gránátalmát már az ókorban is nagy tisztelet övezte, nem véletlenül.              A gránátalma szó eredete a latin granum…..
Néhány évvel ez előtt fedeztem fel igazán a bíbor kasvirágban rejlő lehetőségeket. Mióta én magam is és a vendégeim is nagyon pozitív tapasztalatokat gyűjtöttünk össze, azóta mindig tartok otthon echinacea teafüvet vagy cseppet. Igen, az echinacea és a bíbor kasvirág egy és ugyanazon…..
Bicske, hecsedli, gyepűrózsa, ebrózsa: tájegységenként más-más néven ismert a kis csodabogyó, a csipkebogyó, ami a vadrózsa áltermése. Lelkes természetjáróként már a nyár közepétől figyelgetem a csipkebogyó bokrokat, de persze tudom, hogy igazán jó, érett, ízletes…..